Bilde 1 av Haneborgveien 43Bilde 2 av Haneborgveien 43
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Haneborgveien 43

1463 Fjellhamar • Lørenskog kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 14 500 000 - 14 500 000

Arealer: 273 - 273 m²Antall enheter: 2 (0 solgt)Byggeår: 2024
Familieboliger med svært høy standard u/oppføring - Vannbåren gulvvarme m/sigmasentral - Hybel - 6 sov - 3 stuer - 4 bad
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 - 6 soverom
Tomt
Eiet tomt 1012 m²
Oppdragsnummer
127239005
card-default

Lasse Saltkjel

Eiendomsmegler | Fagansvarlig
Les om Lasse

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Kort om eiendommen
Sentralt plassert i solrike omgivelser på Fjellhamar, finner man to lekre familieboliger under oppføring. Boligene bygges av anerkjente og solide 3-T Bygg AS og innehar med dette en svært høy standard på materialer og innredninger, i velkjent 3-T stil. Boligene får luft til vann varmepumpe koblet til en Sigmasentral som forvarmer alt varmtvann i boligen, vannbåren gulvvarme etc., hvilket resulterer i en svært energieffektiv bolig og at en aldri greier å tømme boligen for varmtvann.

Energieffektive boliger med lavt vedlikeholdsbehov for dagens og fremtidige klima har vært et sentralt moment under prosjekteringen av disse boligene, noe som understøttes av at boligen får trelags vinduer med aluminiumsbeslag og en gjennomsnittlig U-verdi på 0,85, royalimpregnert kledning fra Møre Royal, energibrønn, vannbåren varme etc.

- Mulighet for grønt boliglån med gunstigere rentebetingelser
- Dokumentavgift av tomteverdi
- Mulighet for å gjøre tilvalg og personlige endringer
- Hybel/praktikantdel med mulig utleie av del av egen bolig
- Svært vedlikeholdsvennlig - kledning og terrassedekke fra Møre Royal og vinduer med aluminiumsbeslag
- Luft til vann varmepumpe med sigmasentral som forvarmer varmtvann
- Vannbåren gulvvarme med individuell styring for hvert rom
- Dobbelgarasje med sluk med sandfang og luftavtrekk
- Fin utsikt mot Langvannet og sol "hele dagen"
- Gangavstand til matbutikk, tog, buss, skole etc.
- Påkostet kjøkken fra KEO med to stk kjøleskap/frys, stekeovn, kombiovn, oppvaskmaskin og platetopp med downdraft
- Norskproduserte baderomsinnredninger fra Linn Bad
- Fire delikate baderom og innredet vaskerom med toalett

Hovedoppdragsnummer
127-23-9005

Eiendom
Haneborgveien 43, 1463 Fjellhamar

Matrikkel
Gnr. 107 Bnr. 385 i Lørenskog kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Forventet ferdigstillelse er 4. kvartal 2024.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Fagansvarlig Lasse Saltkjel

Selger
Flateby Eiendom AS

Arealer
Totalt BRA 273 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 273 kvm

Det er ikke foretatt arealberegning for TBA (terrasse-/balkongareal).

Priser fra - til
Priser fra kr. 14 500 000,- til kr. 14 500 000,-.

I tillegg kommer omkostninger og tinglysningsgebyrer. Det betales 2,5% dokumentavgift av tomteverdi som er satt til kr. 5 000 000,-.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt for private husholdninger i Lørenskog kommune for inneværende år.

Kommunale avgifter
Basert på erfaringstall estimeres de kommunale avgiftene til ca kr. 20-25 000,- per år for en bolig av denne størrelsen. Det gjøres for øvrig oppmerksom på at dette er et estimat, og at selger tar forbehold om størrelsesordenen på disse summene.

Energimerke
Boligene vil energimerkes før kontraktsinngåelse. Det forventes at boligen får en grønn/lysegrønn A eller B.

Tomt
Tomten er en eiet tomt med et samlet areal på 1 012 kvm. Hver bolig vil få vedtektsfestet eksklusiv bruksrett til sitt naturlige areal. Tomten opparbeides pent med asfaltert gårdsplass, ferdigplen etc.

Beliggenhet
Lørenskog er et ypperlig bosted for de som er glad i friluftsliv. Losby er det naturlige utfartsstedet og portal til Østmarkas populære natur- og friluftsområder, og byr på blant annet besøksgård, Losby gods og golfklubb. Losby besøksgård drives i dag av Lørenskog kommune og omfatter besøksfjøs, stall og gårdskafé. Gården er åpen for besøkende alle dager unntatt mandag, og her kan man oppleve ulike husdyr på nært hold. Med utgangspunkt i besøksgården, er det om vinteren preparert gode skiløyper som fører deg midt inn i Østmarkas natur. Like ved låvebygningen er det en godt preparert akebakke som passer både for store og små. Om sommeren kan du finne flotte turstier, badeplasser, eller bruke kano innover vassdragene. På besøksgården kan godt utstyrte kanoer og lavvoer leies. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med blant annet 9- og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Videre er det en rekke skiløyper, skøytebaner, badeplasser, tur- og sykkelveier, rideveier, fiskevann, svømmehaller og forskjellige ballbaner ellers i Lørenskog. Populære Langvannet ligger like i nærheten av leiligheten, og byr på blant annet bademuligheter og forskjellige sittegrupperinger med grill.

Lørenskog har en av Norges største fotballklubber med om lag 850 aktive spillere, samt en av Norges største håndballklubber (Fjellhamar). I tillegg til disse store idrettene tilbyr Lørenskog en rekke idrettstilbud med sine blant annet fire fotballbaner/stadioner, fire idrettshaller, ishall, bordtennishall og folkebad.

Verdens største innendørs skianlegg ligger kun få minutters gange fra boligen. For den langrennsglade er det to kilometer med langrennsløyper fordelt på tre nivåer i taket og under bakken. Alpinbakken er 505 meter lang, 100 meter bred og ha en helning på opp til 38 prosent. Terrengparken inneholder forskjellige rails, blåparkhopp og en bigjump som kan sammenlignes med det største i Tryvannsparken i Oslo.

Skole/barnehage
Lørenskog har et rikt tilbud for skole og utdanning. Lørenskog har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver skole. For denne leiligheten vil Luhr skole (1-7 trinn) og Fjellsrud skole (8-10 trinn) være de nærmeste. Framtida barnehage og Margaretalia barnehage ligger i umiddelbar nærhet. Den videregående utdanningen består av varierte studieretninger på Skedsmo, Strømmen, Lørenskog og Mailand. Høgskolen - Oslomet i Oslo og Akershus ligger på Kjeller. Få minutters gange fra boligen, i tilknytning til skianlegget, ligger WANG Toppidrettsgymnas.

Servicetilbud
Daglige innkjøp gjøres enkelt på Rema 1000 som kun ligger noen meter fra leiligheten. Fredagsmiddagen er også sikret med Pizzabakeren og Bislett Kebab vis-à-vis. Ved seks minutters gange når man Cirkle K og Robsrudjordet Grill. For større innkjøp og shopping kan nærområdet by på både Strømmen, Metro og Triaden kjøpesenter. Videre er det som nevnt kort avstand inn til Lørenskog sentrum. Her er det to kjøpesentre (Metro og Triaden), kulturhus (med kino, bibliotek m.m), legesenter, tannklinikk, bank, matbutikker, restauranter og generelt frittliggende butikker.

Offentlig kommunikasjon
Fra boligen er det rundt fem-syv minutters gange til Haneborg Stasjon. Her går det lokaltog fire ganger i timen begge retninger, med 9 minutters reisetid til Lillestrøm og 20 minutters reisetid til Oslo Sentralstasjon. Stasjonen er omfattet av Sone 1 for de som er reisende mot Oslo. På stasjonen finnes det også busstopp hvor det går buss til både Lørenskog og Oslo.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi (for inntektsåret 2024 gjelder en prosentandel på 70% for den delen som overstiger kr. 10 000 000,-) og 100% av sekundærbolig for 2024. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Det er privat vei til offentlig vei.

Odel / Konsesjon
Verken odel eller konsesjon er relevant for denne eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Forsikring
Eiendommen er forsikret av selger frem til og med overtagelsen. Fra og med overtagelsen må kjøper selv besørge villa- og innforskring, samt eventuelle andre særforsikringer.

Utleie
Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettsige hindre for at hele eller deler av eiendommen kan leies ut. Boligen har tilrettelagt for egen del av egen bolig som kan være utleie med adkomst til hovedboligen. Det gjøres særskilt oppmerksom på at dette ikke er en egen, selvstendig godkjent utleiedel.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

HEFTELSER
1926/170-1/8  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 19.05.1926 
Bestemmelse om vedlikehold
Bestemmelse om generende virksomhet
Kommentar: Dokumentet finnes ikke hos kartverket.

1981/1625-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
Tinglyst 16.03.1981 
Kommentar: Ingen

2022/1007402-1/200  Jordskifte  
Tinglyst 09.09.2022 21:00 
Jordskiftesak; 22-09633RFA-JOOV/JLST Berget
Gjelder denne registerenheten med flere
Kommentar: 

GRUNNDATA
1921/900156-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 01.09.1921 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3222 Gnr:107 Bnr:55
PB 70/6-945 ELDRE REG C-489
Kommentar: Ingen

2020/1389471-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst 01.01.2020 00:00 
Kommentar: Endring som følge av kommunesammenslåing

2024/176190-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst 01.01.2024 00:00
Kommentar: Endring som følge av kommunesammenslåing
 
RETTIGHETER PÅ ANDRE EIENDOMMER
Rettigheter på 3222-107/55
Rettigheter i eiendomsrett
2022/1007402-2/200  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 09.09.2022 21:00 
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:107 Bnr:235  
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:107 Bnr:385  
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:107 Bnr:875  
Jordskiftesak; 22-039633RFA-JOOV/JLST Berget
Kommentar:

Vi gjør videre oppmerksom på at det i henhold til eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn to seksjoner i sameiet.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 14 500 000,- (Prisantydning)

Betalingsbetingelser
Det forutsettes at 5% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse. Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes. Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fastpris kr. 50 000,- + mva per enhet. I tillegg betales trappesats iht. avtale, tilrettelegging kr. 19 900,-, og
oppgjør kr. 6 500,-. Markedspakke og utlegg iht. faktiske kostnader.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringsloven innebærer en avbestillingsrett for kjøper, jf. bustadoppføringslova kap. VI.

Dersom forbrukeren avbestiller, har selger rett på erstatning for det tap som oppstår, alternativt kan det atales et avbestillingsgebyr jf. Bustadoppføringslova §§ 52 - 54. Det vil si at kjøper bærer all risiko ved avbestilling.

Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet av kjøper. Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes.

Garantier
Selger skal, umiddelbart etter at avtale er inngått, stille garanti etter bustadoppføringslova § 12. Garantien skal gjelde fra tidspunkt for avtaleinngåelse og frem til fem år etter overtagelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse. Er det i avtalen tatt forbehold som beskrevet i bustadoppføringslova § 12 annet ledd, andre setning, er det tilstrekkelig at selger stiller garantien straks etter at forbeholdene er falt bort, men selger skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter. Da det i dette tilfellet kreves inn forskudd, plikter selger å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 også. Denne garantien stilles sammen med garantistillelsen etter § 12.

I tilfeller der det skal stilles garanti etter fristen i forrige avsnitt og dette ikke er gjort, kan kjøper gi selger et skriftlig varsel med en frist på minst ti virkedager til å rette forholdet. Har entreprenøren heller ikke innen denne fristen dokumentert at det er stilt garanti i samsvar med bustadoppføringslova § 12, har kjøper rett til å heve avtalen. Innbetalt beløp til meglers klientkonto tilhører kjøper og kan fritt disponeres av kjøper inntil selger har stilt forskuddsgaranti eller skjøte til kjøper er tinglyst.

Forbehold
Kjøper må være innforstått med den usikkerhet som foreligger med hensyn til fremdrift og overtagelse, og kan ikke påberope seg overskridelser av de her angitte estimerte overtagelsestidspunkt som avtalt frist for ferdigstillelse/overtagelse. En forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke kunne danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning.

Tegninger og bilder i illustrasjonsbok er kun illustrasjoner og kan avvike i forhold til plan- og fasadetegninger som vedlegges kontrakt, herunder teknisk beskrivelse. Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger med mer er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/ inventar medfølger ikke, så som for eksempel møbler og garderobeskap, og det vil derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Beplanting og blomster, innredninger, tepper, møbler, markiser, og annet tilbehør utover det som er beskrevet ovenfor, leveres ikke. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for tekniske installasjoner ikke er ferdig inntegnet. Innkassinger vil ha varierende størrelse avhengig avboligtype og etasjeplan.

Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boligene i prosjektet. Interessent oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende bygningsmasse med mer) før budgivning. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og/eller nødvendige, likevel slik at den generelle standard og utførelse ikke forringes eller endres vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassinger og nedforinger av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal og lignende.

Utbygger forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer som følge av offentlige pålegg eller tilpasninger i forhold til tekniske løsninger. Videre forbeholder utbygger seg rett til å bestemme endelig  utforming av utomhusarealer, materialvalg og fargevalg samt innvendige og utvendige fellesarealer, uten at kjøper har rett til å kreve endringer av avtalt pris. Dette gir ikke utbygger rett til å foreta endringer som er av en slik art at boligens standard objektivt sett forringes eller objektivt svekker boligens bruksverdi. Utbygger skal så langt det er praktisk mulig informere kjøper om slike endringer. Det kan være avvik mellom de plantegninger og skisser som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen.

Videresalg av kontraktsposisjon
Videresalg av kontraktsposisjonen (transport av kontrakt) eller overdragelse av boligen før ferdigstillelse forutsetter samtykke fra selger. Samtykke kan nektes på fritt grunnlag, og selger kan også stille betingelser for et eventuelt samtykke.

Et slikt samtykke vil også innebære et administrasjonsgebyr for merarbeidet et slikt eierskifte medfører. Selger og eiendomsmegler har opphavsrettighetene til alt markedsmateriell for boligprosjektet, herunder  bilder og illustrasjoner. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i sin markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers/eiendomsmeglers samtykke.

Tilvalg
Da dette er boliger som bygges på stedet, vil det være stor grad av tilpassingsmuligheter for kjøper. Eventuelle tilvalg og endringer avtales i samråd med selger. Kjøper gjøres oppmerksom på at grad av endringer og tilvalg kan endre seg etter hvert som byggeprosessen skrider fremover.

Budgivning
Faste priser. Se egne dokumenter for prisliste og kjøpsbekreftelse. Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til en hver tid den siste versjonen som er gjeldene.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til bestemmelsene i Lov om avtalar med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) av 13. juni 1997 nr.43. I tillegg gjelder lov om eierseksjon (eierseksjonsloven) av 12. april 2020 nr. 65.

Bustadoppføringsloven kommer ikke til anvendelse der kjøper anses for å gjøre avtalen som ledd i næringsvirksomhet/investor, eller når boligene er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som utgangspunkt reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. Juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter Bustadoppføringsloven, men kan i så fall velge å fravike blant annet bestemmelser om garantistillelse mm.. Dersom en nyoppført bolig selges til forbruker innen 6 mnd. etter ferdigstillelse, skal selger stille garanti i tråd med reglene i avhendingsloven § 2-11.

Oppdragsnummer
127-23-9005

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Haneborgveien 43
For mer om objektet
Haneborgveien 43

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: