Bilde 1 av Jørgensløkka 7ABilde 2 av Jørgensløkka 7A
Digital salgsoppgave
Jørgensløkka 7A

1387 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

LEKKER OG PÅKOSTET ENEBOLIG - INTEGRERT DOBBELGARASJE M/ELBILLADER - FLOTT HAGE - UTSIKT - SVÆRT BARNEVENNLIG
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
212 m²
Bruksareal (BRA)
212 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
149 m²
Kommunale avgifter
kr 918 / Mnd
Prisantydning
kr 12 200 000
Omkostninger
kr 303 700
Totalpris
kr 12 503 700
Byggeår
2022
Tomt
Fellestomt 847 m²
Oppdragsnummer
36240002
card-default

Marius Hyllmark Anderssen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marius
Prisantydningkr 12 200 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 302 500,-
  
Totalpris kr 12 503 700
Eiendom
Jørgensløkka 7A, 1387 Asker

Matrikkel
Gnr. 49 Bnr. 366 Snr. 1 i Asker kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 212 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 212 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 149 kvm

Areal
Bruksareal: 212 kvm, BRA-i: 212 kvm , TBA: 149 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
2022

Tomt
Fellestomt 847 kvm

Prisantydning
12 200 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Thomas Grøvdal Wiik Takstdato: 25.01.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 12 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 302 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 303 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 503 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 006,62 pr. år Avløp, renovasjon og vann. Det gjøres oppmerksom på at beløpet er fakturert beløp i 2023. Det kan forekomme avvik i faktisk beløp i 2024.

Eier
Stian Sunde Rikke Ski Torp

Beskrivelse
Velkommen til Jørgensløkka 7A, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved EIE eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Velkommen til dette stilfulle og moderne hjemmet på Jørgensløkka 7 A. Denne imponerende eneboligen fra 2022, tilbyr høy standard, integrert dobbelgarasje, en tiltalende hage, og en betagende utsikt. Designet for en familie, har boligen en funksjonell planløsning med estetisk tiltalende overflater, rikelig med naturlig lys, og en følelse av romslighet. Her fremstår håndverket som gjennomført med materialvalg, overflater og innredninger av høy kvalitet.

Boligen har nylig gjennomgått betydelige oppgraderinger. I februar og mars 2023 ble det installert to varmepumper i henholdsvis første og andre etasje, som sikrer energieffektiv oppvarming og avkjøling. Stuens sydside er nå utstyrt med motorisert screen/solskjerming på 3x5 meter fra Kjells Markiser, og alle soverommene i andre etasje har fått dobbel plisse, også fra Kjells Markiser. Gulvlistene i nesten alle rom er byttet til eik, og vegg- og takoverflater har blitt malt, noe som gir en oppfrisket og moderne følelse.

Uteområdet har også undergått betydelige forbedringer. En stor blomsterkasse skiller elegant parkeringsplassen fra plattingen. Innkjørselen og parkeringsplassen for to biler har fått et nytt betongdekke. Det er også anlagt en ny gangsti, en stor platting, og en trapp til hovedinngangen, alle utført i betong. En stor platting med termofuru er opprettet i ulike soner, og en Pergolux Pergola på 3x4 meter er installert, noe som gir et ideelt uterom for avslapping og underholdning. Utebelysningen er forbedret med spotlights installert i det utvendige taket under balkongen, og en spilehimling gir et elegant preg. For ekstra privatliv, er det bygget en port og et gjerde for å skjerme platten og plenen på baksiden.

Denne innholdsrike boligen har rikelig med plass, inkludert fem soverom og tre elegante bad, hvorav en mastersuite med eget bad og garderobe. Oppholdsrommene er åpne og innbydende, og boligen har to stuer samt et høykvalitetskjøkken fra Keo, komplett med integrerte hvitevarer. Boligen inkluderer også et trimrom/garderobe i andre etasje. Alle armaturer, trykkplater og vinduskarmer kommer med en sofistikert, sort finish. Boligen er også utstyrt med balansert ventilasjon og omfattende downlightsbelysning, og tilbyr et luftig og moderne boalternativ som dekker alle en families behov. Her er det lett å bare flytte rett inn!

Beliggenheten er ideell med kort avstand til dagligvarebutikker, skoler og barnehager. Det er bare ti minutters gange til nærmeste bussholdeplass og Asker sentrum, som tilbyr togforbindelser og et bredt spekter av tjenester. I sommermånedene ligger Hvalstrand bad en sykkeltur unna, og vinterstid er det nær tilgang til utmerkede skiløyper i Askermarka. Dette er et sant paradis for barnefamilier.

KORT OM BOLIGEN:

- FLOTT FAMILIEBOLIG I ET AV ASKERS MEST ATTRAKTIVE BOLIGOMRÅDER
- OPTIMALISERTE PLANLØSNINGER
- SOLID KVALITET PÅ OVERFLATER OG INNREDNINGER
- FLOTTE DETALJER
- FLERE FINE OPPHOLDSSONER
- HØY STANDARD
- STOR DOBBELGARASJE MED SPORTSBOD
- SLUSE FRA GARASJEN INN TIL BOLIGEN
- 5 SOVEROM
- 3 FLOTTE BAD
- UTSTRAKT BRUK AV DOWNLIGHTSBELYSNING
- SVÆRT DELIKAT KEO KJØKKEN
- HYGGELIGE UTEOMRÅDER
- FINE TUR- OG REKREASJONSMULIGHETER
- HOLMEN IDRETTSANLEGG OG NY BADEHALL I KORT AVSTAND
- KORT VEI TIL DE FLESTE DAGLIGVAREHANDEL/BUSS
- KORT VEI TIL IKEA OG ANDRE FORRETNINGER
- 10 MIN MED BIL TIL SANDVIKA SENTRUM
- VESTMARKA LIGGER EN KORT KJØRETUR UNNA
- ET GODT STED Å VOKSE OPP!

Flott beliggende bolig over 2 plan som inneholder:

1.etg.:  Flott entré, stue/ tv-stue, 2 soverom, flott bad/ vaskerom. Det er sluse til garasjen.

2.etg.: Gang, åpen kjøkken-/ stueløsning med utgang til balkong, 2 flotte bad (ett tilhørende master bedroom), samt 3 soverom.

Parkering: Integrert dobbelgarasje med tilhørende bod og direkte inngang til boligen.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Jørgensløkka er en idyllisk eiendom med en fantastisk, tilbaketrukket beliggenhet som gir gode solforhold og en vakker utsikt. Den befinner seg i et veletablert og svært attraktivt boligområde, og tilbyr et trygt og allsidig bomiljø med optimale forhold for både unge og eldre. Eiendommen ligger kun en kort sykkeltur unna Leangbukta, som har en båthavn og marina, samt det populære Hvalstrand bad med sin langgrunne sandstrand, stupetårn, restaurant og flotte turområder.

Området er tilknyttet Bondi barneskole og Risenga ungdomsskole, og det er flere barnehager i nærheten, inkludert Risenga barnehage og Båstadmyra andelsbarnehage, som er kun to minutters gange unna. Nærmeste busstopp er ca. 100 meter unna, og det er kort avstand til nærmeste dagligvarebutikk.

Kort avstand fra eiendommen til Asker sentrum åpner opp for et rikt utvalg av servicetilbud. Asker sentrum har gjennomgått betydelig utvikling de siste årene, og har blitt en livlig småby med moderne arkitektur, hyggelige gågater og sosiale møteplasser. Mat- og serveringsmulighetene er varierte, med steder som Fuji Sushi, TukTuk med autentisk thailandsk mat, Rå Smak, Spiseriet, Pop vinbar og Porfavor Tapas & Vinbar, blant andre. Trekanten senter, med sine 75 butikker, tilbyr et bredt utvalg av både kjede- og nisjebutikker.

Asker sentrum er også et senter for kunst- og kulturliv, med Asker kulturhus som huser teater- og konsertsaler, kino, galleri og bibliotek. Årlige arrangementer som Spis for 100, Mat & Drikkefestival, Sommerdag, Askerdager, Kulturfestival, Det gode liv, Julegrantenning og Bondens marked gir et variert tilbud gjennom året.

Med kystområdene lett tilgjengelige, er det flotte muligheter for løpeturer langs sjøen eller avslappende søndagsturer med familien. Nærliggende Holmenskjæret og Holmensenteret gir muligheter for bading, shopping og idrett. Holmen idrettspark, en av Asker og Bærums beste idrettsanlegg, tilbyr fotballbaner, ishall, fjellhall og tennisanlegg. Det er også gode turmuligheter i nærheten, mot Skaugumsåsen og Semsvannet. Om vinteren kan man nyte flotte, preparerte løyper fra Jansløkka.

Asker sentrum, i stadig utvikling, tiltrekker seg med sine spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhuset, Trekanten senter og de frodige gatene og parkområdene skaper et pulserende sommerliv. Asker, kjent for sin vakre natur, varierte landskap og viktige næringsområder, er anerkjent som en av de mest attraktive byene å bo i Norge. Med tilgang til Oslofjorden, øyene, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med innsjøer for fiske og bading, byr Asker på et mangfold av utendørsaktiviteter året rundt.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av småhus-/ rekkehusbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 847 kvm
Tomten er en fellestomt, men det foreligger et fordelingskart som viser eksklusiv bruksrett til hver seksjon. Dette kartet er vedlagt salgsoppgaven. Konf. megler ved spørsmål.
Vedtekter er også vedlagt salgsoppgaven.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Byggemåte
Boligbygg over 2.etasjer. Grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner og skillende dekker av tre. Tilnærmet flatt tak tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Vinduer med rammer og karmer av tre med 3-lags glass fra byggeår. Skyvedører med rammer og karmer av tre med 3-lags glass fra byggeår. Slett entrédør med glassfelt. Entredør fra garasje fra byggeår med brannklasse B30 og lydklasse dB38.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad og fargekode henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Bruksareal
Bruksareal: 212 kvm

Standard
Lekker, delikat og innholdsrik bolig over to plan. Planløsning er svært arealeffektiv og boligen er gjennomført.

Hall:
Inntreden i boligen er via en romslig gårdsplass hvor det er nylig oppgradert betongdekke på innkjørselen og parkeringsplassen samt. en integrert dobbelgarasje. Det vakkert tilrettelagte inngangspartiet og den flate, barnevennlige hagen, setter tonen. Hallen gir et fremragende førsteinntrykk, og antyder boligens stilfulle design. Med sine 60x60 fliser, varme i gulvet for tørking av våte klær og sko, downlights og en stor skyvedørsgarderobe, kombinerer hallen funksjonalitet med estetikk. Tidsriktige farger gir en harmonisk overgang til boligens andre rom.

Stue:
Den åpne hovedetasjen byr på en lys og luftig stue, fremhevet av store vinduer som når fra gulv til tak som nylig er utstyrt med motorisert screen/solskjerming fra Kjells Markiser. Denne moderne tilpasningen gir optimal lyskontroll og komfort. De mørke vinduskarmene kontrasterer elegant med lyse vegger og tak, mens listefrie overganger skaper en sømløs overflate. Den moderne 1-stavs parketten, downlights og en stemningsfull peisovn bidrar til et innbydende miljø. Fra stuen er det tilgang til en balkong, hvor nylig installerte spotlights og spilehimling under balkongen skaper en sjarmerende atmosfære om kvelden. Fra balkongen er det også utsikt mot blant annet Oslo og Holmenkollen.

Den nedre etasjen tilbyr en like lys og innbydende stue med direkte tilgang til hagen. Denne stuen er også utstyrt med 1-stavs parkett, downlights og malt veggoverflate, og har forberedt skjult opplegg for et fremtidig kjøkken, noe som gir rom for fleksibilitet og tilpasning.

Kjøkken:
Det romslige kjøkkenet i åpen løsning mot stuen er fra det anerkjente tyske merket Keo, og kommer med en stor kjøkkenøy og integrerte hvitevarer fra AEG og Progress. Store vindusflater med mørke rammer sørger for rikelig med naturlig lys. Kjøkkenet, med sin elegante utforming og praktiske design, er skreddersydd for en familie.

Bad:
Alle tre badene i boligen har varmekabler i gulvet og downlights i himlingen, samt vegghengt toalett og moderne baderomsinnredning. Dusjhjørnene er utstyrt med mosaikkfliser og regnfallsdusjer. Sorte armaturer, trykkplater og vinduskarmene understreker et gjennomgående estetisk tema. Det ene badet i andre etasje ligger i suite-løsning sammen med hovedsoverommet, noe som skaper en eksklusiv følelse.

Soverom:
Med totalt fem soverom, hvorav tre i andre etasje og to i første etasje, tilbyr boligen fleksibilitet og komfort. Master bedroom i andre etasje har tilgang til eget bad og garderobe. Alle soverommene i 2.etg. har nylig fått installert dobbel plisse fra Kjells Markiser, nye gulvlister i eik og nymalte overflater, noe som bidrar til en harmonisk og avslappende atmosfære.

Overflater:
Gulv: Parkett og fliser i entré.
Vegger: Malte flater.
Himling: Malte flater.

1. etasje: I tv-stue er takhøyden målt til 2. 40 meter og på bad er takhøyden målt til 2. 38 meter.
2. etasje: I stue er takhøyden målt fra 2. 45 til 3. 40 meter og på soverom er takhøyden målt til 2. 40 meter.

Bemerkninger fra tilstandsrapport:

TG1: 85%
TG2: 3%
TG3: 0%
TGIU: 12%

Kommentarer fra tilstandsrapport gitt tilstandsgrad 2, TG2:
Yttervegger inkl. fasader og konstruksjoner: Fasader ink. kledning (se side nr. 12):
Det er ikke montert musesperre bak hjørnebord/i ytterhjørner. Musesperre bør etableres. Det er usikkert om panelet er montert med tilstrekkelig lufting. Manglende lufting kan påvirke panelets levetid negativt. Ytterligere undersøkelser anbefales for å avdekke om lufting er etablert. Eventuelt bør lufting etableres. På grunn av snøforholdene er deler av utvendige fasader/ kledninger på boligen ikke forsvarlig inspisert. Isdannelser på kledning under varmepumpe. Varmepumpe bør etablere tilstrekkelig avrenningsmulighet.

Terrasser / platting på terreng: Platting (se side nr. 13):
Terrassebord bærer stedvis preg av slitasje( store hakk i terrassebord).

Drenering: Vann fra yttertak og bortledning (se side nr. 14):
Takvann har delvis utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Innebærer økt fuktbelastning på grunnmuren og risiko for fuktinnsig/-skader. Tilstrekkelig bortledning av takvann må etableres. Det anbefales ytterligere undersøkelser slik at eventuelle følgeskader kan avdekkes og utbedres.

Oppgraderinger (innvendig og utvendig) utført av nåværende eier:

- Installert 2 stk varmepumper i første og andre etasje (feb/mars 2023)
- Installert motorisert screen/solskjerming på 3x5 meter på stuens sydside (Kjells markiser) (mars 2023)
- Installert dobbel plisse på alle soverom i 2.etg (Kjells markiser) (mars 2023)
- Byttet til gulvlister i eik i nesten alle rom (feb 2023)
- Malt overflater vegg og tak i nesten alle rom (feb 2023)
- Bygd stor blomsterkasse som avgrensning mellom parkeringsplass og platting
- Anlagt betongdekke på innkjørsel/parkeringsplass for 2 biler (juni 2023)
- Anlagt gangsti, stor platting og trapp til hovedinngang - alt i betong (juni 2023)
- Anlagt stor platting med termofuru i flere ulike soner (juni 2023)
- Installert Pergolux Pergola på 3x4m (juli 2023)
- Installert spotlights i utvendig tak under balkong (juni 2023)
- Installert spilehimling i utvendig tak under balkong (juni 2023)
- Bygd port og gjerde for å skjerme innsyn til platt og plen på bakside

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
- Det foreligger ferdigattest datert 15.08.2022.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og varmepumpe.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 11 006,62 pr. år Avløp, renovasjon og vann. Det gjøres oppmerksom på at beløpet er fakturert beløp i 2023. Det kan forekomme avvik i faktisk beløp i 2024.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Asker kommune pr.d.d.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner
- TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
- Boligen har varmtvannsbereder fra 2022 på 198L.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger. Vaskemaskin, tørketrommel, fryser og kjøleskap i garasje medfølger ikke.
- Garasjehyller og bodhyller medfølger ikke.
- Taklamper medfølger ikke.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Tinglyste servitutter

2022/484688-1/200  Erklæring/avtale 05.05.2022 21:00 
rettighetshaver:Knr:3203 Gnr:49 Bnr:163  
Bestemmelse om beplantning/vegetasjon/hekk
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om glass på veranda
Overført fra: 3203-49/366
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2022/484688-2/200  Erklæring/avtale 05.05.2022 21:00 
rettighetshaver:Knr:3203 Gnr:49 Bnr:183  
Bestemmelse om beplantning/vegetasjon/hekk
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om glass på veranda
Overført fra: 3203-49/366
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2022/944935-1/200  Seksjonering 26.08.2022 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 7/10
 
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
- Det går felles vann-/ og spillvannsledning gjennom tomten. Kartet er vedlagt salgsoppgaven.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2020100
Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2034
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 13.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/13961/Bestemmelser_13_06_2023.pdf
Delarealer Delareal 847 m
BestemmelseOmrådenavn [8
KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav
Delareal 847 m
BestemmelseOmrådenavn [7
KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav
Delareal 847 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2020100
Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2034
Status Endelig vedtatt arealplan
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 0220120F
Navn Granlien
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 07.02.1984
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/392/120F_bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 847 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse
Feltnavn B2

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN får man tilgang til det.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 12 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 302 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 303 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 503 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.10 550)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.66 923)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 900)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.3 895)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 000)
Provisjon (Kr.81 800)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Totalt kr. (Kr.200 468)




Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-24-0002

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marius Hyllmark Anderssen
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 98 68 13 57
[/ E-post: mhan@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Jørgensløkka 7A
For mer om objektet
Jørgensløkka 7A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: