Bilde 1 av Kinoveien 14Bilde 2 av Kinoveien 14
Digital salgsoppgave
Kinoveien 14

1338 Sandvika • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

En sjelden mulighet i Sandvika sentrum! Toppleilighet med takterrasse på 67 m2 og sol hele dagen- 2 garasjeplasser- Heis
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
89
Antall soverom
2 soverom
Etasje
6
Internt bruksareal (BRA-i)
92 m²
Bruksareal (BRA)
92 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
67 m²
Fellesutgifter
kr 4 818 / Mnd
Prisantydning
kr 11 000 000
Omkostninger
kr 285 450
Totalpris
kr 11 285 450
Fellesformue
kr 27 825
Byggeår
1998
Tomt
Eiet tomt 2837 m²
Oppdragsnummer
36240079
card-default

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Elise
Prisantydningkr 11 000 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 275 000,-
  
Totalpris kr 11 285 450
Eiendom
Kinoveien 14, 1338 Sandvika, Etasje: 6

Matrikkel
Gnr. 52 Bnr. 130 Snr. 89 og Gnr. 52 Bnr. 130 Snr. 2 i Bærum kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 92 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 92 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 67 kvm

Areal
Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 92 kvm, BRA-i: 92 kvm , TBA: 67 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1998

Tomt
Eiet tomt 2837 kvm

Prisantydning
11 000 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Takstdato: 29.03.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.23
Andel fellesformue: kr. 27 825,- pr. 31.12.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 11 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 275 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 276 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 276 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 285 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnadene er kr 4818,- pr mnd og inkluderer kabel-TV/internett via Telia, fyring, varmtvann, vaktmester, kommunale avgifter, trappevask, felles forsikring, garasje m.m.

Herav:
Garasje 732,-
Fellesutgifter 4 086,-

Eier
Kjell Einar Bergesens bo v/Siw Alice Bergesen Wilmo og Rita Anette Bergesen.

Parkering
Det medfølger to garasjeplasser med el-billader i felles garasjeanlegg. Plassene er ved siden av hverandre, og i umiddelbar nærhet til inngangen til heisrommet. Lader er plassert i midten og kan dermed fint benyttes av begge parkeringsplassene. Plassene er merket med A-60 og 61. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til etasjeplan.

Hver eier av garasjeplasser kan fritt forestå utleie av plasser.

Det er godt med gjesteparkering og sykkelparkering i garasjeanlegget.

Beliggenhet
Leiligheten ligger meget attraktivt og sentralt til i Sandvika sentrum. Her bor du med umiddelbar nærhet til alle fasiliteter og servicetilbud i Sandvika, samt til sjøen og flotte turmuligheter. God tilgang på offentlig kommunikasjon, samt flere skoler og barnehager i nærområdet.

Aktivitet og fritid:
Det er ca 10 minutter å gå til sjøen med mulighet for båtturer, kajakk, badeliv og turer. Flotte turområder langs Sandvikselven, og kyststi fra Sandvika som tar deg med til flotte friområder, idylliske naturreservat og fine parker. Meget kort vei til idylliske Kalvøya og Kadettangen, hvor man kan nyte strand- og bryggeliv sommerstid. Kadettangen er nylig oppgradert, og fremstår nå som en fantastisk badestrand. Det går også båt ut til øyene herfra. På Kalvøya er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Det er ellers kort vei opp til området ved Bærum sykehus, og videre til turområder rundt Dælivann og Kolsåstoppen. Fra leiligheten er det ca.15 min kjøretur til Vestmarka, med gode tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Kort vei også til Kolsås og Kirkerudbakken med både helge- og kveldsåpne bakker vinterstid. Det er en rekke treningssentre i området, bl.a. flere steder i Sandvika. Gangvei/kyststi i «begge retninger» - til Høvikodden m Hennie Onstad kunstsenter og Friområdet langs fjorden ved Veritas. Det er også kort vei til Bekkestua/Nadderud/Gjønnes, som byr på svømmehall, håndballhall, fotballbaner, Nadderud Stadion, flere treningssentre, Bekkestua arena m.m. Bekkestua arena består av innendørs aktivitetstall, utendørs skatepark, Spillhuset.com, Circa Cirkus og Capoeira. Her finner du også et mindre rom for aktiviteter som f.eks. bursdagsfeiring, møter, bordtennis etc. Kort vei også til flere ridesentre og tennisbaner. For golfentusiasten ligger både Grini og Haga golfbaner i nærområdet.

Servicetilbud:
Sandvika sentrum har et bredt utvalg av restauranter, kafeer, dagligvarebutikker. Sandvika storsenter og en rekke kulturtilbud (kino, teater, bibliotek etc. ligger kun 7 minutters gange fra leiligheten hvor du bl.a. finner flere store matbutikker, apotek, Sats, flere restauranter/cafeer, flotte klesbutikker, blomsterbutikk, vinmonopol, legesenter, tannlege, bank og mye mer. I 2025 åpner nye Helgerud-gården med stort utvalg service og aktiviteter. Nærmeste dagligvarebutikk er Kiwi Sandvika som ligger kun en kort spasertur fra boligen. Her har du med andre ord absolutt alt du trenger i umiddelbar nærhet. Det er også en kort vei Bekkestua senter.

Skoler og barnehager:
Leiligheten sokner til Blommenholm barneskole og Ramstad ungdomsskole. De nærmeste barnehagene er Blommenholm barnehage, Damstua barnehage og International Montessori som alle ligger ca. 5 min gange fra leiligheten. Et godt utvalg av videregående skoler finner du også innen gangavstand, med Sandvika og Valler vgs. som et par av de nærmeste.

Offentlig kommunikasjon:
Det er et godt utvalg av offentlig kommunikasjon i området. Tog til Oslo tar 16 minutter og har hyppige avganger. Fra boligen er det ca. 5 min gange til Sandvika stasjon som regnes som et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, med både buss, tog og flytog. Fra Sandvika med bil tar det ca. 20 minutter uten trafikk. Fra Sandvika stasjon til Gardemoen tar det ca. 40 min med flytoget.

Tomt
Eiet tomt, 2837 kvm

Fellesarealer opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer, prydbusker og diverse beplantning. Felles parkeringsgarasje i byggets kjeller.

Inneholder
Leilighet beliggende i byggets 6.etasje med heisadkomst.

Leiligheten består av:
Entre, to bad, stue/kjøkken, to soverom og bod.

Utgang fra gang og stue til stor terrasse på ca 67 m2.

Leiligheten disponerer en kjellerbod.

Det medfølger to garasjeplasser i felles anlegg i underetasjen. Det er heis fra garasjeanlegget.

Det er en felles sykkelbod.

Byggemåte
Boligbygg over 6 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong. Fasader forblendet med teglstein kombinert med pussede flater. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med takpapp, (Taket er ikke besiktiget). Slett entrédør av tre med brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra byggeår. Balkongdører og vinduer med karmer av tre og aluminium med to-lags glass fra byggeår.

Etasjeskiller - 6.etasje:
- Etasjeskille av betong. Gulv mot grunn og etasjeskillere måles ved bruk av laser for eventuelle skjevheter. I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt
kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: stue/kjøkken.
- Kommentarer til TG2:  Største målte avvik er målt i stue/kjøkken. Avviket er målt til 14 mm.11,02 meter.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
- Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlig avløpsrør av plast. Hovedstoppekran for leiligheten er plassert på bad ved stue. Fordelerskap med
stoppkraner for leiligheten er plassert i entre. Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme til radiatorer og badegulv. Leiligheten har mekanisk
avtrekk på bad og kjøkken samt naturlig tilluftsventiler i vegger.
- Kommentarer til TG2:
- Vannbåren varme:  Eldre anlegg/element uten påviste skader/lekkasjer. TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning.
- Hovedstoppekran: Stoppekran er av eldre type. Anbefalt brukstid er passert. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp):
- Skorsteinen er fra årstall 1998. Det er en elementpipe. Ildsted ikke montert.

Elektrisk anlegg:
- Sikringsskap med automatsikringer er plassert i felles gang. Leiligheten har delvis skult og åpent elektrisk anlegg. Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll. Det ble gjennomført elkontroll i 2019 og avvik ble utbedret.
- Kommetntarer til TG2: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Brann:
- Leiligheten har røykvarsler og brannslukningsutstyr.

Dører og vinduer:
- Slett entrédør av tre med brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra byggeår. Balkongdører og vinduer med karmer av tre og aluminium med to-lags glass
fra byggeår.
- Kommentarer til TG2:
- Vinduer: Vinduer er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på vinduer hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
- Dører: Ytterdører er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dører hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet. Balkongdør er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra denne døren sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dør hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Balkonger, terrasser, veranda etc:
- Utgang fra stue og fra gang til terrasse på ca 67 m2.  Bærende konstruksjon av betong. Balkonggulv belagt med betongheller. Rekkverk av stålprofiler. Rekkverkshøyden er målt til 108cm. Utvendig lys og stikkontakt. - Kommentarer til TG2:  Rekkverkshøyden er under 1,2 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift, grunnet balkonghøyde over 10 meter. Tiltak anbefales for å få TG1. Tettesjiktet er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Det er ikke observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse alder og tilstand.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 90 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 92 kvm

Standard
Velkommen til Kinoveien 14!

Dette er en unik 3-roms hjørneleilighet beliggende midt i hjertet av Sandvika! Boligen ligger i gårdens toppetasje med heis til etasjeplan - her bor man ekstra privat på toppen.

Boligen har en svært ettertraktet beliggenhet og en flott planløsning med mange store vindusflater som bidrar til svært gode lysforhold. Her har du fantastisk utsikt over nærområdet, inkludert både fjorden og Kolsåstoppen.

Høydepunktet med leiligheten er den store terrassen på hele 67 m2 som strekker seg langs begge langsidene og rundt hjørnet. Her kan du nyte både gode solforhold og fabelaktig utsikt midt i sentrum, så og si helt usjenert! Det er utvendig screens på vinduene, samt markise som kan skygge for solen på de varmeste dagene.

Boligen byr også på to fine soverom og to bad. I tillegg medfølger det to garasjeplasser (med en elbil lader) i felles garasjeanlegg, samt bod i kjeller. Oppvarming med radiatorene er inkludert i felleskostnadene, noe som normalt fører til svært lavt strømforbruk.

Denne leiligheten har mye å by på - velkommen!

Entré | Velkommen inn!
Her bor du høyt og fritt i gårdens toppetasje/6.etasje med heisadkomst fra både inngangsparti og garasje. Entréen har en stor skyvedørsgarderobe og adkomst til praktisk kott/bod med oppbevaringsmuligheter. Boden har også stikkontakt til for eksempel ekstra kjøleskap/fryser. Lenger inn i gangen er den første utgangen til den store terrassen.

Stue | Med utsikt
Boligen byr på en fantastisk hjørnestue med flere store vindusflater med flott utsikt og uten innsyn. Vinduene har utvendig screens og oppgraderte markiser som kan skygge for solen på de varmeste sommerdagene. Stue og kjøkken er av åpen løsning og oppleves som et meget lyst og innbydende oppholdsrom. Selve kjøkkenet er praktisk plassert i egen krok, så man fint kan sitte i sofaen uten å se rett inn på kjøkkenbenken. Stuerommet har god plass til å innrede med både sofagruppe, spisebord og annet tilhørende møblement. Her kan du ha langbord til hele familien. Leiligheten er holdt i lyse farger og har parkett på gulv. Overflatene ble malt for rundt 10 år siden og samtidig ble parketten slipt.

Terrasse | Fantastisk
Leilighetens høydepunkt er den store, fantastiske takterrasse på hele 67 m2 som strekker seg langs begge sider og rundt hjørnet. Her kan du med andre ord flytte deg etter solen og dermed nyte sol store deler av dagen og kvelden. Det er utgang til terrassen både fra dobbeltdører i stuen og fra gangen. Herfra har du spektakulær utsikt over nærområdet, inkludert Kolsåstoppen, Sandvikselva og fjorden. Uteplassen vender mot både øst, vest og nord og byr på både morgensol og kveldssol sommerstid (se soldiagram). Terrassen har også markiser som kan skygge for solen, samt utebelysning og stikkontakt. Dette er en unik og sjelden mulighet midt i Sandvika sentrum!

Kjøkken | Åpen løsning
Kjøkkenet har en praktisk utforming og godt med både skap- og benkeplass. Innredningen har profilerte fronter og benkeplate av tre med oppvaskkum i rustfritt stål. Det er fliser på veggen over kjøkkenbenken, samt belysning under overskapene. Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp som er byttet ut senere år, samt kjøleskap med frysedel. Det er kjøkkenventilator tilkoblet avtrekkskanal. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger.

Soverom | To gode rom
Leiligheten inneholder to gode soverom. Hovedsoverommet er av særlig god størrelse med plass til dobbeltseng med nattbord på hver side. Rommet er også innredet med skyvedørsgarderobe med mye oppbevaringsplass. Det andre soverommet egner seg utmerket som både barnerom, gjesterom eller kontor - alt etter behov. Her er det innredet med garderobeskap. Begge rommene har lyse overflater og parkett på gulv.

Bad  | To romslige baderom
Leiligheten har to komplette bad. Det største badet er flislagt me dlyse fliser og har varme i gulvet. Her er det innredet med vegghengt servantskap og vegghengt speilskap over servanten med overbelysning og stikkontakt. Badet har også høyskap for ekstra oppbevaring, badekar med dusj, samt gulvstående toalett.  Det er mekanisk avtrekksventil i himling.

Det andre badet har i likhet med det største varme i gulv, samt vegghengt servantskap og vegghengt speil med overbelysning og stikkontakt. Her er det også dusjhjørne med glassfelt/glassdør og gulvstående toalett. Dette badet har også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel slik at det også fungerer som vaskerom. Det er mekanisk avtrekk i himling. Begge badene er fra byggeåret.

Kjellerboden som medfølger leiligheten er idag en av bodene som har en mindre lekkasje. Sameiet følger med på saken og vil vurdere hva som skal gjøres. Boden kan fint benyttes, men ting bør ikke stå inntil den ene veggen uten tette pakkekasser. Det har blitt tilbudt å bytte bod, noe selger har avslått da den andre boden har dårligere plassering og er mindre.

Overflater:
- Gulvflater belagt med parkett.
- Malte veggflater.
- Malt himling

Maling av tak, vegger og sliping av gulv ble gjort for rundt 10 år siden.

Kommentarer til TG2:
Bad I:
- Vannrør
- Sanitærutstyr / innredning
- Overflater gulv
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
- Fallforhold (gulv)
- Avløpsrør (ink. sluk)

Bad II:
- Vannrør
- Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det
- Sanitærutstyr / innredning
- Overflater gulv
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk
- Avløpsrør (ink. sluk)

Kjøkken:
- Vannrør
- Innredning
- Avløpsrør

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 1998.

Ferdigattest markerer den formelle avslutningen av byggesaken og skal vise at arbeidet er utført i tråd med tillatelsen og regelverket. Hovedregel etter gammel og ny plan- og bygningslov (pbl) er at et bygg ikke skal tas i bruk før det foreligger ferdigattest alternativt midlertidig brukstillatelse.

Dersom det er gitt midlertidig brukstillatelse vil ikke manglende ferdigattest bety at det er ulovlig å bruke bygningen. Det betyr derimot at bygningen ikke er formelt fullt ut ferdigstilt.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme til radiatorer og badegulv.

Oppvarming med radiatorene er inkludert i felleskostnadene, noe som normalt fører til svært lavt strømforbruk.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kunnskap om løpende kostnader. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen felles lån p.t.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Asa Polisenummer: 82406184

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 516 377,- Som sekundærbolig Kr. 5 762 233,-

Sameie
Sameiets navn er Sameiet Parkgården. Sameiets organisasjonsnummer er 981 369 548.

Sameiet består av tre deler:
- 91 stk. boligseksjoner
- 3 stk. næringsseksjoner
- 5 stk. garasjeseksjoner

- Clean Service AS sørger for vaktmestertjenesten og rengjøring av trapper og ganger.
- Energima AS besørger service på ventilasjonsanlegget og leverer energiforbruksdata.
- Telia AS leverer TV og internettjenester.

Styrets arbeid den siste tiden:
- I 2021 startet sameiet med modernisering av heisene og den første heisen som ble gjennomført var i Claude Monets allè. I 2022 ble heisen i Arnhold Hauklandsplass modernisert. Heisen i Kinoveien ble modernisert i 2023.
- Byttet 3 porter i garasje anlegget.
- Det har også blitt gjort noe opprensing i hagen.
- Byttet låssystem
- Lagt om enkelte avløp som fort er blitt tette

Sameiet vedlikeholder taket fortløpende, men ser at det mest sannsynlig må gjennomføres en ordentlig takrehabilitering de nærmeste årene. Det er fortsatt en mindre lekkasje fra grunnen under hageanlegget ved hageinngangen til Kinoveien 14. Dette gjør at det er fukt i boden til denne seksjonen. Styret følger opp lekkasjen løpende.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med bygningssakyndig eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Annet
Følgende tilbehør medfølger:
- Stekeovn, steketopp, kjøleskap og oppvaskmaskin
- Samtlige taklamper
- Plassbygd hylle og skap i gang

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1997/13620-1/100  Erklæring/avtale  
 12.05.1997 
Dersom den til enhver tid eier av eiendommen søker og får
godkjent påbygg slik at påbygget areal overstiger dagens
bebyggelsesplan, skal Bærum kommune godtgjøres med da
gjeldende markedspris for utbyggingsretten og eiendomsretten
til tilsvarende areal
Overført fra: 3201-52/130
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1997/38646-1/100  Erklæring/avtale  
 30.12.1997 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3201-52/130
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1999/2588-1/100  Erklæring/avtale  
 01.02.1999 
Bestemmelse om at Bærum kommune har rett til å benytte
trapperom på eiendommen for adkomst m.v.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3201-52/33
Rettigheter i eiendomsrett
1999/2587-1/100  Erklæring/avtale  
 01.02.1999 
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:52 Bnr:130 Snr:1 - 99
Bestemmelse om benyttelse av arealer m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra den til enhver tid
værende eier av gnr. 52, bnr. 130.
Med flere bestemmelser

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til sentrumsformål med bolig og forretninger. Sandvika sentrum er stadig under utvikling og det rives, rehabiliteres og bygges nye boligen i området.

Vedr Claude Monets Allé 16, sak 22/11747:
Det ble i 2022 sendt inn anmodning om forhåndkonferanse av Kalk Eiendom AS for bruksendring, fasadeendring og påbygg av  Claude Monets Allé 16. Tilbakemeldingen fra kommunen var den gang at planene deres ikke er i henhold til gjeldende arealplaner.  Eiendommen ligger innenfor kvartal H i bebyggelsesplan for Sandvika vest, planID 1991032, vedtatt 19.9.1991. Den tillater 5 etasjer mot Claude Monets allé, med maks gesims +23,5, og inntrukket overetasje +26. Endringene som utbygger ønsket er så omfattende at de ikke kan tas som dispensasjonssøknad.  Saken ble avsluttet fra kommunens side og det er ikke skjedd noe nytt her siden 2022.

Kommuneplaner
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23424/6403470.docx
Delarealer Delareal 2 837 m
BestemmelseOmrådenavn [6
KPBestemmelseHjemmel miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur
Delareal 2 837 m
Arealbruk Sentrumsformål,Nåværende

Kommunedelplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 200401 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=200401)
Navn KOMMUNEDELPLAN SANDVIKA
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 27.10.2010
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/9261/200401.pdf
Delarealer Delareal 47 m
Arealbruk Veiareal,Nåværende
Delareal 2 790 m
Arealbruk Annet byggeområde,Nåværende Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1979050 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1979050)
Navn SANDVIKA VEST
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.10.1987
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/22130/4852007.pdf
Delarealer Delareal 47 m
Formål Kjørevei
Feltnavn T2
Delareal 2 791 m
Formål Bolig/Forretning
Feltnavn Kv. E

Reguleringsplaner under bakken
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1979050 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1979050)
Navn SANDVIKA VEST
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.10.1987
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/22130/4852007.pdf
Delarealer Delareal 47 m
Formål Felles avkjørsel

Reguleringsplaner under arbeid
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2021019 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=2021019)
Navn FELLES PLANARBEID FOR E18 OG SANDVIKA SJØFRONT. (Planprogram med byplangrep)
Status Planforslag
Plantype Områderegulering

Bebyggelsesplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1991032 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1991032)
Navn SANDVIKA VEST
Plantype Bebyggelsesplan ihht. Reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 19.09.1991
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/9026/1991032.pdf

Id 1992010 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1992010)
Navn SANDVIKA VEST FELT G, J OG N
Plantype Bebyggelsesplan ihht. Reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 26.05.1992
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/9031/1992010.pdf

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 11 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 275 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 276 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 276 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 285 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.16 900)
Visningshonorar (Kr.3 250)
Oppgjør (Kr.7 500)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Innhenting av servitutter (3 stk) (Kr.720)
Foto og drone (Kr.7 450)
Karusell Budstikka.no (Kr.2 000)
Grunnpakke eierseksjon inkl eierskiftegebyr (Kr.15 395)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Overtagelse (Kr.3 250)
Provisjon (Kr.82 500)
Totalt kr. (Kr.161 450)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.




Det er avtalt at megler kan legge ut for følgende utlegg dersom nødvendig: fotograf, trykking av
salgsoppgaver, takst osv. da disse faktureres direkte til selger fra leverandører.

Oppdragsnummer
36-24-0079

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Elise Riise Johnsen

Saksbehandlere
Elise Riise Johnsen
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 11 08 66 / E-post: erj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kinoveien 14
For mer om objektet
Kinoveien 14

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: