Bilde 1 av Jørnstadveien 49Bilde 2 av Jørnstadveien 49
Digital salgsoppgave
Jørnstadveien 49

1394 Nesbru • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen arkitekttegnet funkis enebolig, rolig og barnevennlig, sjønært, solrik terrasse og hage, nær marka, garasje, carport
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
175 m²
Bruksareal (BRA)
175 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
21 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
10 m²
Kommunale avgifter
kr 843 / Mnd
Prisantydning
kr 9 700 000
Omkostninger
kr 258 750
Totalpris
kr 9 958 750
Byggeår
1966
Tomt
Eiet tomt 1092 m²
Oppdragsnummer
31240082
Prisantydningkr 9 700 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Dokumentavgiftkr 242 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 9 958 750
Eiendom
Jørnstadveien 49, 1394 NESBRU

Matrikkel
Gnr. 43 Bnr. 57 i Asker kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 196 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 175 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 21 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 10 kvm

Areal
Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 175 kvm, BRA-i: 175 kvm , BRA-e: 21 kvm , TBA: 10 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1966

Tomt
Eiet tomt 1092 kvm

Pent opparbeidet tomt med terrasse og hage med gressplen, busker, trær og annen beplantning.
Innkjørsel og gårdsplass er opparbeidet med grus.

Prisantydning
9 700 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Hans Christian Gjestvang Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 9 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 242 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 243 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 943 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 958 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 110,60 pr. år Fakturert beløp kommunale avgifter i 2023. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Eier
Regina Mohn Klouman

Beskrivelse
Velkommen til Jørnstadveien 49, en lys og flott arkitekttegnet enebolig med solrik terrasse og hage. Attraktiv og rolig beliggenhet.

Boligen ligger høyt og fritt i terrenget, med flott utsikt og sol fra morgen til kveld. Området er veletablert og svært barnevennlig med kort gangavstand til skole, barnehage, marka, Grønlia med turstier og lysløype, sjø og strand.

Boligen er innholdsrik med en god planløsning, romslige oppholdsrom og mange og store vindusflater som gir svært godt med lys.

Verdt å merke seg:
- Arkitekttegnet (Odd Jebe) funkis enebolig.
- Påkostet og oppgradert.
- Beliggende høyt og fritt med gode solforhold.
- Stor stue med utgang til skjermet terrasse og rikt beplantet hage.
- Sjønært (10 min gange til Hvalstrand) og markanært (gangavstand til Semsvannet).
- Peis med godt trekk.
- Garasje og dobbel carport med en lader for elbil.

Parkering
Eiendommen har garasje samt dobbel carport. I tillegg er det også biloppstillingsplasser på eiendommen.

Det er montert elbil-lader i carporten med egen kurs i sikringsskapet.

Steinlagt innkjørsel fra veien til inngangsparti.

Beliggenhet
Jørnstadveien er en svært barnevennlig og rolig blindvei med kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og det meste du har behov for i hverdagen. Samtidig er det nærhet til sjøen med idylliske tur- og bademuligheter, samt marka med et stort løypenett sommer og vinter.

Om sommeren kan man sette seg på sykkelen eller gå 5 minutter til populære Hvalstrand bad for en dukkert fra stupetårnet og stranden, eller en hyggelig tur innom caféen ved stranden.
Holmen Fjordhotell og kajakk-klubben er også i umiddelbar nærhet. I vinterhalvåret er det lysløype i Grønlia med løyper fra Syverstadjordene som ligger kun minutter unna boligen. Videre er det flotte turmuligheter ved Semsvannet og Skaugumsåsen.

Holmen Idrettsforening ligger i kort avstand fra boligen, og har blant annet egen ishall, tennisbaner, klatresenter, idrettshall, flere fotballbaner og kan tilby et bredt idrettstilbud til barn og unge i alle aldre.

På Holmen senter finner du en rekke servicetilbud som helsestasjon, seniorsenter, frisør, lege, fysioterapeut, hudpleie, tannlege, vinmonopol og matbutikk. Senteret har 50 butikker og 4 timers gratis parkering. Ellers er det gode shoppingmuligheter i Asker sentrum og ved Sandvika Storsenter kun en kort biltur fra boligen.

Skole og Barnehage
Eiendommen sogner til Hofstad barneskole og Torstad ungdomsskole, begge i gangavstand fra boligen. Videre er det flere barnehager i nærområdet, blant annet Hval gård som er en meget populær og anerkjent barnehage.

Offentlig kommunikasjon
Fra eiendommen er det kort bilavstand til påkjørsel E-18 ved Holmenkrysset. Fra Slemmestadveien går det busser med hyppige avganger store deler av døgnet. Buss 250E og buss 250 bruker ca. 20 minutter til Vika Atrium fra Hval busstopp og har ekstra avganger i rushtiden. Høn stasjon er nærmeste togstasjon, der lokaltoget går 4 ganger i timen, retning Oslo og Spikkestad. Asker stasjon ligger en liten biltur unna, og fungerer som er et knutepunkt for kollektiv transport. Fra Asker stasjon bruker Flytoget ca. 50 minutter til Gardermoen.

Asker sentrum
Asker sentrum er administrativt senter i Asker kommune og er en aktiv kjerne med alt du trenger av servicetilbud. Her er lege og tannlege, apotek, vinmonopol, bank, servicetorg m.m. Asker sentrum kan også tilby et rikholdig utvalg av shoppingmuligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har hele 70 varierte butikker å velge mellom, mens du ute i gågatene finner flere unike nisjebutikker.

I sentrum er det et bredt utvalg av restauranter og kaféer, der mulighetene er mange for smakfulle og spennende matopplevelser fra flere verdensdeler.

For de kulturinteresserte kan Asker kulturhus tilby både konserter med anerkjente artister og interessante foredrag. I tilknytning til kulturhuset finner du også bibliotek, kino, teatersal og galleri. Radar kafé og scene er ungdommens arena i kulturhuset, og er et trygt aktivitets- og kulturtilbud for ungdom i hele Asker. Galleri Trafo er også et godt alternativ for deg som setter pris på samtidskunst. Alt dette finner du altså samlet i hjertet av Asker.

Den lange kystlinjen kan friste med både båtliv, flotte strender, idylliske badeplasser og fine turstier. Et populært turmål er Kyststien fra Holmen til Slemmestad, der du på veien kan stoppe innom sørlandsidyllen Vollen med hyggelige forretninger og koselige spisesteder.

Trives du bedre i skog og mark, så kan Vestmarka by på et rikt og variert utvalg av turstier med fine turmuligheter og flotte toppturer for hele familien.

Videre kan det flotte idrettsanlegget på Holmen by på flere kunstgressbaner, lysløype om vinteren, Tuftepark, ishockeyhall, klatresenter, turnhall, håndballhall og innendørs tennishall. Like ved finner du også Holmen svømmehall.

Tomt
Eiet tomt, 1092 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Innholdsrik enebolig over 2 plan med smart og gjennomtenkt planløsning.

U. etg.: Entré/hall, separat wc, mellomgang, bod, bad, 4 soverom (alt. 3 sov og 1 stue), trapperom og fyrrom/vaskerom.
1. etg.: Trapperom, soverom med utgang terrasse, stor og lys stue med peis og utgang til terrasse/hagen, spisestuekjøkken. Utgang til balkong fra stue og kjøkken.

Byggemåte
Bygningen er oppført etter den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet, og det vil alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand. Det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.
Grunnmuren er oppført i betong. Veggkonstruksjonen er oppført i tre og er utvendig kledd med liggende panel. Yttervegg i isolert bindingsverk som var normal byggeskikk på oppføringstidspunktet.
Taket er flatt og er tekket med papp/shingel.
Etasjeskille er et trebjelkelag.
Vinduer med 2-lags isolerglass.
Alle glass i vinduer er byttet ut til 2 -lags isolerglass i perioden 2017 - 2022. Karmer er fra byggeår og har noe bruksslitasje.
Terrassedør fra 2016 er registrert. Begge terrassedører er byttet i 2017 iflg eier.

Boligen holder en normal boligstandard med normal bruksslitasje. Det må likevel påregnes noe oppgraderinger og overflatebehandlinger ved kjøp av brukt bolig.

Garasje og carport:
Carport oppført i 2016 med støpt gulv og vegger oppført i bindingsverk med utvendig stående panel. Taket har pulttak tekket med plater i metall i imitert takstein. Plass til to biler.
Det er montert elbil-lader med egen kurs.
Garasje med ringmur, oppført i bindingsverk, kledd med trepaneler og pulttak med plater i metall.
Det er montert en leddport i metall med portåpner

For fullstendig gjennomgang av bygningsdeler henvises det forøvrig til rapportens kontrollpunkter.

Primærrom
Primærrom: 172 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
U. etg.: Entré/hall, mellomgang, bod, separat wc, bad, 4 soverom (alt. 3 sov og 1 stue), trapperom og fyrrom/vaskerom. 1. etg.: Trapperom, soverom, stor stue, spisestue og kjøkken

Bruksareal
Bruksareal: 175 kvm

Boder
Innvendig bod på 3 kvm.
I tillegg er det lagringsrom under trappen.

Det er også godt med lagring i garasjen.

Standard
Flott beliggende funkis enebolig fra 1966 tegnet av arkitekt Odd Jebe.

KJØKKEN
Pent kjøkken fra 2015 med stor spiseplass for familie og venner. Praktisk løsning med god skap- og benkeplass.
Kjøkkeninnredning med benkestammer, veggstammer og høyskap med glatte fronter med integrerte grep. Malte veggoverflater og underbelysning.
Laminerte benkeplater og nedfelt oppvaskkum i børstet rustfritt stål med 1-greps blandebatteri.
Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap med fryser og opplegg for oppvaskmaskin.
Veggmontert avtrekksventilator i børstet rustfritt stål.

Himling i kjøkken og stue i tillegg til hvite vegger på kjøkken og spisestue ble pusset og malt høsten 2023.

VÅTROM
Bad har fliser med varmekabler på gulv, fliser på vegger og malte plater i himling.
Innredning med glatte fronter, heldekkende servant med overskap, speil og belysning.
Dusjkabinett.

Toalettrom med wc og servant. Glatte vegger og tak - fliser på gulv

ØVRIG Vegger og overflater: Det er i hovedsak malte gipsplater. Fliser på bad.
Himling og overflater: Malte og sparklede plater.
Gulv og overflater: I hovedsak parkett og fliser
 
Bygningsdeler med TG3
Vannrør er fra byggeåret, og har nådd en alder hvor det vil være økt risiko for lekkasjer.
Pga. redusert vanntrykk må røranlegget og vanninntaket til bygningen kontrolleres - dette er igangsatt av
selger.
Dårlig vanntrykk knyttet til gamle jernrør fra kommunal vannledning og inn til huset (ca. 50 m fra den
kommunale ledningen og inn til huset). Dette er private rør som deles med nabo i Jørnstadvegen 51. Rørene er felles nesten helt inn til huset i Jørnstadveien 49. Firmaet Vann og Avløpsteknikk AS har utredet
problemet og utarbeidet et grovt kostnadsoverslag for utbedring av problemet. Fremvist overslag viser en
kostnad esitmert til kr 562.500,- inkl mva Nabo har mottatt kopi av kostnadsoverslaget, og sagt seg
interessert i å samarbeide om utbedring av problemet. Dette vil innebære at kostnaden vil kunne deles på
to boliger.


Bygningsdeler med TG2
Drenering:
Grunnmursplast, som bidrar til å beskytte mot fukt, ble først vanlig brukt på 1970-tallet. Siden bygningen er
eldre, mangler denne grunnmursplast.
Dreneringen/fuktsikring har nådd en alder som gjør tettheten usikker i tiden som kommer. Normal brukstid
for en drenering anslås til å være ca. 30 år.

Grunnmur og fundament:  Delvis horisontale og skrå, sprekker/riss ble registrert på grunnmur. Skrå riss er et symptom på setninger.
Horisontale sprekk/riss i grunnmur, skyldes sannsynligvis innpressing av kjellervegg. Sprekker/riss av en slik karakter i bygninger fra denne perioden er ikke uvanlig. Anbefaler å følge med videre utvikling.

Balkong, terrasse, platting:
Det registreres mindre lokale skjevheter i konstruksjonen, som er normalt for denne type konstruksjon.
Ingen tiltak påkrevet.
Rekkverkshøyden er målt til 86 cm. Dette er lavere enn dagens forskriftskrav på 100 cm, men tilfredsstiller
krav på oppføringstidspunktet. Ingen tiltak er påkrevd. Vinduer og dører:
Vinduene vurderes å være i funksjonell stand. De tilfeldig valgte vinduene som ble funksjonstestet av takstmannen fungerte tilfredsstillende. Alle vinduene er ikke testet ved åpning, og det vil derfor kunne forekomme avvik på vinduer som ikke er funksjonstestet.
Alle glass i vinduer er iflg eier byttet fra 2017 og senere.
Enkelte vindu i underetasje tar i karm og har behov for justering. TG pga alder på karmer.

Kjøkken, overflater og innredning:
Det kan forekomme lekkasjer fra installasjoner som ikke lar seg påvise ved normalt fuktsøk og som er
skjult under sokkel eller bak kjøkkeninnredning som følge av manglende lekkasjestopper.
Kjøkkenet kan fungere med dagens avvik, men tiltak og utbedringer i tiden som kommer bør påregnes og
vær derfor oppmerksom på denne risikoen at eldre kjøkken har mangler som ett nytt kjøkken ikke har.
 Trapp:
Trapp med åpning mellom trinn på mer enn maksimalt 10 cm.
Det er manglende håndløper i trapp.

Avløpsrør:
Det er ikke påvist noen stakeluke i boenheten. Staking kan utføres via sluk eller andre installasjoner med
avløp.
Elektrisk:
Det er framlagt samsvarserklæring på arbeider gjort etter 2014. Det mangler samsvarserklæring på
arbeider gjort mellom 1999 og 2014.
Tilstandsgrad gitt pga. alder og mulig skjulte eldre komponenter.
Vannbåren varme:
Røranlegget har lang levetid, men komponenter til anlegget anslås å ha en levetid på 15-20 år.
Anlegget er bygd med jernrør og har oppnådd en høy alder. Det vil være risiko for skader og lekkasjer i
tiden som kommer.
TG2 pga alder.

Ventilasjon:
TG er satt på bakgrunn av nye strengere krav til luftesystemer, til tross for at denne typen ventilasjon var
normalt for boliger/leiligheter bygget i denne tidsperioden.
Iht. NS3600 er det kun balansert ventilasjon som kan gis TG0/TG1.
Ventilasjonen i boligen tilfredsstiller ikke dagens krav til klima og miljø. Boligen fungerer med dette avviket,
men det bør vurderes energibesparende tiltak.

Våtrom:
Overflater:
Gulvet har fall til sluk, men dette er mindre enn referansenivået.
Membran, tettesjikt og sluk:
Det er ikke adkomst til sluk under kabinett slik at inspeksjon og kontroll av sluk kan ikke gjennomføres.

Sanitærutstyr:
Det er ikke etablert noen drensåpning for synliggjøring av eventuell lekkasje fra innebygget sisterne, og det
er ikke framlagt noen dokumentasjon på annen godkjent løsning.
Det er ingen varmtvannsbereder i boligen. Varmtvann til forbruk varmes via fyringsanlegg.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det er framlagt samsvarserklæring på arbeider gjort etter 2014. Det mangler samsvarserklæring på
arbeider gjort mellom 1999 og 2014.

Oppvarming
Vannbåren varmesystem som varmes med strøm. Radiatorer plassert i begge etasjer.
Varmepumpe fra antatt 2020.
Åpen peis i stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 10 110,60 pr. år Fakturert beløp kommunale avgifter i 2023. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:

Forsikring med polisenummer
Storebrand Polisenummer: 1338717

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 132 346,- Som sekundærbolig Kr. 8 102 914,-

Diverse
Underetasjen ble oppusset i 2014.
Utvendig panel inkl. gesimskasse er skiftet i 2 omganger - i 2020 og 2024. Fasade mot sør og under verandatak er trolig fra byggeår.
Takrenner er skiftet ifm med bytte av tak i 2021.
Taktekking ble skiftet i 2020.
Det kommunale brann- og feiervesenet gjennomførte kontroll med pipe og ildsted i 2023 uten å finne noe å bemerke.
Deler av innvendige avløpsrør er skiftet i forbindelse med oppgradering av kjøkken og bad.
Det elektriske anlegget ble oppgradert siste 10 år.
Det er røykvarslingsanlegg knyttet til Verisures alarmopplegg og at de er ansvarlig for oppfølging av
systemet. Dette innebærer blant annet at de overvåker tilstand på batterier, og sender nye når de
må skiftes.
Det foreligger dokumentasjon på de aller fleste endringer/oppgraderinger som er gjort i nåværende eiers eietid ( fra 2014 til i dag) i Boligmappa.no.

Selger informerer om en litt løs kontakt på arbeidsrom 2. etg. Og en litt løs utelampe i 2. etg på balkongen mot syd.

Annet
Dagens bruk av boligen er ikke i samsvar med byggegodkjente tegninger:
Det foreligger ikke oppdaterte godkjente byggetegninger som samsvarer med boligen.
Det er foretatt endring fra opprinnelig planløsning. Endringer gjelder kun innenfor boligens
hoveddel og er ikke søknadspliktig tiltak. (kjøkken er utvidet).

Dette medfølger ikke:
Liten fryseboks i garasjen.
Lampe over kjøkkenbordet.
To små lamper over seng på hovedsoverommet.
Hyller og trådkurver i boden i 1. etg.
Vaskemaskin.
Trådkurver i skap på hovedsoverom
Alle blomsterkrukker foran og bak huset.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 9 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 242 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 243 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 943 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 958 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar kr. 2 500,- x 2 (Kr.5 000)
Provisjon (Kr.84 875)
Tilrettelegging (Kr.8 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.53 447)
Grunnpakke enebolig (Kr.6 000)
Markedspakke 1 (Kr.25 000)
Oppgjør (Kr.7 900)
Totalt kr. (Kr.191 122)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
31-24-0082

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Vinderen Eiendomsmegling AS
EIE Vinderen
Org. nr: 889665742
Slemdalsveien 70B, 0370 OSLO
0370 Oslo
Tlf: 22 13 55 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Eilen Skarnes

Saksbehandlere
Eilen Skarnes
EIE Vinderen
Eiendomsmegler
Mob: 93 83 30 30 / E-post: eska@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Jørnstadveien 49
For mer om objektet
Jørnstadveien 49

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: