Bilde 1 av Rektor Hertzbergs vei 5Bilde 2 av Rektor Hertzbergs vei 5
Digital salgsoppgave
Rektor Hertzbergs vei 5

1363 Høvik • Bærum kommune

Prisantydning

kr 17 290 000

Omkostninger: kr 451 000Totalpris: kr 17 741 000
Hel tomannsbolig på et høydedrag med stor frodig tomt (1893 kvm). Barnevennlig og attraktiv beliggenhet. Stort potensial
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
221 m²
Bruksareal (BRA)
287 m²
Kommunale avgifter
kr 1 505 / Mnd
Prisantydning
kr 17 290 000
Omkostninger
kr 451 000
Totalpris
kr 17 741 000
Byggeår
1935
Tomt
Eiet tomt 1893 m²
Oppdragsnummer
36220330
card-default

Kjetil Borgersrud

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Kjetil
Visninger
Mandag 06. mai
17:00 - 18:00
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 17 290 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 17 290 000,-)kr 432 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 17 741 000
Eiendom
Rektor Hertzbergs vei 5, 1363 Høvik

Matrikkel
Gnr. 12 Bnr. 14 i Bærum kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 221 kvm, Bruksareal: 287 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
6

Byggeår
1935

Tomt
Eiet tomt 1893 kvm
Flat og skrånende tomt. Tomt opparbeidet med busker, trær, diverse beplantning og plenområder.

Prisantydning
17 290 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Tim Roar Fauske Takstdato: 06.09.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 17 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 432 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 17 290 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 433 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 17 723 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 17 741 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 18 056 pr. år Renovasjon, vann og avløp etter areal, tilsyn og feiegebyr.
Opplysningene basert på 2022.

Eier
Liv Rusdals dødsbo v/Per Reidar Woldbæk (fullmektig)

Beskrivelse
Velkommen til Rektor Herzbergs vei 5. En innholdsrik hel horisontaldelt tomannsbolig med 2 boligplan, full kjeller og kaldtloft. Det er parkering på opparbeidet gårdsplass og en frittstående garasje på nedre del av tomten. Villaen har luftig beliggenhet på et høydedrag i populært og attraktivt boligområde ved Ballerud. En frodig stor tomt på 1893 m2 med både skrånende terreng og noen flatere partier. Deler av eiendommen er opparbeidet, men det meste er naturtomt. Det må påregnes oppussing og oppgraderinger, men fremstår som solid bygget og et godt utgangspunkt for de som vil sette sitte eget preg på hjemmet. Boligen er tegnet av arkitekt Fred A. Clason, og sammen med de 3 øvrige husene på høydedraget utgjør de en flott helhet i forhold til 1930-tallets villastruktur.

Boligen har identisk planløsning i begge etasjer; entré/trapperom, 3 soverom, kjøkken, 2 stuer og bad. Fra stuen i 1. etasje er det utgang til vestvendt altan på 19 kvm, og i 2. etasje er det vestvendt balkong på ca. 4,3 kvm.

Det er full kjeller med bl.a. 5 boder, fyrrom, vaskerom og gangarealer. Kaldtloft med adkomst via nedfellbar trapp fra repos i 2. etasje.

EN SJELDEN ANLEDNING!

Parkering
Det er parkering i frittstående garasje på ca. 17 kvm. og biloppstillingsplasser foran boligen.

Beliggenhet
Eiendommen har en attraktiv, rolig og barnevennlig beliggenhet på Ballerud som ligger mellom Bekkestua og Øvre Høvik i frodige og grønne omgivelser. Det er gangavstand til Bekkestua sentrum som er et hyggelig samlingspunkt for lokalbefolkningen, og som tilbyr det meste av forretninger- og servicefasiliteter. Det er kort vei til T-bane, buss, tog, barneskole, barnehager, turområder og en rekke fritidsaktiviteter. Det er et bredt aktivitetstilbud med håndballhall, fotballbaner, Sats og Gym treningssentre, Bekkestua arena skatepark, svømmehall mm.. En kort kjøretur til Kolsås alpinbakke, ridesentre og tennisbaner. Gjønneshallen har bl.a. kunstgressbane og klatrevegg. For golfentusiaster er det kun 4-5 minutters gange til Ballerud Golfbane. Om vinteren er det fine akemuligheter på golfbanen. Det er sykkelavstand til herlige badestrender på Høvik, Kadettangen og Kalvøya. Bærumsmarka er en kort kjøretur unna, med populære turstier, skogsveier, badevann og skiløyper vinterstid.

Kort vei til Høvik nærsenter som ligger ved avkjøringen fra E18, og ved Høvik togstasjon. Her ligger det supermarked, kles- og interiørbutikker, blomster og apotek. Ett par minutters gange fra eiendommen ligger Høvik Kjøtt og Kolonial (søndagsåpent), og det er ikke langt til Kiwi i Dragveien. På Bekkestua finner du flere store dagligvareforretninger, apotek, Sats, flere restauranter/kafeer, vinmonopol og mye mer. Det har vært stor utvikling på Bekkestua i de senere år. Bekkestua fremstår som et moderne sentrum som er godt tilrettelagt for både unge og eldre. I Sandvika, som ligger kun en kort biltur unna, finner du Sandvika storsenter som har "alt". I tillegg har Sandvika etablert seg som en kulturby, hvor det arrangeres byfestival og julemarked, i tillegg til teater, kino, kulturhus, konsertstedet Musikkflekken og flere restauranter.

Eiendommen sokner til Høvik barneskole og Ramstad ungdomsskole. Det er også gangavstand til en rekke barnehager i nærområdet, bl.a.Høvik Barnehage, Trygg Start familiebarnehage, Nøtteliten og Montessori barnehage.

Nærmeste bussholdeplass er "Høvikveien" med buss 130 og nattbuss. Nærmeste T-banestasjon er Gjønnes t-bane som ligger med ca. 10 min. gangavstand fra eiendommen. Gjønnes T-banestasjon har innfartsparkering, hvor du kan stå parkert gratis hele dagen. Her går T-banelinjen 3 mot sentrum hvert 15.min. Videre er Bekkestua er knutepunkt går buss, flybuss, taxi, trikk og T-bane. Lokaltog ut og inn fra Oslo sentralbanestasjon går fra Høvik stasjon. Flytoget stopper på Sandvika og Stabekk stasjon.

Bebyggelse
Området er primært bebygget med villaer og tomannsboliger. Et veletablert og populært boligområde i Bærum.

Tomt
Eiet tomt, 1893 kvm
Eiendommen ligger på et høydedrag. En frodig stor tomt på 1893 m2 med både skrånende terreng og noen flatere partier. Deler av eiendommen er opparbeidet, men det meste er naturtomt.

Adkomst
Se kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Adkomstvei deles mellom nr 5 og 3. En del av denne ligger på naboeiendommen. Veien er i dårlig forfatning og det må legges til grunn av man bør etablere en bedre adkomstvei.

Inneholder
Boligen inneholder følgende romfordeling:
U. etasje: 20 kvm P-rom/ 66 kvm S-rom.  Boder, vaskerom (p-rom), teknisk rom og gang (p-rom).
1. etasje: 103 kvm P-rom. Entré, gang, bad, 3 soverom, stue, spisestue, kjøkken.
2. etasje: 98 kvm P-rom. Trapperom, gang, bad, 3 soverom, stue, spisestue, kjøkken.

Byggemåte
Hel tomannsbolig over to plan samt kjeller og kaldtloft. Grunnmur og bærende konstruksjoner av naturstein, mur og trekonstruksjoner. Gulv mot grunn av betong. Yttervegger i trekonstruksjoner utvendig belagt med liggende trekledning. Valmet tak i trekonstruksjoner belagt med skifer og beslag. Boligen har slett entrédør med glassfelt vurdert til å være fra byggeår. Vinduer med dobbelt glassfelt vurdert til å være fra byggeår. Vinduer med to-lags isolerglass fra 2005/06. Vinduer med tre-lags glass fra 1977/78. Balkongdør fra stue 1.etasje med to dørblader og enkelt glassfelt. Balkongdør fra stue i 2.etasje med to-lags glass vurdert til å være fra 1977. Takvindu på loft fra ukjent årstall. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 221 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 287 kvm

Standard
En spennende arkitekttegnet villa med stor tomt og fantastisk beliggenhet på et høydedrag. Boligen har original utforming som tomannsbolig med detaljer fra byggetid. Begge etasjer har identisk planløsning med kjøkken, bad, stue, spisestue og 3 soverom. En unik mulighet for deg som ønsker å løfte denne flotte funkisen opp til tidsriktig standard. Det er et generelt behov for oppgraderinger på grunn av aldersmessig slitasje, men bygningen fremstår som solid bygget og har stort potensial. Det er behov for å nedskalere deler av vegetasjonen på tomten.

Litt om standard:

Kjøkken 1.etasje
Kjøkken (Ikea) fra 2005. Kjøkkeninnredningen består av profilerte fronter i lyst treverk. Benkeplater i laminert utførelse med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Det er flislagt mellom benkeplate og overskap. Lysarmatur med stikkontakt under overskap. Kjøkkenet har nedfelt koketopp. Innebygget stekeovn, integrert oppvaskmaskin og integrert kjøleskap med frysedel. Ventilator med belysning og avtrekk ut av bygget. Nedsenket platehimling med downlights.

Bad 1.etasje
Badet er vurdert til å være fra byggeår, og er senere oppgradert med inventar fra et ukjent årstall. Gulvfate med gulvbelegg. Veggflater med vinyltapet og fliser. Servantskap med profilerte fronter i lyst treverk og nedsenket servant i proselen med to-greps armatur. Speilskap med lysarmatur og stikkontakt på vegg over servant. Badet har frittstående badekar og toalett.

Kjøkken 2.etasje
Kjøkkenet er vurdert til å være fra 1970-1980. Kjøkkeninnredningen har slette fronter i matt gull og benkeplater av finer. Benkebeslag i rustfritt stål med oppvaskkum, utslagsvask og ett-greps armatur. Det er flislagt mellom benkeplate og overskap. Lysarmatur med stikkontakt under overskap. Frittstående komfyr med kokesoner i stål og ventilator med belysning og avtrekk ut va bygget. Brannslangen er i benkeskap på kjøkkenet.

Bad 2.etasje
Badet er fra byggeår, og er senere oppgradert med inventar og armaturer. Badet har flislagt gulv og veggflater. Himlingsflate med himlingsplater. Servantskapet har profilerte fronter og nedsenket servant i kompositt materiale med ett-greps armatur. Speilskap, lysarmatur med stikkontakt og overskap på vegg over servant. Dusjhjørne med forheng og to-greps armatur. Badet har frittstående totalett.

Vaskerom (kjeller)
Vaskerommet er fra byggeår, og har gulv mot grunn av betong. Vegger av mur/betongkonstruksjoner. Himlingsflate med pusset og malte flater. Vaskekar av betong med ett-greps armaturer. Varmtvannsberedere på 198 liter fra 2002 og 2011.

Gulv: Laminatgulv, flislagt, gulvbelegg, betong, tre, stavparkett, parkett i fiskebeinsmønster.
Vegger: Malte veggflater, flislagt, vinyltapet, mur, betong, stående trepanel.
Himlinger: Malt himlingsflate, himlingsplater, pusset flate, trepanel, lerretshimlinger.

Kommentarer til TG 2 (utdrag):
Bad 1. og 2. etasje:
- TG 2 (helhetsvurdering): TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner. Kostnader for utbedringer/utskiftninger må påregnes innen
rimelig tid. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone.

Vaskerom kjeller:
- TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på manglende tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner. Basert på våtrommetsslitasjegrad og registrerte avvik er TG 2 valgt for å belyse at konstruksjonen harfuktrisiko.Kostnader for utbedringer/utskiftninger må påregnes innen rimelig tid.

Kommentarer til TG 3 (utdrag):
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Kjeller:
- TG 3 (Overflater himling): Det er konstatert forhøyede fuktverdier i bjelker i himling i bod 4. Usikker årsak. Fuktskade må utbedres. Videre undersøkelser anbefales.

Loft - uinnredet / råloft:
- TG 3 (Kontroll av diffusjonssperre): Det er ikke etablert dampsperre mellom varm og kald sone. Kondensproblematikk/fukt er påvist. Tiltak må påregnes.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp):
- TG 3 (Skorsteiner inne i boligen): Fukt påvist fra feieluke i kjeller. Pipe og feieluke bør inspireres av fagperson/feier. Riss/sprekker påvist på skorstein ved soverom 2 og bibliotek i 1.etasje. Tiltak må påregnes. Prisanslag gjelder videre undersøkelser og evt bytte av feieluke i kjeller.

Brann:
- TG 3 (Brannslokkingsutstyr): Brannslukkerutstyr er utgått/ikke forskriftsmessig vedlikeholdt.

Dører og vinduer:
- TG 3 (Takvinduer): Takvindu bærer preg av høy slitasjegrad. Tiltak må påregnes.

Yttertak:
- TG 3 (Tekking (undertak, lekter og yttertekking): Taktekkingen bærer preg av høy alder og høy slitasje. Tiltak må påregnes. Sprukket skifer med pågående lekkasje er observert. Renner og beslag bærer preg av høy slitasjegrad. Det er ikke mulig å inspisere undertak og lekter på befaringstidspunktet grunnet skifer tekking og beslag.

- TG 3 (Takvindu/Overlys): Takvindu bærer preg av høy slitasjegrad. Tiltak må påregnes.

Balkonger, terrasser, veranda etc:
- TG 3 (Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom): 1.etasje: Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra gjeldende forskrift. Tiltak anbefales. Overflatebehandlingen er slitt og trenger fornying. Tiltak anbefales. Tettesjiktet er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Det er observert tegn på lekkasjer eller skader i bod under altan. TG3 er valgt for å belyse alder og tilstand. Tiltak må påregnes.

Andre forhold. (som ikke inngår i det foran) - Underliggende bod.:
- TG 3 (Annet): Tilliggende/ underliggende utvendig bod. Gulv, vegger og himling av mur/betongkonstruksjoner. Det er observert høy slitasjegrad og fuktmerker som kan tyde på utett tettesjikt og sviktende drenering og/ellet kappilæroppsug. Dører i trekonstruksjoner er sterkt råteskadet. Utbedringer må påregnes. Prisanslag settes i sammenheng med prisanslag gitt for altan i 1. etasje.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagte tilstandsrapport. Denne gir en nærmere beskrivelse av forholdene nevnt ovenfor.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest fra byggetid.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap plassert i 2. etasje. Automatsikringer og skrusikringer. Hovedsikring på 50 Amp. Delvis synlig og skjult elektrisk anlegg i boligen.
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med elektrisitet og vedfyrte kaminer. Det er installert sentralvameanlegg med radiatorer, men fyringsanlegget må ombygges for å tilfredstille nye krav.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 18 056 pr. år Renovasjon, vann og avløp etter areal, tilsyn og feiegebyr.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det foreligger ikke eiendomsskatt i Bærum Kommune per d.d.

Forsikring med polisenummer
Fremtind

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 778 184,- Som sekundærbolig Kr. 6 401 462,-

Tekniske installasjoner
Synlige vannrør av typen kobberrør. Synlige avløpsrør i plast og støpejern. Oso varmtvannsberedere på 198 liter fra 2002 og 2011. Hovedstoppekran plassert i kjeller. Stakeluke plassert i kjeller.  Ventilasjon basert på mekanisk og naturlig avtrekk med tilluft via veggventiler.

Fyringsanlegg fra 1989. 3000 liter oljetank i stål plassert i fyrrom. Teknisk anlegg er for tiden ikke i drift, grunnet forbud mot bruk av fossilt brennstoff. Anlegget er ikke tilpasset bruk av biobrensel. En gjennomgang av personell med spesialkompetanse anbefales før bruk. Anlegget er jevnlig vedlikeholdt i følge selgers opplysninger og fremlagt dokumentasjon.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med bygningssakyndig eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


1936/2366-1/100 BESTEMMELSE OM DELEFORBUD 13.06.1936
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser

1964/305347-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 09.10.1964
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. garasje.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1966/303449-1/100 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 15.06.1966
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1966/303450-1/100 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST 15.06.1966
:Knr:3024 Gnr:12 Bnr:14
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

1971/306622-2/100 BORETT TINGLYST 01.10.1971 (SLETTES)

Felles adkomstvei nr. 3/5:
Det er så langt vi kan undersøke, ikke tinglyst avtale mellom nr. 3 og 5 vedr. felles adkomstvei. Veien ble etablert av nr. 5 for over 50 år siden.

Utleie
Boligen er en tomannsbolig med selvstendige boenheter i hver etasje. Felles entré med trappegang.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eiendommen har adkomst fra kommunal vei via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Regulering
Utvikling i området:
Ballerud ligger nordøst for eiendommen. Området skal utvikles, og det skal føres opp både rekkehus og leilighetsbygg. Planene er omtalt under Bærum kommune, under kart over plan- og byggesaker. Selvaag er utbygger, og i trinn 1 skal de bygge 24 rekkehus og 28 leiligheter.

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse/småhus.

Opplysninger fra kulturminneavdelingen:
Boligen er registrert med høy verneverdi, men den er ikke fredet. Dette innebærer bl.a. at søknad om endringer skal sendes kulturminneavdelingen for uttalelse. Kommunen kommenterer også det er helhetlig bebyggelse med fire villaer fra 30-tallet som ligger i naturtomter på et høydedrag. Tilbaketrukket fra vei, på linje og med store tomter. Både tomtene og husene har stor grad av autentisitet og utgjør sammen en unik helhet og lesbarhet i forhold til 1930-tallets villastrukturer. Bygningsmiljøet har høy grad av verdi. Ta kontakt med avdeling for kulturminner for ytterligere opplysninger.

Gjeldende planer:

Kommuneplaner:
KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Id 202101
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Delareal 1 893 m
Arealbruk: Boligbebyggelse

Reguleringsplaner:
Id 1932121
Navn BALLERUD
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 03.11.1934
Delarealer Delareal 1 893 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse

Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Dokumentene kan også lastes ned fra eiendommens digitale salgsoppgave.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 17 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 432 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 17 290 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 433 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 17 723 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 17 741 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.4 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 17 290 000,-) (Kr.95 095)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Foto (reel faktura datert 310822) (Kr.6 051)
Foto faktura datert 170323 (Kr.2 150)
Relansering finn 12.3.24 (Kr.1 200)
Foto (Kr.2 500)
Markedspakke (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.7 200)
Visningshonorar kr. 2500,- pr stk. 4 inkludert. (Kr.0,10)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Totalt kr. (Kr.155 081,10)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-22-0330

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Kjetil Borgersrud

Saksbehandlere
Kjetil Borgersrud
EIE Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Mob: 91 79 65 30 / E-post: kbo@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Rektor Hertzbergs vei 5
For mer om objektet
Rektor Hertzbergs vei 5

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: