Bilde 1 av Presteveien 32Bilde 2 av Presteveien 32
Digital salgsoppgave
Presteveien 32

1365 Blommenholm • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

STOR & SJARMERENDE ENEBOLIG M/FLOTT HAGE - SOLRIK - GARASJE - KORT VEI TIL SKOLER, BARNEHAGER, OFF.KOM. SANDVIKA SENTRUM
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
191 m²
Bruksareal (BRA)
209 m²
Kommunale avgifter
kr 1 070 / Mnd
Prisantydning
kr 9 500 000
Omkostninger
kr 234 850
Totalpris
kr 9 734 850
Byggeår
1924
Tomt
Eiet tomt 1018 m²
Oppdragsnummer
36230396
card-default

Marius Hyllmark Anderssen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marius
Prisantydningkr 9 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 220 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 13 650,-
  
Totalpris kr 9 734 850
Eiendom
Presteveien 32, 1365 Blommenholm

Matrikkel
Gnr. 8 Bnr. 76 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 191 kvm, Bruksareal: 209 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1924

Tomt
Eiet tomt 1018 kvm

Prisantydning
9 500 000

Tilstandsrapport
Takstmann: John O. Ljungblom Takstdato: 24.07.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 220 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 221 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 721 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 13 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 734 850,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 835,39 pr. år

Eier
Mari Eidstuen Thomas Robert Stilwell

Beskrivelse
Velkommen til Presteveien 32, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Dette er en attraktiv, innholdsrik og koselig enebolig beliggende i et attraktivt og populært boområde på Blommenholm, i kort avstand til Sandvika sentrum. Området er godt kjent for et meget barnevennlig og godt bomiljø og her er det barn i alle aldre. Fra boligen er det kort gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon med tog og buss, marka, Sandvika sentrum m.m. Boligen sokner til Blommenholm skolekrets.

Boligens svært funksjonelle og familievennlige planløsning byr på god plass til alle familiemedlemmer. Boligen holder en gjennomgående god standard med blant andre 3 soverom, flere fine oppholdssoner og rikelig med oppbevaringsmuligheter, innholdsrikt kjøkken, samt rom innredet og brukt som vaskerom m.m. Det er fine utearealer og tomten er meget pent og hensiktsmessig opparbeidet.

KORT OM BOLIGEN:

- IDYLLISKE OG POPULÆRE BLOMMENHOLM
- VELETABLERT OG BARNEVENNLIG OMRÅDE
- BLOMMENHOLM SKOLEKRETS
- GJENNOMGÅENDE GOD STANDARD
- INNHOLDSRIK PLANLØSNING
- FIN UTSIKT MOT NÆROMRÅDET
- FLOTT HAGE MED PLASS TIL TRAMPOLINE/ SANDKASSE/ DUKKESTUE M.M.
- INNHOLDSRIKT KJØKKEN
- VARMEPUMPE
- PEIS
- 3 SOVEROM PÅ SAMME PLAN
- FLERE FINNE OPPHOLDSSONER
- KORT GANGAVSTAND TIL BUSS OG TOGSTASJON
- FÅ MIN MED BIL TIL SANDVIKA SENTRUM
- ET GODT STED Å BO, ET TRYGT STED FOR BARN Å VOKSE OPP

Flott beliggende bolig over 3 plan som inneholder:

1.etg.: Romslig entré\e, hyggelig stue med utgang til terrassen med videre adkomst til hagen, spisestue, kontor og innholdsrikt kjøkken.

2.etg.: Trapperom, gang og tre soverom.

Kjelleretasjen: Rom benyttet og innredet som kjellerstue, rom benyttet og innredet som vaskerom, arbeidsrom og hobbyrom/wc, bod.

Kjelleren er innredet i ettertid. Det gjøres oppmerksom på at dette kan være et søknadspliktig tiltak. Det er ikke lagt frem dokumentasjon som viser om tiltaket er søkt om eller godkjent. Rom benyttet som kjellerstue tilfredsstiller ikke krav til oppholdsrom da det blant annet ikke har vindu for dagslys eller godkjent rømningsvei. Rommet er ikke godkjent til varig opphold. Arealene er omtalt etter dagens bruk.

Deler av 2.etasje er ikke måleverdig grunnet skråtak. Gulvoverflate er målt til ca. 53m2.

Parkering: Frittstående garasje på ca. 17m2 i trekonstruksjon. Saltak tekket med papp. Elektrisk leddport.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Idylliske, barnevennlige og flotte Blommenholm.

Presteveien 32 ligger i et etablert og barnevennlig område på Blommenholm.

Fra boligen er det gangavstand til barnehager og alle typer skoler. Kort gangavstand til busstasjon i Presteveien som går til Sandvika og Skøyen. Gangavstand også til togstasjon på Blommenholm. Området er godt kjent for å være et eldorado for barnefamilier med kort avstand til alt det en aktiv familie kan ønske seg. I nærområdet finnes tennisanlegg, lekeplasser, fotballøkker og akebakker. Ballerud, Grini og Haga golfbaner er kun en kort kjøretur unna. Flotte Bærumsmarka tilbyr turområder sommer som vinter.

Herfra har du også det perfekte utgangspunktet for hyggelige spaserturer for hele familien samt startpunkt for turvei til Bekkestua og Bærumsmarka. Høvikodden, Veritas parken og Kalvøya gir tilgang på badestrender og rekreasjonsmuligheter, samt en rekke båtforeninger. Hennie Onstad kunstsenter byr på kunst og restaurant mens Centra, en av Bærums beste matbutikker, er blant nærbutikkene. Sandvika er kun noen få minutter unna med kjøpesentre, treningssenter, kino, bibliotek, spisesteder m.m.

Bebyggelse
Området består for det meste av småhus og villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1018 kvm

Tomten er pent opparbeidet med gressplen, busker, trær og en annen beplantning. Her er det plass til både trampoline, sandkasse, dukkestue el. Nedre delen er skjermet og den har generelt lite med innsyn. Fra øvre delen av tomten og terrasseplattingen er det utsikt mot nærområde.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Blommenholm barneskole
Ramstad ungdomsskole

Byggemåte
Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong/murkonstruksjon. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger med liggende trekledning. Saltak og opplett av trekonstruksjoner tekket med takstein. Entrédør av treverk med innfelt glassfelt og sidestilt vindu. Vinduer med dobbelt 1-lags, 2-lags og 3-lags glass og karmer/rammer av treverk fra eldre ukjent årstall og frem til 2022. Terrassedører med farget 2-lags glass og karmer/rammer av treverk ved stue fra 1979. Terassedør med 2-lags glass og karm/ramme av treverk på kontor fra eldre ukjent årstall.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad og fargekode henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 191 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 209 kvm

Standard
Presteveien 32 er en tiltalende og hyggelig enebolig med en god planløsning. Boligen ligger fint til i naturskjønne og grønne omgivelser med en flott utsikt mot nærområdet.

1. etasje

Entré:
Velkommen inn! Boligen har en innbydende entré med god lagringsplass i tilhørende garderobeskap. Fra entréen er det videre adkomst til baderom, kjøkken og stue.

Stue/ spisestue/ kjellerstue:
Lys og romslig stue med god plass til sofa, stuebord, tv-benk og annet ønsket møblement. Midt i rommet finner du en vedovn som gir varme på kaldere dager. Fra stuen er det også tilgang til en stor spisestuedel hvor det er plass til langbord for hele familien. Stuen byr også på direkte tilgang til en romslig terrasse. Terrassen har plass til ønskelig utemøblement og har videre tilgang til boligens flotte hage.

Kjøkken:
Stort kjøkken med profilerte fronter og benkeplate av laminat. Det er nedfelt oppvaskkum og mellom kjøkkenbenken og overskapene er det fliser. Det er benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskapene. Kjøkkenet inneholder et frittstående kjøleskap med frysedel, en frittstående komfyr med keramisk platetopp, og en oppvaskmaskin under benken.

Bad/ vaskerom:
Bad med flislagt gulv og vegger. Badet har gulvvarme og downlights i himling. Av innredning er det vegghengt servant, med speil og sidebelysning på vegg over. I tillegg er det gulvstående toalett. I hjørnet av rommet er det plassert et dusjkabinett. Badet har også innmurt badekar.

2. etasje

Soverom:
Boligen har totalt 3 soverom. Alle rommene er av god størrelse og har plass til ønskelig møblement. Soverom 1 har en stor skyvedørsgarderobe som byr på gode oppbevaringsmuligheter. Soverom 3 har et lite garderobeskap.

Kjelleretasje:

Rom benyttet som vaskerom:
Rommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Toalettrom - med tilkomst fra rom benyttet som kjellerstue:
Rommet består av gulvstående toalett.

Rom benyttet som kjellerstue:
Rommet er av god størrelse og har mange muligheter.

Gulv: Gulvflater belagt med parkett, fliser, heldekkende teppefliser.
Vegger: Malte slette flater, malt panel, malt strietapet, tapet.
Himling: Plate med malte flater, malte slette flater, malt strietapet.

Bemerkninger fra tilstandsrapport:
TG1: 19%
TG2: 68%
TG3: 10%
TGIU: 3%

Kommentarer til tilstandsgrad 3 (TG3):
Rom under terreng, TG3:
Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger): Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som risikokonstruksjoner blant annet med tanke på fukt -/kondensproblematikk. Det er observert skader/symptomer med rust på innfestinger til plater ved utlektet vegg samt forhøyede verdier ved fuktmåling i lukket konstruksjon inne på bod. Se avsnitt drenering for fuktmåling. Ytterligere undersøkelser bør påregnes for å avdekke skadeomfang og aktuelle tiltak. Sjablongmessig prisanslag gjelder for byggteknisk inspeksjon. Kostnader kan øke med omfang.

Ildsteder / skorsteiner innvendig, TG3:
Skorsteiner inne i boligen: Innkledd teglsteinspipe i 1 og 2.etasje. Alle fire sider skal kunne inspiseres. Konstruksjonen må åpnes slik at alle fire sider blir synliggjort. Det er ikke fremlagt dokumentasjon på vedlikeholdshistorikk av skorsteinen. Sjablongmessig prisanslag gjelder for brannteknisk inspeksjon.

Brann, TG3:
Rømningsveier: Rømningsvei fra rom benyttet som kjellerstue i kjelleretasje er ikke etablert. Det er ikke vindu i rommet eller dør direkte ut i det fri fra rommet. Etasjen er derfor ikke godkjent for varig opphold. Se sjablongmessig prisanslag for brannteknisk inspeksjon ved punkt ildsteder.

Drenering, TG3:
Helhetsvurdering: Dreneringens funksjon er å forhindre fuktinnsig og fuktskader i kjeller. Dreneringen er nedgravd og skjult. Tilstanden må derfor vurderes ut fra alder og eller dokumentasjon. Estimert teknisk levetid for drenssystem ligger mellom 20 - 60 år. Det ikke er fremlagt dokumentasjon på utførelse eller omfang fra opplyste oppgraderinger av dreneringen. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellervegg ved bod. Det ble registrert forhøyede fuktverdier og synlige skader fra fukt i form av rust på innfestinger til plater på utforet vegg. Målingene viser følgende: RH 90.3 %, temperatur 17.7 grader C og duggpunkt 16.1 grader. Skjulte skader kan ikke utelukkes. Ytterligere undersøkelser må påregnes for å avdekke skadeårsak-/omfang og aktuelle tiltak. Sjablongmessig prisanslag gjelder for byggteknisk inspeksjon og inkluderer ikke eventuelle utbedringer eller oppgraderinger.

Det er fra selger sin side innhentet tilbud og beskrivelse av arbeid i forbindelse med utbedring av de forhøyede fuktverdiene. Innhentet tilbud på arbeidet med fuktsikring og angitte tilleggsarbeider er til sammen på kr. 165.325,-. Det tas forbehold om at prisen kan avvike og at det kan være andre forhold som også må hensyntas.

Førstøtningsmurer, TG3:
Sprekk i forstøtningsmur under terrasse. Det er ikke kjent om forholdet er under utvikling eller om situasjonen er stabilisert. Sjablongmessig prisanslag gjelder for punktutbedring av forstøtningsmur og kan øke med omfang av arbeider, prisanslag inkluderer ikke eventuelle grunnarbeider av terreng tilstøtende mur.

Elektrisk anlegg, TG3:
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-kontroll av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget og det er registrert avvik. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Eldre deler av anlegget mangler dokumentasjon. Se sjekkliste dokumentasjon.
Det er observert tegn til termiske skader (tegn på varmgang) på stikkontakt ved garasje. Det observeres løse ledninger ved stikkontakt i arbeidsrom. Forholdet må utbedres av en kvalifisert fagperson. Varmtvannsbereder har ikke fast tilkobling, men er koblet med stikkontakt. Fare for varmgang. Med bakgrunn i de registrerte avvik må det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en
kvalifisert elektrofaglig person. Det må gjøres strakstiltak.

Kommentarer til tilstandsgrad 2 (TG2):
Våtrom:
- Bad med tilkomst fra entré: Helhetsvurdering
- Rom benyttet som vaskerom: Helhetsvurdering
Kjøkken:
- Vannrør
- Innredning
- Avløpsrør
Toalettrom (Ikke våtrom) - Med tilkomst fra rom benyttet som kjellerstue:
- Ventilasjon
- Vannrør
- Overflater vegger
- Avløpsrør
Øvrige rom:
- Overflater vegger
- Overflater gulv
- Innerdører
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
- Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM)
- Overflater vegger
- Overflater gulv
- Innerdører
Loft - uinnredet / råloft:
- Helhetsvurdering
Innvendige trapper:
- Innvendige trapper
Etasjeskiller - 1.etasje:
- Skjevhetsmåling
Etasjeskiller - 2.etasje:
- Skjevhetsmåling
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
- Varmtvannsbereder
- Vannrør
- Avløpsrør

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke midl- brukstillatelse eller ferdigattest på boligen. Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det foreligger ikke ferdigattest/ midl. brukstillatelse for tilbygg til våningshus ArkivsakID 58/190. Det foreligger tegning fra 14.4.1958.

Det foreligger ikke ferdigattest/ midl. brukstillatelse for garasje ArkivsID 63/391. Det er plantegning for garasje datert 8.oktober 1963. Garasjen ligger i tomtegrensen.

Det foreligger ikke ferdigattest/ midl. brukstillatelse for veranda på boligbygg ArkivsakID 79/427. Det foreligger innvilgelse av søknaden for tilbygget datert 20.4.1979.

Det er avvik ift. byggeanmeldte tegninger:

Kjelleren er innredet i ettertid. Kjeller er på byggetegninger omtalt som husholdn. med utvendig adkomst. Rommene er idag brukt og innredet som vaskerom, kjellerstue (rom for varig opphold), hobbyrom/ wc, arbeidsrom og bod. Det er ikke søkt om bruksendring av hele etasjen fra tilleggsdel (S-rom) til hoveddel (P-rom).

Boden under inngangspartiet var ikke tegnet inn på tegninger ifm søknad om tilbygg til våningshus (58/190).

På byggetegninger for 2. etg. var det tegnet inn kott på hver av soverommene, dette er nå innlemet som en del av P- rom. Det foreligger ikke dokumentasjon på sendt bruksendring for dette tiltaket. Soverom v/ trappegangen var på opprinnelige tegninger omtalt som kjøkken. Det er også laget en mellomgang her idag.

Terrasse med utgang fra stuen er ikke oppført etter gjeldende regelverk for oppføring av terrasser uten søknad. Vi legger til grunn at dette tiltaket er søknadspliktig.

Det foreligger ikke noe dokumentasjon for utvidelse av stue, kontor og arbeidsrom (kjelleretasjen). Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet, varmepumpe og vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 12 835,39 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 682 454,- Som sekundærbolig Kr. 9 656 833,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.
- Garasjen ligger på tomtegrensen.
- Området er idag klassifisert som kvikkleire 4. Det har vært igangsatt flere møter både på Engerjordet og hos kommunen for å undersøke området, samt iverksette diverse tiltak.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Tinglyste servitutter:

1963/306003-1/100  Erklæring/avtale 13.11.1963 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. GARASJE
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 3024-8/530 i eiendomsrett
1958/300791-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
09.09.1958
:Knr:3024 Gnr:8 Bnr:76
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser

Rettigheter på 3024-8/530 i eiendomsrett
2021/733353-1/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST
17.06.2021 21:00
:Knr:3024 Gnr:8 Bnr:76
Bestemmelse om avkjøring til egen eiendom

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
- Vei inn fra Presteveien er privat og snørydding og vedlikehold deles mellom brukere av veien (Presteveien 32 og 32 B, og Presteveien 30 A,B,C,D), som utgjør ca 1000 kr i året. Innkjørsel fra privat vei og gjerde langs eiendommen tilhører Presteveien 32."

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/23424/Bestemmelser%20og%20retningslinjer%20-%20Kommuneplanens%20arealdel%202022-42%20-
%20Med%20punkter%20unntatt%20rettsvirkning%20(10666427).docx
Delarealer Delareal 1 019 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1937008
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1937008)
Navn LØKEBERG/LØKKEÅSEN
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 03.05.1937
Delarealer Delareal 1 019 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN og INFO FRA FORRETNINGSFØRER får man tilgang til det.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 220 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 221 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 721 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 13 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 734 850,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

LØFTING FINN.NO 30/10 (Kr.1 350)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 500)
Visningshonorar (Kr.6 000)
Stylingsveiledningstime (Kr.1 500)
Foto (Kr.7 150)
Løft på finn.no - 29.09.2023 (Kr.1 350)
LØFTING FINN.NO 26.01.2024 (Kr.1 350)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.53 294)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 895)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 990)
Markedspakke 1 (Kr.29 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 000)
Provisjon (Kr.70 400)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Totalt kr. (Kr.216 079)




Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0396

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marius Hyllmark Anderssen
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 98 68 13 57
[/ E-post: mhan@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Presteveien 32
For mer om objektet
Presteveien 32

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: