Bilde 1 av Atriumveien 6DBilde 2 av Atriumveien 6D
Digital salgsoppgave
Atriumveien 6D

1406 Ski • Nordre follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Koselig enebolig/ Atriumhus m/usjenert hage og hellelagte uteplasser. Garasje m/elbil-lader. Varmepumpe og to ildsteder
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
127 m²
Bruksareal (BRA)
127 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
22 m²
Fellesutgifter
kr 1 200 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 712 / Mnd
Prisantydning
kr 5 100 000
Omkostninger
kr 148 000
Totalpris
kr 5 248 000
Byggeår
1970
Tomt
Festet tomt 319 m²
Oppdragsnummer
84240001
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
Prisantydningkr 5 100 000,-
Transport av festekontraktkr 3 000,-
Dokumentavgiftkr 128 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 5 248 000
Eiendom
Atriumveien 6D, 1406 SKI

Matrikkel
Gnr. 137 Bnr. 1 Fnr. 57 i Nordre follo kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 127 kvm består av:
BRA-i (internt bruksareal): 127 kvm


I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 22 kvm

Areal
Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 127 kvm, BRA-i: 127 kvm , TBA: 22 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Det er avvik mellom slik boligen fremstår idag og de opprinnelige plantegningene. Bad i  øverste etasje er opprinnelig del av tidligere soverom. Det er ikke omsøkt. I underetasjen er det kjellerstue og bod  der de i de opprinnelige tegningene er tegnet inn som ikke utgravd. Dette er ikke omsøkt.

Antall soverom
2.

Byggeår
1970

Tomt
Festet tomt 319 kvm

Prisantydning
5 100 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Øst Takstdato: 31.01.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 3 000,- (Transport av festekontrakt)
kr 128 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 132 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 232 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 248 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 20 534 pr. år Følgende er inkludert i kommunale avgifter: Vann, avløp, feiing og renovasjon. Fakturert beløp i 2023.

Eier
Oddvar Beinnes

Beskrivelse
Atriumveien 6 D er en lys og trivelig enebolig i kjede over to etasjer med god, praktisk planløsning. Fra stuen er det utgang til en usjenert hage, hvor solrike dager kan nytes på to hellelagte uteplasser. Boligen disponerer også en garasje med ladestasjon for elbil i felles garasjerekke. For øvrig er dette et rolig, attraktivt nabolag med gangavstand til barnehage, skole, buss og matbutikk.

Eneboligen fremstår som et hyggelig hjem med gode stuer i begge etasjer og et velholdt spisekjøkken. Hovedstuen har peis og nyere varmepumpe, mens kjellerstue har kamin. Videre har boligen en lys entré, bad i begge etasjer og ett toalettrom. I første etasje ligger to soverom, begge tilknyttet en gang med romslig skyvedørsgarderobe. Ekstra lagringsmuligheter er i en innvendig bod i kjelleretasjen. 

Eiendommen ligger i et hyggelig nabolag og har en tilnærmet flat tomt med usjenert hage. Hagen har prydbusker, plenarealer og diverse beplantning, samt praktisk utekran. Fra stuen er det utgang til et hellelagt uteareal på 22 kvm med levegg av tre, utebelysning, stikkontakt og markise. I hagen er det i tillegg et frittliggende, hellelagt areal på 12 kvm.

Parkering
Det er parkering i tilhørende garasje i felles garasjerekke. Ladestasjon for elbil er montert. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et barnevennlig og sentrumsnært boligområde på Finstad i Nordre Follo kommune. Nærheten til Ski sentrum og den nyåpnede Follobanen som tar deg til Oslo på ca. 11 minutter, gjør det ekstra attraktivt å bosette seg i området.

Finstadskogen og Holstadmarka ligger like ved med stier på kryss og tvers og gode muligheter for helsebringende trim. Om vinteren kjøres det opp skiløyper her, og det finnes en populær akebakke. Området byr også på interessante kulturminner. Her er det bare å knyte på seg joggesko eller spenne på seg skiene og legge avsted. Ski Idrettspark har fotballbaner, friidrettsbane, tennisanlegg, ishall, håndballhaller og klatrevegg. Ski har en av fylkets mest aktive turnforeninger med et godt tilbud til alle aldersgrupper. Svømmehall finnes i sentrum.

Det tar i underkant av 10 minutter å kjøre til den idylliske badeplassen ved Midsjøvannet. Ca. 10 minutters biltur unna ligger Breivoll med deilig badestrand langs Bunnefjorden. Det er også en liten biltur til Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark, med et vell av attraksjoner for store og små. For øvrig kan Ski kino og Rådhusteatret i Ski anbefales.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Finstad og Meny Bjoner. Ønsker du ytterligere servicetilbud, ligger eiendommen få minutter fra Ski sentrum og Ski storsenter - et populært møtested med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter m.m. Vinterbro Handelspark er også en attraktiv shoppingdestinasjon.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Markveien, som ligger ca. 220 meter fra boligen. Det er gangavstand til Ski stasjon, som i tillegg til hyppige togavganger også har bussavganger til Ås, Drøbak, Vinterbro og Bøleråsen.

Ved å benytte bil fra Finstad tar det ca. 8 min til Vinterbro, 15 min til Kolbotn, 25 min til Oslo S, 29 min til Moss og 49 min til Oslo Lufthavn. Fra eiendommen er det gangavstand til Finstad barneskole og Ski ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt
Festet tomt, 319 kvm

Inneholder
Boligen har 2 etasjer - 1. etasje og underetasje/innredet kjeller.

Entré:
Eneboligen er over første etasje og kjelleretasje med inngang til en hyggelig, liten entré som ligger plassert mellom etasjene. Entreen har flislagt gulv, panel på vegger og liten trapp til begge etasjer. Trappen til første etasje leder opp til terrassedør ut mot hagen og et stort vindu som gir rikelig med naturlig lys.

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i eget rom med velholdt innredning fra 2005, flere integrerte hvitevarer og god plass til spisebord. Rett ved kjøkkenet er det utgang til den usjenerte hagen, noe som gjør det enkelt å ta med middagen ut på godværsdager. Innredningen har lyse, glatte fronter og benkeplaten av laminat har nedfelt oppvaskkum. Fliser over benken gjør det enkelt å holde rent. I tillegg er det belysning, stikkontakter og ventilator med luftutkast. Mikroovn må byttes.

Stue:
Stuen oppleves som et koselig rom med vegg-til-vegg teppe og lyse vegger. Med både gruepeis og en varmepumpe fra 2020 er det lune innemiljøet sikret. To store vinduskarnapp på langveggen gir behagelige lysforhold og det er utgang til hagen med hellelagt uteareal. For øvrig har stuen god plass til møblering med både sofakrok og spisebord.

Kjellerstue:
I kjelleretasjen har boligen en ekstra stue. Denne er ikke godkjent for varig opphold, men med vegg-til-vegg teppe, panelte overflater og naturlig lys fra høytsittende vindu gir den et lunt og trivelig inntrykk. Stuen har god plass til både hjørnesofa og tv-møblement, og er i tillegg utstyrt med kamin.
 
Bad/WC:
Eneboligen har bad i begge etasjer og et toalettrom i kjelleretasjen. Badet i første etasje ble oppgradert rundt 2000 og har flislagte overflater, gulvvarme og mekanisk avtrekk. Videre er badet utstyrt med toalett og et dusjhjørne med skyvedører av glass. Innredningen byr på god oppbevaringsplass bak glatte fronter og har underskap, høyskap og heldekkende servant, samt to veggskap og speil med overbelysning. Lampe i tak på bad i 1. etasje er defekt.

Bad/vaskerom og toalettrom:
I kjelleretasjen har boligen et lyst bad og et toalettrom som ligger vegg-i-vegg. Badet har flislagte overflater, gulvvarme og mekanisk avtrekk. Innredningen har profilerte fronter, servant og speil med belysning montert mellom to veggskap. Badet har ellers en dusjnisje med forheng og opplegg for vaskemaskin. Toalettrommet har toalett, servant og mekanisk avtrekk.

Soverom og garderobe:
Eneboligen har to soverom i første etasje med lyse vegger og vegg-til-vegg teppe på gulv. Begge ligger med adkomst fra en egen gang og med et bad praktisk plassert mellom rommene. Det ene soverommet er utstyrt med skyvedørsgarderobe og det er også en meget romslig skyvedørsgarderobe langs hele den ene veggen i gangen. Lagring er i en bod i kjelleretasjen.

Byggemåte
Enebolig over 1 etasje samt kjeller beliggende i Ski, Nordre Follo Kommune. Boligen har festet tomt opparbeidet med blant annet hellebelagte uteområder, prydbusker, plenarealer og diverse beplantning. Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur av mur-/betongkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner av betong- og trekonstruksjoner. Etasjeskille av trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd fasadeplater, liggende panel og stående panel. Tilnærmet flatt tak tekket med membran/takpapp (taket er ikke besiktiget). Boligen har profilert entrédør med kikkehull fra ukjent årstall. Dører og vinduer med karmer av tre og tolags glass fra ukjent årstall, 1978, 1995, 2004, 2020 og 2021. Boligen er oppvarmet med elektrisitet, varmepumpe, peis og kamin. Gulvvarme på begge bad. Lampe i tak på bad i 2 etasje er defekt.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Våtrom - Bad 1.etasje:
Ventilasjon.
Vannrør.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
Fallforhold (gulv).

Våtrom - Bad kjeller:
Helhetsvurdering.

Kjøkken:
Varmtvannsbereder.
Vannrør.
Overflater gulv.
Innredning.
Avløpsrør.

Toalettrom (ikke våtrom):
Vannrør.
Overflater gulv.
Avløpsrør.

Øvrige rom:
Ventilasjon (gjelder kun for P-rom).
Overflater himling.
Overflater gulv.
Innerdører.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
Ventilasjon (gjelder kun for P-rom).
Spesielle observasjoner.
Overflater himling.
Overflater gulv.
Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger).

Krypekjeller:
Helhetsvurdering.

Ildsteder / skorsteiner innvendig:
Skorsteiner inne i boligen.

Innvendige trapper:
Innvendige trapper.

Etasjeskiller - Kjeller:
Skjevhetsmåling.

Etasjeskiller - 1.etasje:
Skjevhetsmåling.

Tekniske anlegg, VVS anlegg:
Varmtvannsbereder.
Vannrør.
Hovedstoppekran.
Avløpsrør.

Elektrisk anlegg:
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
Fasader inkl. kledning.

Dører og vinduer:
Vinduer.
Dører.

Grunnmur, fundamenter:
Grunnmur.

Drenering:
Utvendig terreng, inkl. fuktsikring av grunnmur.
Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. inkl. eventuell krypekjeller og plate på mark.
Alder.

Stikkledninger og tanker:
Vann- og avløpsledninger (inkl. stikkledninger.
Oljetanker.

Følgende punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten:
Brann:
Rømningsveier - Rømningsvindu fra rom under terreng har ikke tilstrekkelig størrelse iht. forskriftskrav, samt at vinduer er plassert for høyt opp på veggen. Det skal ikke være høyere enn 1 meter fra ferdig gulv til vinduskarm. Godkjent rømningsvei må etableres. Det er ikke etablert to uavhengige rømningsveier til planert terreng fra boligens kjelleretasje. Dette kan være forskriftsstridig. Forholdet er ikke videre undersøkt i denne rapporten. Underliggende sjablongmessig prisanslag gjelder for brannteknisk inspeksjon. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000.

Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport fra Anticimex som er vedlagt salgsoppgave. Vi anmoder interessenter om å lese denne.

Bruksareal
Bruksareal: 127 kvm

Boder
Det er en bod i boligen på 7 kvm.

Standard
Atriumveien 6 D er en lys og trivelig enebolig i kjede over to etasjer med god, praktisk planløsning. Fra stuen er det utgang til en usjenert hage, hvor solrike dager kan nytes på to hellelagte uteplasser. Boligen disponerer også en garasje med ladestasjon for elbil i felles garasjerekke. For øvrig er dette et rolig, attraktivt nabolag med gangavstand til barnehage, skole, buss og matbutikk.

Eneboligen fremstår som et hyggelig hjem med gode stuer i begge etasjer og et velholdt spisekjøkken. Hovedstuen har peis og nyere varmepumpe, mens kjellerstue har kamin. Videre har boligen en lys entré, bad i begge etasjer og ett toalettrom. I første etasje ligger to soverom, begge tilknyttet en gang med romslig skyvedørsgarderobe. Ekstra lagringsmuligheter er i en innvendig bod i kjelleretasjen.

Kort fortalt
- Trivelig enebolig over to plan.
- God, praktisk planløsning.
- Rekkegarasje og elbillader.
- Usjenert hage med plen.
- To hellelagte uteplasser.
- Trapp til begge plan i entré.
- Lyst, velholdt spisekjøkken.
- Flere integrerte hvitevarer.
- To vinduskarnapp i stuen.
- Peis for ekstra hygge.
- Varmepumpe fra 2020.
- Ekstra stue i kjelleretasje.
- Flislagt bad i begge etasjer.
- Toalettrom i kjelleretasjen.
- To soverom i første etasje.
- Ett har skyvedørsgarderobe.
- Skyvedørsgarderobe i gang.
- Lagring i bod i kjelleretasjen.
- Yttertaktekking er fra 2015.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport fra Anticimex.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert  22.05.1975.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer, hovedsikring og strømmåler er plassert i kjellerstue. Boligen har noe skjult og noe åpent elektrisk anlegg.
Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg.
Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På
generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Forenklet vurdering:
Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: nei.
Er det synlig tegn på termiske skader: nei.
Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: nei.
Selgers opplysninger:
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: byggeår.
Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år: nei.
Forekommer det at sikringer løses ut: ja, hvis vannet koker over og det blir vann på platetoppen så går sikringen.
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget: nei.
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: ja.
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: nei.
Fungerer hvitevarer som følger boligen: mikrobølgeovn er defekt, resterende hvitevarer virker som tiltenkt.
TG2: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. TG2 settes grunnet manglende samsvarserklæring/dokumentasjon.

Oppvarming
Eneboligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, gulvvarme på begge bad og varmepumpe fra 2020. I tillegg er det en peis i stuen og en kamin i kjellerstuen. Ventilasjonen er hovedsakelig naturlig, supplert med mekanisk avtrekk fra begge bad, toalettrom og kjøkken.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 20 534 pr. år Følgende er inkludert i kommunale avgifter: Vann, avløp, feiing og renovasjon. Fakturert beløp i 2023.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Forsikring med polisenummer
If Polisenummer: 2000398

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 597 540,- Som sekundærbolig Kr. 6 070 653,-

Tekniske installasjoner
VVS-installasjoner:
Vannrør av plastbelagt kobber, kobber og rør-i-rør. Synlig avløpsrør av plast og metall. Varmtvannsbereder på 116 liter fra 2005 plassert på kjøkken.
Varmtvannsbereder på 120 liter fra ukjent årstall plassert på bad i 1. etasje. Hovedstoppekran, vannmåler og stakeluke er plassert på toalettrom.
Mekanisk avtrekk fra begge bad, toalettrom og kjøkken. Naturlig tilluft med tilluftsventiler i enkelte vinduer. Varmtvannsbereder fra 2005 på 116 liter er montert på kjøkkenet. Varmtvannsbereder på 120 liter fra ukjent årstall er plassert på bad i første etasje. Yttertaktekking er fra 2015.

Brannsikring:
Boligen har røykvarslere. Brannslukkingsapparat av pulver. TG3: Rømningsvindu fra rom under terreng har ikke tilstrekkelig størrelse iht. forskriftskrav,
samt at vinduer er plassert for høyt opp på veggen. Det skal ikke være høyere enn 1 meter fra ferdig gulv til vinduskarm. Godkjent rømningsvei må etableres. Det er ikke etablert to uavhengige rømningsveier til planert terreng fra boligens kjelleretasje. Dette kan være forskriftsstridig. Forholdet er ikke videre undersøkt i denne rapporten. Underliggende sjablongmessig prisanslag gjelder for brannteknisk inspeksjon. Sjablongmessig prisanslag: inntil kr 10 000,-.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:
8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen? Ja. Kommentar: På soverommet, det ble ordnet.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/fasade? Ja, kun faglært. Firmanavn: Nikolai Gjærsjøe. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Ny takpapp.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag? Ja. Kommentar: I garasjen.

Tilleggskommentar:
Skakittgjerde bak epletre er dårlig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Festeavtale
Areal: 319 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 2310, Festeavgiften gjelder pr. år
Festeavtale
Festetiden er 99 år fra1. januar 1970.
Eierform: Festet tomt
Årlig festeavgift: 2810,-, forfaller mars/april hvert år, og gjelder da for inneværende år.
Festeavfgiften reguleres hvert 10. år og neste regulering er i 2030.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp.

Regulering
Reguleringsplaner:
Id: 45
Navn: DEL AV EIENDOMMEN FINSTAD NORDRE GNR.137/1
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 03.10.1968
Delarealer: Delareal 319 m
Formål: Konsentrert småhusbebyggelse

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
Id: 201708
Navn: NORDRE FINSTAD FELT B4 OG A1C
Status: Planforslag
Plantype: Detaljregulering
Id: 202104
Navn: Villenga
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Detaljregulering

Odel og konsesjon
Det er ingen odelsrett eller konsesjonsplikt på denne eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 3 000,- (Transport av festekontrakt)
kr 128 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 132 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 232 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 248 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.7 900)
Oppgjør (Kr.7 900)
Visningshonorar (Kr.4 800)
Provisjon (Kr.45 000)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.3 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.38 219,50)
Markedspakke PREMIUM (Kr.23 900)
Boligklargjøring (Kr.9 000)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.3 450)
Totalt kr. (Kr.159 069,50)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-24-0001

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr: 818809522
Haugenveien 5
1423 Ski
Tlf: 64 80 97 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Brynjar Netskar
EIE Ski & Ås
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 91 82 99 32 / E-post: bne@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Atriumveien 6D
For mer om objektet
Atriumveien 6D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: