hero
Artikler / Arkiv

Slik dekker du et fint bord utendørs

Ingenting er som sommeren når du kan be inn gjester til grilling eller reker på verandaen. Det er dessverre ikke stort tidsrom av året man får brukt uteplassen sin i Norge, og det gjelder å benytte sjansen når man kan. Vi har kommet med litt inspirasjon til hvordan du kan dekke på til gjestene som kommer for å nyte et herlig måltid utendørs.

Start med å dekke med enten en fin linduk eller spisebrikker. Det er smart å velge dette i nøytrale farger som du lett kan kombinere med resten av serviset.

[caption id="attachment_31225" align="alignnone" width="1280"] Spisebrikker (69,-) og linduk (1395,-) fra Home&Cottage.[/caption]

Prøv å dekke med litt kule og inspirerende farger. Noe som skaper litt stemning om at dere er utendørs.

[caption id="attachment_31229" align="alignnone" width="1280"] Tallerkener (99,-) og skåler fra H&M Home.[/caption]

Til slutt kan du pynte bordet med lykter, blomster og servietter for å gjøre det ekstra hyggelig. Gjerne legg noen pledd på stolene som kan brukes utover kvelden når det blir litt kjølig. Når bordet er dekket og maten er servert, så er det bare å sette seg ned og nyte sommerkvelden.

[caption id="attachment_31233" align="alignnone" width="1280"] Lykt og servietter (59,-) fra Kremmerhuset.[/caption]

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: