card-default

Trude Stina Hval Ekeberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Trude Stina Hval Ekeberg er ei sprudlende, ekte Hamarjente med lang erfaring.

Det å kjøpe eller selge bolig kan være både nervepirrende og spennende. Det er også en prosess som kan være følelsesladet hvor man tar viktige beslutninger rundt egen økonomi. Ingenting er da bedre enn å bli guidet av en megler som er genuint opptatt av faglig kompetanse, og som også forstår den personlige viktigheten du som kunde og menneske har. Trude Stina er denne megleren. Med sin profesjonalitet og evne til å møte deg, hvem du enn er, kan du stole på at du er i de beste hender. Hun er omsorgsfull, fleksibel og strekker seg det lille ekstra. Hun er nytenkende, genuint opptatt av premium rådgivning og boligpresentasjoner av høy kvalitet. Dette skaper de unike kundeopplevelsene.

Familie, venner, trening og mat er Trude Stinas lidenskaper utenom jobben.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: