Bilde 1 av Fredheimveien 14BBilde 2 av Fredheimveien 14B
Digital salgsoppgave
Fredheimveien 14B

1087 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Meget lekker, nyere villa fra '18 - Terrasse og hage - Høy standard - Attraktiv beliggenhet - Sogner til Høybråten skole
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
176 m²
Bruksareal (BRA)
176 m²
Kommunale avgifter
kr 1 393 / Mnd
Prisantydning
kr 12 350 000
Omkostninger
kr 315 450
Totalpris
kr 12 665 450
Byggeår
2018
Tomt
Eiet tomt 1301 m²
Oppdragsnummer
75230191
card-default

Camilla Therese Schrøder

Eiendomsmegler / Partner
Les om Camilla
Prisantydningkr 12 350 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 305 000,-
  
Totalpris kr 12 665 450
Eiendom
Fredheimveien 14B, 1087 Oslo

Matrikkel
Gnr. 107 Bnr. 73 Snr. 2 i Oslo kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 176 kvm, Bruksareal: 176 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2018

Tomt
Eiet tomt 1301 kvm

Felles eiet tomt for snr 1 og 2.

Prisantydning
12 350 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Gunnar Mårdalen Takstdato: 17.11.23 11:12

Totalpris inkl. omkostninger
kr 12 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 305 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 306 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 656 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 12 665 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 16 713,54 pr. år

Eier
Lars Gulbrandsen

Beskrivelse
Camilla Schrøder ved Din Lokale Eiendomsmegler har gleden av å presentere Fredheimveien 14 B, en meget lekker, nyere villa fra 2018 som kombinerer klassiske elementer med en moderne karakter. Boligen er svært arealeffektiv og strekker seg over to plan. Eiendommen er meget familievennlig og tilbyr et bredt spekter av flotte funksjoner:

- Meget påkostet og unik enebolig
- Eksteriøret preges av en symmetrisk fasade, valmtak, søyler og klassiske detaljer
- Oppført i 2018
- Hyggelig terrasse og hagedel
- Flott, overbygget inngangsparti og balkong med utsyn
- Gode solforhold
- Lys og luftig
- Høy standard
- Gulvvarme i hele 1.etg
- Peis
- Praktisk og arealeffektiv
- Familievennlig planløsning
- 2/3 stuer
- 3/4 soverom
- 3 bad
- Eget vaskerom
- Stort loft
- 2 innganger
- Balansert ventilasjon
- Sentralstøvsuger
- Dobbel carport med strømtilførsel kommer
- Adkomstvei opparbeides ytterligere
- Svært attraktiv beliggenhet på Høybråten
- Sogner til Høybråten skole
- Muligheter for rask overtakelse
- Boligen er strøken og fremstår som tilnærmet ny
- Flytt rett inn
- Sjelden sjanse, bør sees!

Parkering
I tilknytning til eneboligen vil det oppføres en dobbel carport med strømtilførsel i selgers regi og på selgers regning. I tillegg er det flere biloppstillingsplasser på tomten.

For øvrig er det gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Boligen ligger i et meget attraktivt i veletablert og rolig villaområde, midt i smørøyet, på populære Høybråten. Eiendommen er tilbaketrukket og stille beliggende, men med kort vei til Høybråten barneskole og Stasjonsfjellet ungdomsskole. I tillegg er det barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud som alle ligger innen kort rekkevidde fra boligen. Kombinasjonen av fredelige og barnevennlige omgivelser med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og servicetilbud gjør dette til et svært attraktivt sted å bosette seg.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres på Rema 1000 eller på Joker (søndagsåpen).  Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Stovner senter eller Lørenskog med både Metro og Triaden kjøpesenter. Strømmen storsenter med over 200 butikker og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via bil eller offentlig kommunikasjon.

Fra boligen er det også kort vei til marka som har flotte tur- og friluftsområder som gir svært gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Løypenettet i både Østmarka og Lillomarka er flott preparert på vinterstid med belyste løyper, og det er det flotte bade- og fiskevann i nærheten. I tillegg finnes det utallige aktivitetstilbud i nærheten som bl.a. lekeplasser, tennisbaner, Golfbane (Stovner og Losby), fotballbaner, svømmehall og ridesenter. Verdensparken, som et ledd i "Groruddalssatsningen", ligger også i gangavstand fra boligen. Høybråten og Stovner IL har begge et godt idrettstilbud for barn og unge innenfor flere idretter som fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn.

I tillegg er verdens største innendørs skianlegg, SNØ en kort kjøretur unna. For den langrennsglade er det to kilometer med langrennsløyper fordelt på tre nivåer i taket og under bakken. Alpinbakken er 505 meter lang, 100 meter bred og har en helning på opp til 38 prosent. Terrengparken inneholder forskjellige rails, blåparkhopp og en bigjump. Anlegget består også av Thon Hotels Restaurant, Thon Hotels meeting and conference, Evo fitness m.m. I tillegg er det kort vei til andre spennende aktivitetssentre som Høyt og lavt, Jumpyard og Hoppeloppeland.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via tog og buss. Nærmeste togstasjon er Høybråten, som ligger kun minutters gange fra boligen. Toget går hvert 15.minutt og tar deg raskt inn til sentrum med en reisevei på kun 13 minutter til Oslo S. Nærmeste bussholdeplass er Folkvangveien.

Med bil tar det ca. 10 min til Stovner, 12 min til Økern, 16 min til Oslo S og ca. 30 min til Oslo lufthavn.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av eneboliger.

Tomt
Eiet tomt, 1301 kvm

Det er totalt tomteareal på over 1,3 mål som er delt med Fredheimveien 14 A, men del av disponibel tomt gir deg likevel friheten til å utforske hagearbeid og utendørs aktiviteter.
Tomten er pent opparbeidet med terrasse og hagedel med ferdigplen.

Gårdsplass/adkomst /avslutning mot eiendommen Fredheimveien 12 vil ferdigstilles og grusbelegges.

Det tilbakeholdes beløp i sluttoppgjøret dersom ovennevnte ikke er ferdigstilt ved avtalt tidspunkt for overtakelse. Beløpet skal utgjøre tilsvarende verdi av gjenstående arbeider.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Camilla Schrøder ved EIE har gleden av å presentere Fredheimveien 14B, en meget attraktiv og påkostet herskapelig villa med klassiske detaljer, oppført i 2018. Boligen fremstår som meget familievennlig og består blant annet av 3/4 gode soverom, 2/3 stuer og 3 bad hvor det ene er i tilknytting til hovedsoverommet samt terrasse på hele 23m2 med utgang fra stuen via en lekker to-fløyet dør med egen hagedel som er pent opparbeidet med ferdigplen. I tillegg har boligen også en balkong som byr på et hyggelig utsyn. Det er totalt tomteareal på over 1,3 mål, som er delt med Fredheimveien 14 A, men disponibel tomt gir deg likevel friheten til å utforske hagearbeid og utendørs aktiviteter. Boligen tilbyr rikelig med plass for hele familien, velkommen til denne lekre villaen!

Eneboligen er en sjarmerende toetasjes residens som gir et innbydende førsteinntrykk med sin velutformede entré/hall som har malte veggoverflater og flislagt gulv med gulvvarme. Videre inn fra hallen blir du tatt med inn til stuen og kjøkkenet via en lekker to-fløyet dør med glass. 

Meget praktisk planløsning med "alt" du trenger på ett plan. I første etasje har finner du et åpent og luftig stue- og kjøkkenområde med flere soner, som virkelig fremstår som hjertet i hjemmet. Videre finner du også et romslig bad i etasjen, perfekt for en barnefamilie. Første etasje inneholder også et vaskerom, en praktisk plass som kombinerer funksjonalitet med effektivitet. Dette rommet gir muligheten for enkel håndtering av daglige oppgaver og holder hjemmet organisert, denne delen har også egen inngang.

I den andre etasjen av eneboligen finner du en ekstra stue, et ideelt rom for avslapning eller underholdning. Tre soverom gir komfortabel overnatting, hver med sin egen unike sjarm.

Et av soverommene er designet som et luksuriøst hovedsoverom, og det tilbyr en privat tilflukt med tilknytning til et eget bad. De gjenværende to soverommene og et ekstra bad gir plass til familiens eller gjestenes behov.

En ekstra bonus i andre etasje er et kontorområde, perfekt for hjemmekontor eller studier. Dette rommet gir en rolig og produktiv atmosfære, og det er en praktisk tillegg for de som trenger et dedikert arbeidsområde. Alternativt kan dette benyttes som et fjerde soverom/gjesteværelse.

Eneboligen er svært gjennomtenkt med en praktisk layout, moderne designelementer og praktiske løsninger, og den tilbyr et harmonisk miljø for dagliglivet. Hver etasje gir et mangfold av funksjoner som balanserer komfort og stil, og gjør dette hjemmet til et ideelt sted å bo.

Eiendommen ble oppført i 2018 og holder en høy standard. Boligen er både innbydende og tidsriktig og fremstår som ny og er innflyttingsklar. Eiendommen har en meget attraktiv og sentral beliggenhet, midt i smørøyet på veletablerte og populære Høybråten, med gangavstand til populære Høybråten skole.

Fra boligen er det også kort vei til marka som har flotte tur- og friluftsområder som gir svært gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Løypenettet i både Østmarka og Lillomarka er flott preparert på vinterstid med belyste løyper, og det er det flotte bade- og fiskevann i nærheten. Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via tog og buss. Nærmeste togstasjon er Høybråten, som ligger kun minutters gange fra boligen.

Her får du både luksus og praktisk funksjonalitet i en lekker enebolig. Denne boligen bør oppleves!

Boligen består av:
1. Etasje: Entré/hall, bad, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom
2. Etasje: Stue, soverom, soverom 2, soverom 3, bad, bad 2, kontor/gjesterom

Byggemåte
Valmtak tekket med takstein. Takrenner og nedløp i stål/blekk. Bindingsverk over grunnmur med liggende panel som værhud. Fabrikkproduserte takstoler. Vinduer med 2 lags isolerglass. Grå glatte ytterdører med 2 lags isolerglass. Dobbel terrassedører med 3 lags isolerglass. Terrasse på ca. 23 m² med adkomst fra stue. Balkong på ca. 5 m² med adkomst fra stue i 2 etg.

Gulv med parkett og fliser. Vegger med malte flater. Tak med malte flater. Etg. skiller i treverk og støpt dekke på grunn.

Følgende punkter har fått TG-2:
Våtrom > 2 Etasje > Bad 2 > Overflater vegger og himling
Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet.

Følgende punker fremkommer i egenerklæringsskjemaet:
Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
-Ja. El-kontroll / tilsynsrapport utført av Hafslund.

Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
- Ja. Som egeninnsats er det bygget terrasse og montert skapinnredning på vaskerom.

Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest?
- Ja. Brukstillatelse foreligger , Ferdigattest blir utstedt ifbm ferdigstillelse av utomhusarealer.

Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
-Ja. Tilstandsrapport ifbm. med gjennomføring av salg er gjennomført av Boligtaksering Oslo & Akershus AS / Norsk Takst.

TILLEGGSKOMMENTAR
Boligen er oppført 2018, FDV-dokumentasjon på utførte arbeider foreligger.

Primærrom
Primærrom: 176 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1. Etasje: Entré/hall , bad, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom
2. Etasje: Stue, soverom, soverom 2, soverom 3, bad, bad 2, kontor/gjesterom

Bruksareal
Bruksareal: 176 kvm

Standard
1.etasje:

Entré/hall
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en meget romslig hall som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Rommet er holdt i lyse farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i boligen. Her er det god plass til oppbevaring av ytterklær og sko. Det er flislagt gulv med gulvvarme. Her er det godt å komme hjem, eller å ønske gjester velkommen.

Bad 1
Pent, flislagt bad med gulvvarme. Innredningen består av vegghengt toalett, servant og dusj.

Stue
Delikat og romslig stue som kan deles i ulike soner. Det er god plass for sofagruppe med tilhørende møblement, medievegg, spisebord til flere gjester med mer. Stuen er også utstyrt med peis for ekstra hygge og varme på kjøligere dager. Rommet har store vindusflater som gir rikelig med lys og skaper en trivelig atmosfære. Fra stuen er det utgang til terrasse og hagedel. Det er parkettgulv med gulvvarme og lysmalte veggoverflater.

Terrasse/hagedel
Fra stuen har man via en tofløyet dør utgang til en herlig terrasse på hele 23m2. Uteplassen er skjermet fra naboene og den store størrelsen på terrassen gir god plass til utemøbler og grill. Her er det god plass til å invitere til middag, fest og hygge eller nyte morgenkaffen. Utearelene har gode solforhold og er vestvendt beliggende. For øvrig er det adkomst til hagen som er pent opparbeidet med ferdigplen. Uteområdene er yndede oppholdsarealer for store og små både sommer som vinter.

Kjøkken
Flott og romslig kjøkken med god plass for spisebord. Hvitt glatt kjøkken med laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer som kjøl og fryseskap, induksjonstopp, komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med avtrekk ført ut. Komfyrvakt er montert. Praktisk kjøkken med god skap-og benkeplass. Det er parkettgulv med gulvvarme og lysmalte veggoverflater. Det er en plassbesparende skyvedør mellom kjøkken og stue.

Vaskerom
Egen inngang til boligen via vaskerommet. Vaskerommet er meget praktisk og har flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredningen består av hvit glatt innredning med nedfelt kum i laminert benkeplate. Godt med lagringsplass. Det er opplegg for
vaskemaskin og tørketrommel. Det er enhet for sentralstøvsuger.

2.etasje:

Stue
Stuen har store vindusflater, hvilket gjør boligen lys og luftig. Videre har stuen plass for sofagruppe med tilhørende stuemøblement samt medievegg. Stuen er lett å møblere, og har en rekke møbleringsmuligheter. Overflater består av parkett med veggoverflater av malte flater. Fra stuen er det utgang til balkong. Det er parkettgulv og lysmalte veggoverflater.

Balkong
Fra stuen i 2.etasje har man utgang til en overbygget balkong på 5m2 med gode solforhold. Balkongen har plass til utemøbler. Videre vender balkongen mot vest og har et hyggelig utsyn.

Soverom 1
Hovedsoverommet er meget romslig og har god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Rommet romslige størrelse gir god plass til ulike garderobeløsninger. Store vindusflater bidrar til naturlig lysinnslipp. Det er parkettgulv og lysmalte veggoverflater. Luksuriøs ensuite-løsning med direkte tilgang til eget bad.

Bad 2
Meget romslig og pent, flislagt bad med gulvvarme. Innredningen består av vegghengt toalett, servant, dusj og badekar.

Soverom 2
Et romslig soverom som kan gjøres om til 2 soverom. Det er god plass til seng, garderobeskap, skrivebord med mer.  Rommet har flere vindusflater som skaper en god atmosfære i rommet. Her kan du skape din egen oase. Det er parkettgulv og lysmalte veggoverflater.

Soverom 3
Dette soverommet tilbyr både plass til en seng, garderobeskap og en praktisk pult. Rommet kan benyttes som barnerom, gjesteværelse eller kontor. Alt etter behov. Det er parkettgulv og lysmalte veggoverflater.

Soverom 4
Dette soverommet brukes i dag som et barnerom. Soverommet er malt i lune og behagelige farger med gode møbleringsmuligheter. Rommet er perfekt som gjesteværelse eller kontor. Det er parkettgulv og lysmalte veggoverflater.

Bad 3
Pent, flislagt bad med gulvvarme. Innredningen består av vegghengt toalett, servant og dusj.

Boligen holder en høy standard fra 2018 og fremstår som ny.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger en midlertidig brukstillatelse datert 06.07.2018 som omhandler oppføring av enebolig.

Gjenstående arbeid før ferdigattest kan gis:
Gjenstående arbeid er av mindre vesentlig betydning innenfor den delen av tiltaket det søkes midlertidig brukstillatelse for, og er finplanering av utomhusarbeider og tilsåing samt noe mindre kosmetiske arbeider med tømrerarbeider.

Byggetegninger:
Originale byggetegninger stemmer med dagens bruk.  Rom benevnt som kontor i 2 etg. er tegnet inn som disp. rom på tegninger.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Peisovn samt gulvvarme i 1.etg. Varmekabler på alle 3 bad.

For øvrig er det elektrisk oppvarming.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 16 713,54 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Herav:
Renovasjonsgebyr kr. 4 480,-
Vann- og avløpsgebyr kr. 12 233,54
Totale avgifter kr. 16 713,54,- for året 2023.

Eiendomsskatt
Kr. 7 449,- for 2033.

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2022 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr ,- pr..

Faste løpende kostnader
Strøm, forsikring, etc.

Denne listen er ikke fullkommen.

Forsikring med polisenummer
Storebrand Polisenummer: 533215

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 351 143,- Som sekundærbolig Kr. 8 464 115,-

Sameie
Eierseksjonssameiet består kun av to enheter og er ikke videre organisert. Det foreligger ikke vedtekter, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Tekniske oppgraderinger:

- 300 l bereder.
- Sentralstøvsuger
- Balansert ventilasjon
- Rør-rør skap
- El-skap
- Inntak fiber. Har 2 linjer inn i huset ( Telenor + Viken fiber)
- Malt profilert listverk
- Lys, hvitpigmentert parkett.
- Vegghengte toaletter fra Villeroy & Boch. Soft close sete for
- Dempet lukking og betjeningsplate med dobbel vannbesparende
- Skylleteknologi.
- Utekran

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Boligen er oppført med radonsperre.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Heftelser:
2004/43454-1/105  Erklæring/avtale
25.06.2004
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:513  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Adgangsrett til eiendommen for nødvendig vedlikeholds- og
reparasjonsarbeid.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-107/73
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/155258-1/200  Bestemmelse om veg
 06.02.2019 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven
Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune
Overført fra: 0301-107/73
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Området er regulert til boligformål iht. kommunenes reguleringskart videre reguleres det i S-4220.

Pågående byggesaker:
Myrdalveien 16 - Oppføring av tomannsbolig Saksnummer 202208271
- Les mer her https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202208271

Høybråtenveien 64 A og C - Oppføring av enebolig - Hus 3 Saksnummer 201803451
- Les mer her https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201803451

Høybråtenveien 64 A og C - Oppføring av tomannsbolig - Hus 1 Saksnummer 201709469
- Les mer her https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201709469

Høybråtenveien 64 A og C - Oppføring av tomannsbolig - Hus 2 Saksnummer 201803439
- Les mer her https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201803439

Fredheimveien 19 B - Oppføring av enebolig og garasje Saksnummer 202317184
- Les mer her https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202317184

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 12 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 305 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 306 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 656 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 12 665 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.15 900)
Visningshonorar (Kr.10 800)
Styling (Kr.38 850)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.15 500)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 500)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.6 000)
Provisjon (Kr.91 500)
Totalt kr. (Kr.203 950)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-23-0191

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr: 990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Camilla Therese Schrøder

Saksbehandlere
Camilla Therese Schrøder
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 35 61 00 / E-post: csc@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Fredheimveien 14B
For mer om objektet
Fredheimveien 14B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: