Toppmegler Kine Sætre
Aktuelt

Askers toppmegler – nå er det selgers marked!

I en miniserie tar vi for oss ulike byer, områder og tettsteder hvor det er attraktivt å kjøpe bolig. Tidligere har vi blant annet tatt for oss Bergen, Aker Brygge, Hamar, Bjerke og Bærum. Denne uken står Asker for tur.

Kine Sætre er en av de mest engasjerte eiendomsmeglere du kan møte på, og en av Norges få kvinnelige toppmeglere. Kine har meglet boliger i over 8 år i Asker, og som partner i en av Askers mestomsettende meglerkontor er det få som har så god innsikt og kompetanse på boligmarkedet i Asker.

Hvor bor du i Asker og hvorfor bor du der?
Vi har alltid bodd i Asker og Bærum, og her kommer vi alltid til å bo! Det er fint å bo i naturskjønne omgivelser, men samtidig så sentralt. Ikke minst føler jeg meg heldig som har tilgang til så mange fine turområder, sommer som vinter. I tillegg er det kjempefint med gode oppvekstsvilkår for datteren min.

Hvordan blir boligmarkedet i Asker fremover?
Det tilbys definitivt langt færre boliger enn det etterspørres i Asker, derfor tror jeg prisene vil fortsette å presses oppover.

Hvilke gater og områder er mest populære blant folk?
Hele Asker kan tilby gode oppvekstsvilkår, naturskjønne omgivelser og et godt bomiljø, og jeg vil derfor si det er stor etterspørsel i absolutt hele Asker. Allikevel er det en del interessenter med spesifikke ønsker som nærhet til sjøen, gjerne Askers «sørlandsperle», Vollen.

Hvilke tips vil du gi til boligselgerne som vurderer å selge nå?
Mitt tips er selg nå! Vi har mange potensielle kjøpere, men ikke nok boliger. Nesten daglig har vi henvendelser fra interessenter som spør om det kommer noe snart og hva vi har i porteføljen som skal ut. Når tilbudet er så lavt ser vi at det absolutt er selgers marked. Mange boligselgere vil nok bli overrasket over hvor mye de faktisk får for boligen sin, og ofte kunne de kjøpt seg en bedre bolig en først antatt.

Hva sier potensielle kjøperne til deg på visning?
I og med at det er rift om boligene, er det mye spørsmål rundt interessen for boligen i form av hva jeg tror boligen selges for, om det har vært forsøk på å kuppe boligen før visning og hvor mange interessenter jeg har på liste.

Boligmarkedet i Oslo er svært presset, hvordan kan Asker være et godt alternativ?
Det det ingen hemmelighet at man på nåværende tidspunkt får mer bolig for pengene i Asker enn det man gjør i Oslo, og Asker ligger kun 25 minutter unna. Gir man boligdrømmen en sjanse her kan man få naturskjønne omgivelser, gode barnehage- og skoletilbud, gode oppvekstsvilkår, nærhet til sjøen, bredt kommunikasjonstilbud og alt man kan ønske seg av servicetilbud med på kjøpet!

Hva er ditt favorittsted i Asker?
Det er ikke lett å velge et favorittsted! Men jeg må si Hvalstrand er et av mine favorittsteder. Her er det både sandstrand, stupetårn og badebrygge. Hvalstrand huser i tillegg en av Norges flotteste funkisrestauranter. Det er også verdt å få med seg Hvalstrandfestivalen som finner sted nest siste helg i august. Asker også et snøsikkert sted, og vinterstid bør man definitivt ta på seg skiene og oppleve en våre mange fine lysløyper i blant annet Vestmarka.

Beskriv Asker med tre ord?
Sentralt, naturskjønt og ikke minst – gode oppvekstsvilkår for barn.

Eie Asker er stolte av å ha Kine med på laget – ta kontakt med oss i skjemaet under om du har spørsmål 🙂

65-

Eie Asker – fra venstre: Johanna Finnby, Kine Sætre, Reid Henriksen, Anniken Stampe, Petter Mamen-Lund, Odd André Engh.

 

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel