Bilde 1 av Torpstubben 72Bilde 2 av Torpstubben 72
Digital salgsoppgave
Torpstubben 72

1389 Heggedal • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pent og innholdsrikt rekkehus | Uteplass på begge sider | Gode solforhold | Sjøutsikt | Garasje | Barnevennlig område
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
9
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
130 m²
Bruksareal (BRA)
130 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
71 m²
Kommunale avgifter
kr 1 249 / Mnd
Prisantydning
kr 5 300 000
Omkostninger
kr 135 950
Totalpris
kr 5 435 950
Byggeår
1992
Tomt
Eiet tomt 2597 m²
Oppdragsnummer
85240028
card-default

Fredrik von Krogh

Eiendomsmegler / Partner
Les om Fredrik
Prisantydningkr 5 300 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 125 500,-
  
Totalpris kr 5 435 950
Eiendom
Torpstubben 72, 1389 Heggedal

Matrikkel
Gnr. 67 Bnr. 377 Snr. 9 i Asker kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 130 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 130 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 71 kvm

Areal
Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 130 kvm, BRA-i: 130 kvm , TBA: 71 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1992

Tomt
Eiet tomt 2597 kvm

Prisantydning
5 300 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Simen Thorp Takstdato: 30.04.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 125 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 126 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 426 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 435 950,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 980 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer: vann, avløp, renovasjon og feiing.

Eier
Ole-Kristian Aakre-Larsen Elisabeth Aakre-Larsen

Beskrivelse
Velkommen til Torpstubben 72, presentert av eiendomsmegler Fredrik von Krogh ved EIE eiendomsmegling.

Høydepunkter om boligen:
  • Uteplasser på begge sider av boligen
  • Gode solforhold med sol fra morgen til kveld
  • Flott sjøutsikt og utsikt mot Holmenkollen
  • Peis i stuen
  • Garasje med stor hems og romslig bod
  • Parkeringsplass utenfor garasjen

Høydepunkter om nærområdet:
  • Meget barnevennlig område med gode oppvekstvilkår
  • Lekeplasser for barna
  • Barnehage på området
  • Trafikksikker skolevei ned til Arnestad og Vollen skoler
  • Kort vei til Vollen, Heggedal og Asker sentrum
  • Båt til Aker brygge fra Vollen (parkering ved båten)

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Fredrik von Krogh på fvk@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Parkering
Det følger med en garasjeplass samt en parkeringsplass utenfor garasjen.

Beliggenhet
Boligen ligger på Torp-Høymyrfeltet - øverst i åskammen over Vollen/Bjerkås. Boligen ligger i en rolig gate i et attraktivt og meget solrikt område. Her er det både svært barnevennlig og lite trafikk. Det er flere lekeplasser rett ved boligen, samt barnehage på feltet (Se: http://www.torp.hoymyr.barnehage.no). Det er fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Lysløyper og skiløyper ligger i umiddelbar nærhet. Det er gangavstand til fjorden og populære Sjøstrand som er et yndet badested for familier. Det er også kort vei til Vollen sentrum.

Vollen Handelssted
Vollen Handelssted er et av de mest besøkte stedene langs kyststien ved Oslofjorden. Verneverdige trehus, lyden av bølgeskvulp og duften av nybakte boller 7 dager i uka, er bare noe av det Vollen handelssted i Asker har å by på. Her kan du gå på skattejakt i små butikker, handle klær, sko og interiør selv på søndager eller nyte et bedre måltid med sjøutsikt på den populære og nylig restaurerte restauranten Vitos på brygga. I tillegg er Vollen kjent for sin flotte marina med kiosk og muligheter for leie av båtplass. Vollen har også fått et lite handlesenter som rommer mange fine tilbud som Rema-butikk, apotek, sushirestaurant, frisør, delikatesse m.m. I Vollen finner man også to legesenter, tannlege og seniorsenter.

Heggedal har en spennende tid i møte!
Heggedal er Askers satsningsområde med store planer for fremtiden. Nye Heggedal sentrum er i ferd med å reises, og vil blant annet bestå av 42.000 m2 med butikker, kafeer, kontorer, boliger, treningssenter, teaterscene og en lang rekke andre servicetilbud. Totalrenovert stasjon og nye boligblokker i vannkanten er allerede på plass. Det er nærhet til marka med gode tur- og skimuligheter. Her er det en rekke flotte turstier, oppkjørte skispor til glede for både store og små. Ellers er det kort kjøretur til Asker sentrum med alle forretningstilbud, samt flere kafeer, spisesteder, kino, kulturhus m.m.

Heggedal sentrum tilbyr servicetilbud som lege, tannlege, bibliotek, frisør og helsestasjon samt fasiliteter som café og dagligvarebutikker. Heggedal fabrikker holder åpent galleri i regi av kunstnere og Asker kunstfagskoles studenter. Heggedal hovedgård er en idyllisk og fredet gård som ligger like ovenfor sentrum, denne kan leies ved ulike arrangementer. Fritidsanlegg finner du både ved Heggedal ungdomsskole og på Gjellum. Her er det et variert tilbud for hele familien.

Skole og barnehage
Området sogner til Arnestad skole, hit går det skyttelbuss for de minste barna. Som nevnt ligger det en barnehage like nedenfor boligen, men det er også flere andre barnehager i nærområdet. De nærmeste foruten Torp Høymyr barnehage er Bjerkås barnehage på Bjerkås og Heggedalskogen barnehage i Heggedal. Området sogner til Vollen ungdomsskole som er lokalisert ved siden av Arnestad barneskole. Her er det også fotballbaner og volleyballbane. Det er flere videregående skoler i Asker, de nærmeste er Bleiker og Asker videregående skoler som begge ligger ved Asker sentrum.

Offentlig kommunikasjon
Det er ca. 5 minutters kjøring til Heggedal stasjon. Man kan parkere ved togstasjonen. Toget tar deg til Asker på 10 minutter og Oslo på ca. 35 minutter. Herfra kan du også ta bussen til Vollen. Fra Vollen sentrum går det båt inn til Aker brygge. Deg går matebuss som korresponderer med båten like bortenfor boligen. Båten har tre avganger morgen og tre avganger hjem på ettermiddagen. Båten bruker ca. 30 minutter og går hele året. Det er også parkering ved båten.

Asker sentrum
Asker sentrum er administrativt senter i Asker kommune og er en aktiv kjerne med alt du trenger av servicetilbud. Her er lege og tannlege, apotek, vinmonopol, bank, Asker kommune servicetorg m.m. Asker sentrum kan også tilby rike shopping muligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har hele 70 varierte butikker å velge mellom, mens ute i gågatene finner man nisjebutikkene, hvor det er mulighet for å komme over de litt mer unike gjenstandene. De siste årene har vi vært heldige og fått et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Her er mulighetene mange for smakfulle og spennende matopplevelser fra flere verdensdeler. For de kulturinteresserte kan Asker kulturhus samt noen kafeer, tilby konserter med flere kjente artister. På Asker kulturhus er også bibliotek, kino, teater sal og galleriutstilling. Radar kafé og -scene er ungdommens arena i kulturhuset. Dette er et trygt aktivitets- og kulturtilbud til ungdom i hele Asker. Galleri Trafo er også et godt alternativ for deg som setter pris på samtidskunst. Alt dette ligger samlet i hjerte av Asker.

Asker kommune
Bare 25 minutter fra hovedstaden ligger den populære forstadskommunen Asker. På vestsiden mot Oslo, grenser Asker kommune med Bærum kommune, nabokommuner på den andre siden er Lier kommune.. Asker er kjent for å være en av landets mest populære kommuner å bo i. 01.01.20 slo Asker kommune seg sammen med Røyken og Hurum kommuner. Den nye storkommunen har en befolking på rundt 94 000 innbyggere.

Asker kjent for en vakker og varierende natur, aktiv sentrumskjerne, et mangfold av fritidsaktiviteter både for barn og voksne, godt kollektivt tilbud retning Oslo og Drammen. Asker har en lang kystlinje med et florerende båt og strandliv, samt marka med mulighet for toppturer med flott utsikt, og andre markerte tur- og skiløyper. Risenga idrettspark kan tilby et rikt tilbud av idrettsaktiviteter både for barn og voksne, her har også Frisk Asker og Asker Aliens sine hjemmebaner.

Bebyggelse
Området består for det meste av eneboliger, rekkehus og leiligheter med en god miks av folk i alle aldre.

Tomt
Eiet tomt, 2597 kvm
Fellesområder opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer, trær og diverse beplantning.

Adkomst
Om man kommer fra Oslo ta av E-18 ved Asker og følg Røykenveien til venstre i rundkjøringen mot Heggedal. Følg denne veien i ca. åtte kilometer. På veien passerer man veien ned til Risenga idrettssentrum på venstre hånd og Asker brannstasjon på høyre hånd. Videre forbi Rema på Gullhella og over Eidsletta, et yndet sted for skigåing og Barnas skiskole. En drøy kilometer til er man i Heggedal og man tar da rett frem i Heggedals eneste lyskryss ved nærsenteret. Etter ca. 1 kilometer tar man til venstre inn på Rustadveien. Denne veien fortsetter du på i ca. 1,5 kilometer, ta så til venstre inn til Torpmarka. Følg veien til du får Torpstubben på høyre hånd.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:

Rekkehus
1. etasje:
- BRA-i 50 m²: (Alle rom)
- TBA 59 m² (Terrasse, veranda og to plattinger)

Underetasje:
- BRA-i 50 m²: (Alle rom)
- TBA 71 m² (Terrasse)

Loft:
- BRA-i 30 m²: (Alle rom)

Loftsetasjen har et totalt gulvareal (GUA) på 35 kvm, men grunnet skråtak/lav takhøyde er kun 30 kvm av arealet måleverdig som bruksareal. De delene av arealene som har lav himlingshøyde (ALH) utgjør 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Byggegrunn: Byggegrunnens beskaffenhet er ukjent

Drenering: Dreneringen er fra byggeår. Uskjent om nedløpsrør for takvann ledes ned i dreneringsrør. Svakt skrånende tomt.

Grunnmur: Det er grunnmur i betong

Etasjeskiller: Etasjeskille av trekonstruksjoner

Yttervegger: Boligen har yttervegger i trekonstruksjoner. Utvendig kledd med liggende trekledning.

Vindu og dører: Boligen har entrédør med sikkerhetslås. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass (fra 1992). Balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass (fra 1992). Takvinduer med karmer av tre, og tre-lags glass av nyere dato.

Tak: Yttertak av saltakskonstruksjon. Utvendig belagt med takpapp fra 2017 (eiers opplysning). Pusset pipe med pipetopp i metall. Renner og nedløp i metall.

Sammendrag av boligens tilstandsgrad:
TG1 - i orden: 71%
TG2 - alder, slitasje, skader mv: 23%
TG3- strakstiltak nødvendig: 0%
TGUI - ikke undersøkt: 6%

TG2 med sidehenvisning til tilstandsrapporten
Våtrom - Bad (side 8)

Våtrom - Vaskerom (side 9)

Kjøkken (side 9)

Rom under terreng (side 10)

Loft - innredet (side 10)

Loft - uinnredet / råloft (side 10)

Innvendige trapper (side 11)

Tekniske anlegg (side 11)

Elektrisk anlegg (side 12)

Dører og vinduer (side 13)

Yttertak (side 13)

Balkonger, terrasser, veranda (side 13)

Drenering (side 14)

Bruksareal
Bruksareal: 130 kvm

Standard
1. etasje

Entré
Velkommen inn! Vel inne i boligen møter vi en romslig entré med garderobeskap. Her er det god plass til å ta imot gjester og henge av seg ytterklær og sette fra seg sko. Deler av rommet er opprinnelig et soverom, men er innlemmet i entreen. Det er fliser på gulvet, malte flater på veggene og malte flater i taket.

Stue/spisestue
Stuen har store vindusflater som sørger for mye naturlig lys inn. Det er god plass til å møblere med sofagruppe og spisestue. Stuedelen har god plass til en romslig sofagruppe med tilhørende TV-møbel. I spisestuen er det god plass til langbord om det kommer mange gjester på besøk. I dag er spisestuen innredet med et rundt spisebord som innbyr til sosiale og koselige måltider. I denne delen av stuen er det også et flott peis som gir ekstra hyggelig stemning til måltider. Det er utgang til en balkong fra stuen. Det er parkett på gulvet, malte flater på veggene og takessplater i taket.

Balkong utenfor stuen
Balkongen utenfor stuen har god plass til utemøbler. Det er markise over balkongen, perfekt om det kommer noen regndråper eller solen blir for sterk. Her er det sol til sent på kvelden i sommerhalvåret.

Kjøkken med spiseplass
Det flotte kjøkkenet har adkomst fra entreen. Kjøkkenet har moderne innredning og benkeplate i laminat. Her er det gode arbeidsflater og godt med oppbevaringsplass. Det er integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. På kjøkkenet er det også en hyggelig spiseplass for hverdagsmåltider eller når barna skal gjøre lekser. Kjøkkenet har parkett på gulvet, malt panel på veggene og takessplater i taket.

2. etasje

Loftstue
Med barn i hus er det praktisk med flere oppholdsrom. Loftstuen har mange bruksområder. Her kan det være både TV-stue, lekerom og hjemmekontor. Det er satt inn flere takvinduer som gjør rommet lyst og hyggelig. Det er adkomst til loft via loftsluke. Loftstuen har 1-stavs laminat på gulvet, malte flater på veggene og malte flater med downlights i taket.

Soverom
I 2. etasje er det også et soverom. Her kan man ligge i sengen og se på stjernene. Rommet passer godt som både soverom og kontor. Det er 1-stavs laminat på gulvet, malte flater på veggene og malte flater med downlights i taket.

Underetasje

Hovedsoverom
Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord og klesoppbevaring. Rommet vender ut mot hagen og er skjermet og rolig. Det er laminatgulv, tapet og mur på veggene og takessplater i taket.

Soverom
Det er ytterligere et soverom i underetasjen. Her er det god plass til seng, skrivebord og garderobeskap. Fra dette soverommet er det også adkomst til terrassen. Det er laminatgulv, malte flater på veggene og takessplater i taket.

Bad
Badet er av god størrelse og fremstår som lyst og pent. Badet er innredet med toalett, dusjkabinett og innredning med servant og godt med oppbevaringsplass. Det er fliser på gulvet med varmekabler, malte flater på veggene og malte flater med downlights i taket.

Terrasse
Terrassen har utgang fra det ene soverommet og er delvis overbygget og har god plass til utemøbler. Fra terrassen er det direkte adkomst til en hageflekk. Terrassebordene er fra 2022 og ble beiset i 2023.

Oppgraderinger de senere år
April 2024 - Parketten i stuen er slipt og lakket (Firma Johansen & Sønn Gulvsliper AS)
April 2024 - Ny platetopp på kjøkken
Mars 2024 - Malt tak og vegger i stue, malt vegger ved innvendig trapp og vegger i gang underetasje
November 2023 - Ny inngangsdør (Kjøpt på Maxbo, installert av BYGGSERVICE P. Wolski AS(dør og karmer))
April 2023 - Lagt ny takshingel på garasje, byttet takrenner og nedløpsrør, malt våre vegger av dobbelgarasjen. (Arbeidet er utført av TS Håndverk AS)
Juli 2022 - Hele huset malt
Juli 2022 - Lagt nye terrassebord på platting utenfor underetasje, beiset i 2023
Juni 2022 - Oppussing av bad: Helsparklet tak og vegger, satt inn downlights i tak med dimmer og stikk, satt inn nytt toalett og nytt dusjkabinett. (Prosjektledelse ved BOVG Bygg og Våtrom as, rørlegger Veas rør as, elektriker BOVG Elektro as, maler BOVG Eiendomsservice as. Det er gitt 5 års reklamasjonsrett på utførte arbeider. Samsvarserklæring, sluttrapport og annen dokumentasjon finnes i boligmappa)
April 2020 - Utvidet veranda ved inngangsparti med to platåer, lagt fiberduk med grus over og lagt store steinheller i stien opp til huset
Mars 2019  - Oppgradert balkong ut fra stue i 1. etasje: Lagt nytt gulv, satt opp nytt rekkverk, ny takrenne og nedløpsrør, tettet gulv slik at dette fungerer som et tett tak for deler av platting i underetasje
Juni 2018  - Pusset opp hele 2. etasje. Innvendig: Laget loftstue med kontorplass og godkjent soverom, med downlights. Satt inn fire store takvinduer og byttet takshingel, takrenner, nedløpsrør, vindskier og nye bord på yttervegg mot nord. Det er også installert ny takstige, plattform ved pipe og snøfangere på begge sider.  (Prosjektansvarlig TS Håndverk as. Samsvarserklæring, risikovurdering, sluttkontroll og godkjent ferdigattest (fasade- og bruksendring) finnes i boligmappa. Det er også lastet opp bilder i boligmappa)

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 07.01.1993 som omhandler nybygg - bolig/garasje.
Det foreligger ferdigattest datert 13.06.2018 som omhandler fasade og bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel - del av rekkehus. (Denne er for 2. etasje)

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Det er elektrisk oppvarming med varmekabler på badet.
Det er en peisovn i stuen

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 14 980 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer: vann, avløp, renovasjon og feiing.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune p.t.

Faste løpende kostnader
Fiber (Telenor T-WE): 6.588,- pr år
Sector Alarm: 7.560,- pr år
Forsikring: 7.215,- pr år

Årlig strømforbruk:
2022: 14.532 kWh
2023: 16.287 kWh

Kommunale avgifter pr år:
Vann: 4.451,-
Avløp: 5.110,-
Renovasjon: 5.070,-
Feiing: 349,-

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 559 942,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Sameie
Sameie: Sameiet Torpstubben 70-88, Orgnr: 911955784

Det er ikke et operativt sameie i Torpstubben 70 - 88 dvs at det ikke avholdes møter og det foretas da ingen innskudd til felles konto.
Det er fire enheter på rekken, der naboer i rekken fra nr. 70 - 76 har signert på at de velger sort shingel ved bytte av sine tak i fremtiden. Dokumentet finnes i nabovarselet på kommunene sine sider.

Tekniske installasjoner
  • Vannmåler

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt.

Diverse
Vaskerom: Alt av hyller og innredning på vaskerom inkl. vask og tørk, medfølger.
Bod i underetasje: Fryseskap medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Servitutt på eiendommen:

1992/16633-2/100  Pantsettelseserklæring  
02.07.1992 
BELØP: NOK 10.000
Panthaver:Sameiet  
Lnr: 1010833
Prioritet ETTER 90% AV OMSETNINGSVERDI
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen har andel i følgende realsameier:

0/991151-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3203 Gnr:67 Bnr:375  1/45 
 
0/991152-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3203 Gnr:67 Bnr:376  1/45

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Området er regulert og omfattes av følgende reguleringsplan:

Id: 0220160F
Navn: Torp - Høymyr
Plantype Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 07.03.1990
Bestemmelser: https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/533/160F_bestemmelser.pdf
Delarealer
Delareal: 1 867 m2
Formål: Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn: B 23-2
Delareal: 729 m2
Formål Felles parkeringsplass

Bebyggelsesplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id: 0220160F5
Navn: Beb.plan Torp-Høymyr Felt B23
Plantype: Bebyggelsesplan ihht. Reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 24.09.1991
Bestemmelser: https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/552/160F5_bestemmelser.pdf

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 125 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 126 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 426 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 435 950,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget.
I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 18.500,-, oppgjørshonorar kr.
7.850,- og visninger kr. 2.950,- pr. stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til
oppdragsavtale.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
85-24-0028

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
SEIL EIENDOMSMEGLING AS
EIE Asker
Org. nr: 918809589
Kirkeveien 212
1383 Asker
Tlf: 47 68 44 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Fredrik von Krogh

Saksbehandlere
Fredrik von Krogh
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 95 42 87 01 / E-post: fvk@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Torpstubben 72
For mer om objektet
Torpstubben 72

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: