Bilde 1 av Harald Løvenskiolds vei 44Bilde 2 av Harald Løvenskiolds vei 44
Digital salgsoppgave
Harald Løvenskiolds vei 44

0760 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

Objektet er solgt!

Strøken enebolig med 2 hybler og høy standard fra 2020/21 | Solrik hage og uteplasser | Garasje | Idyllisk beliggenhet
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
7 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
312 m²
Bruksareal (BRA)
312 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
33 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
103 m²
Kommunale avgifter
kr 36 566 / Mnd
Prisantydning
kr 24 950 000
Omkostninger
kr 668 600
Totalpris
kr 25 618 600
Byggeår
1940
Tomt
Eiet tomt 779 m²
Oppdragsnummer
50240111
Prisantydningkr 24 950 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 653 750,-
Boligkjøperforsikringkr 13 650,-
  
Totalpris kr 25 618 600
Eiendom
Harald Løvenskiolds vei 44, 0760 Oslo

Matrikkel
Gnr. 12 Bnr. 453 i Oslo kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 345 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 312 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal): 33 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 103 kvm

Areal
Primærrom: 309 kvm, Bruksareal: 312 kvm, BRA-i: 312 kvm , BRA-e: 33 kvm , TBA: 103 kvm

Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
7

Byggeår
1940
Boligen ble renovert i årene 2020/2021.

Tomt
Eiet tomt 779 kvm

Eiendommen har en særdeles pent opparbeidet tomt og hage med hvitt gjerde som rammer inn eiendommen. Foran garasjen, ved inngangspartiet og langs husveggen mot veien er det belegningsstein. På baksiden av huset er en nydelig opparbeidet hage med gressplen, beplantning og markterrasse på 59 m2. Eiendommen grenser mot Grinidammen/friareal og oppleves som svært idyllisk blant de grønne og naturrike omgivelsene. Terrenget skråner noe ned mot elven, mens selve hagen er relativt flat.

Prisantydning
24 950 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Thomas Espolin-Kahrs Takstdato: 29.05.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 24 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 13 650,- (Boligkjøperforsikring)
kr 653 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 668 600,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 25 618 600,- (Totalpris inkl omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 36 566

Eier
Stian Øglænd Lena Kristoffersen Øglænd

Beskrivelse
Blant idylliske og flotte omgivelser innerst i rolig blindvei ligger Harald Løvenskiolds vei 44. Et strøkent og påkostet drømmehjem i et av Røa's mest populære villastrøk.

Huset oppleves som nytt etter omfattende renovering av fagfolk fra 2020-21, og har en gjennomgående høy standard med moderne material- og fargevalg. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Høydepunkter:
-Innholdsrik og god planløsning
-Tilstandsgrad 1 på alle punkter
-Lekkert kjøkken fra Sigdal
-5 sov i hoveddel
-Ekstra stue
-6 bad/wc
-Plassbygde garderober/innredninger
-2 hybler sikrer gode leieinntekter på kr 29 000,- pr mnd
-Garasje m/lader og p-plasser
-3 solrike uteplasser
-Nydelig hage som grenser til friareal
-Badeplass utenfør døren
-Rett ut i Marka på tur/ski
-Kort vei til t-bane og butikker
-Hyggelig naboskap

Beskrivelse av boligen rom for rom:

1. etasje:

Entré/hall:
Man får et solid førsteinntrykk når man kommer inn i en romslig entré/hall med plassbygget garderobe fra Elen Møbelstudio. Her er det rikelig med plass til sko/ytterklær og en praktisk sittebenk i innredningen. Lekre gulvfliser fra Skogr på Skøyen og tak- og veggflater malt i en delikat lys farge. Moderne og stilren tretrapp med glasselementer som forbinder de ulike etasjene. Fra hallen kommer man direkte inn til stuen og videre til kjøkkenet og spisestuen.

Separat wc:
Fra entréen/hallen er det inngang til separat wc/gjeste-wc med unike gulvfliser fra Skogr på Skøyen og delikate veggfarger. Spesialtilpasset baderomsmøbel fra Elen Møbelstudio med toppmontert servant samt vegghengt wc.

Stuen:
Lys og romslig stue med mange vinduer som sikrer godt lysinnslipp. Terrassedør ut til den romslige terrassen. Kvalitetsgulv av typen parkett fra Kärsh og malte slette tak- og veggflater. Downlights i taket. Stuens midtpunkt er en lekker og moderne peis fra Romotop som gir både kos og varme til etasjen. Forøvrig vannbåren varme. Stuen har god plass og flere soner for møblering.

Soverom | Kontor:
Tilknyttet stuen er det inngang til et soverom som også egner seg godt som kontor. Rommet har flott parkett fra Kärsh samt slette malte tak- og veggflater. Bred garderobe med oppbevaringsplass.

Kjøkken:
Delikat og klassisk kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Kjøkkenet har slitesterk benkeplate i kompositt type Calacatta Grey og gode integrerte hvitevarer fra Miele som komfyr, dampovn, induksjonstopp med integrert avtrekksvifte ut, oppvaskmaskin og varmeskuff. Videre er det etthånds blandebatteri fra Schock, vannstoppestystem og komfyrvakt. Kjøkkenet ligger godt plassert i boligen med oversikt mot spisestuen og stuen.
En stor kjøkkenøy med sitteplass til 4 skaper en sosial sone ved matlaging eller gjester på besøk. Det er downlights i taket, parkettgulv og slette malte tak- og veggflater. Det er også belysning i form av to pendler over kjøkkenbenken.

Terrasse 1:
Fra stuen og spisestuen er det doble terrassedører ut til en solrik, luftig og romslig terrasse på på ca. 35 m2. Terrassen har Kebony dekke som gir et flott utseende og er godt å gå på. Deler av terrassen er overbygget av balkongen i 2.etasje og det god plass til utemøbler som langbord og sofalounge. Her kan virkelig de lange sommerdagene nytes til det fulle.

2. etasje:

Stue:
I 2 etasje finner man en ekstra stue med utgang til solrik balkong på ca. 9,2 m2. I stuen er det fin plass til sofa med vegghengt tv. Det er downlights i skråtaket og slette malte overflater.

Balkong:
Høyliggende og flott balkong på ca. 9,2 m2 med fin utsikt og gode solforhold. Balkongen har Kebony gulv.

Soverom 1:
Romslig og innbydende soverom med parkettgulv og slette malte tak- og veggflater. Downlights i skråtaket. Garderobeskap. Tilgang fra rommet til lagringsrom i knevegg.

Soverom 2:
Romslig og innbydende soverom med parkettgulv og slette malte tak- og veggflater. Downlights i skråtaket. Garderobeskap.

Hovedsoverom | Master:
Særdeles romslig hovedsoverom med parkettgulv og en behagelig dempet veggfarge. Fransk luftebalkong og downlights i taket. God plass til dobbeltseng med tilhørende møblement og tilgang til walk-in-closet og lagringsrom.

Bad / Master bad:
Tilknyttet hovedsoverommet er et lekkert og moderne baderom med et eksklusivt badekar, vegghengt wc og dusjhjørne med regnfallsdusj, armatur og sittebenk. Innfelt nisje i dusjveggen. 60x60 fliser på vegger og gulv samt 7x30cm skråstilte fliser i dusjsonen. I dusjsonen er det også avlangt designsluk. Spesialtilpasset baderomsmøbel fra Elen Møbelstudio med skuffer og to nedfelte servanter fra Villeroy & Bosch. Det er malt innvendig tak med dimbare downlights. Varmekabler. Mekanisk ventilasjon med tilluft fra luftespalte i døren.

Bad 2:
Det andre badet i 2. etasje er også lekkert og moderne med flislagte flater, dusjhjørne, vegghengt wc og innredning med toppmontert servant og etthånds blandebatteri. Varmekabler.

U. etasje:

Til hoveddelen:

Bad/vaskerom:
Eget vaskerommet med overflater som består av malte slette vegger og fliser. Det er slette malte tak med spotter samt dimbar belysning under overskap. Rommet har rikelig med skapplass med 5 overskap og flere skuffeseksjoner. Det er også et hjørneskap under benken. Benkeplate av laminat med utslagskum i metall. Vaskerommet har også en praktisk dusj med fastmontert dusjvegg. Det er mekanisk ventilasjon med tilluft fra luftesplate i døren.

Teknisk rom:
Teknisk rom med bl.a. styreenhet for balansert ventilasjon og fordelerskap. 

Soverom:
Soverom som egner seg godt som et gjesterom. Det er parkettgulv og malte slette tak- og veggflater. Garderoberekke.

Underetasjen har to hybelleiligheter (del av egen bolig). Hybel nr 2 (nærmest hoveddelen) kan med enkle grep innlemmes i hoveddelen om man ønsker større plass. Hver hybelleilighet leies i dag ut for kr 14 500,- pr måned (totalt kr. 29 000,- pr mnd). Leien er ikke indeksjustert for 2024.

Hybel 1 har egen inngang og består av: Entré, stue, soverom, gang med kjøkken og baderom.

Entré:
Inngangsparti med plass til ytterklær og sko. Laminatgulv og malte tak- og veggflater. Downlights og gulvvarme.

Stue:
Pen stue med plass til sofaseksjon og tilhørende møbler. Stort vindu. Laminatgulv og slette malte tak- og veggflater. Rommet har gulvvarme.

Soverom:
Soverom har fin størrelse med stort vindu, laminatgulv og slette malte tak- og veggflater. Garderobeskap.

Kjøkken:
Moderne kjøkkeninnredning fra Ikea utstyrt med laminat benkeplate med stålkum, induksjonstopp fra Ikea, ovn fra Ikea, vaskemaskin fra Ikea, kombiskap, vannstoppersystem og komfyrvakt. Det er fliser på gulvet og malte slette vegger. Det er uttrekkbar ventilator med avtrekk direkte ut.

Bad:
Moderne og lekkert baderom med fliser på vegger og gulv. Slett tak med dimbare spotter, varmekabler, innfeldbare dusjvegger, vegghengt toalett og overskap med speil. Det er mekanisk ventilasjon med tilluft fra luftespalte i døren. I badet er det plassert egen varmtvannstank fra Oso på 300liter.  

Hybel 2 har egen inngang og består av entré/gang, kjøkken, bad, soverom og stue. Hybel 2 har vannbåren varme i alle rom, med unntak av badet hvor det er elektriske varmekabler.

Entré/gang:
Gang som forbinder rommene.

Kjøkken:
Moderne kjøkkeninnredning fra Ikea med laminat benkeplate med stålkum, induksjonstopp fra Ikea, ovn fra Ikea, vaskemaskin fra Ikea og kombiskap fra Ikea. Vannstoppersystem og komfyrvakt. Benkeplaten er laminat med nedfelt stålvask. Malte slette tak- og veggflater. Det er kjøkkenventilator med avtrekk fra produsenten System Air.

Bad:
Tiltalende og moderne baderom med flislagte gulv- og veggflater. Slett tak med downlights med dimmefunksjon. Badet er riktig innredet for en hybelleilighet med toppmontert servant og ettgreps blandebatteri. Det er veggmontert toalett, dusj med innfeldbare dusjvegger og opplegg for vaskemaskin av type "slank" modell. Badet har mekanisk afvtrekk med tilluft fra luftespalte i døren. Varmekabler.

Stue:
Lys og flott stue med parkettgulv og slette malte tak- og veggflater. Det er downlights i taket. Fin plass til sofa og tilhørende møbler samt dobbel terrassedør ut til markterrasse.

Soverom:
Soverom med parkettgulv og malte tak- og veggflater.

Markterrasse og hage:
Romslig markterrasse på ca. 59 m2 som går foran underetasjen og strekker seg rundt hjørnet mot inngangspartiet til den ene hybelleiligheten. Nydelig og flat med gressplen og beplantning. God plass til utemøbler og trampoline. Hagen er inngjerdet og oppleves som en idyllisk oase mot de grønne og naturrike omgivelsene.

Garasje og parkering:
Tilhørende boligen er en flott og romslig garasje med plass til både bil og lagring av utstyr. Garasjen har automatisk portåpner fra produsenten Mora. Den har en egen inngang med sidedør, og garasjeporten er 2,0 meter høy. Garasjen er oppført i trevirke med betongdekke som såle og har skråtak med pappshingel som taktekke. Den er uisolert. Innvendig i garasjen er det en elbillader med lang ledning. To vindusflater slipper inn mye lys. Bak garasjen er det en egen bod med egen inngang. Inngangen til boden er fra bakveggen på garasjen. Boden er plassert ca. 1,4 meter lavere enn garasjen grunnet skrående terreng. Garasjen er målt til totalt 25 kvadratmeter. Boden er målt til totalt 8 kvadratmeter. Garasjen har eget sikringskap med autoamtsikringer. Det er også en biloppstillingsplass utenfor kjøkkenet, innenfor gjerdet. Merk: Boden er ikke byggemeldt og dermed ikke godkjent. Skulle det komme krav om riving, er den konstruert slik at den lett kan fjernes uten å påvirke garasjen eller plassen bak.

Parkering
Parkering i enkeltgarasje (med ELbillader) og to biloppstillingsplasser på egen tomt.
Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Særdeles attraktiv, barnevennlig, idyllisk og solrik beliggenhet i et veletablert villastrøk i enden av Harald Løvenskiolds vei. Eiendommen grenser til friareal og badeplass som gjør tilgang til lek, ski og løping ekstra lett. Beliggenheten tilsier en perfekt kombinasjon av rolig og idyllisk villastrøk, men med kort vei til de fleste servicefasiliteter på Røa, turområder og offentlig kommunikasjon.

Fra boligen er det ca. 5 minutters gange til Røa sentrum med butikker for enhver smak. Her ligger Røa Torg med vinmonopol, stor Coop Mega, frisør, blomsterforretning samt mote- og interiørforretninger. På Røa Torg ligger også det populære stoppestedet Åpent Bakeri / Lofthus Samvirkelag som tilbyr god mat og drikke. På Røa senter finner du en stor Menybutikk, Baker Hansen, bokhandel, blomsterforretning og frisør for å nevne noe.

Det er umiddelbar nærhet til Ekraveien t-banestopp med linje 2 som tar deg enkelt til sentrum (ca. 16 min). Banen går hvert 6. minutt på dagtid. Forøvrig bussforbindelse fra Røa med buss 42 (Voksen Skog - Tjuvholmen).

Bebyggelse
Området består av småhusbebyggelse, hovedsaklig eneboliger og tomannsboliger.

Tomt
Eiet tomt, 779 kvm

Adkomst
Fra Vækerøveien ta inn Harald Løvenskiolds vei og følg denne på høyre hånd.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Huseby skole (sogner til) (1-7 kl.)
Lysejordet skole (1-7 kl.)
Bogstad skole (1-7 kl.)
Voksen Skole (1-7 kl.)
Hovseter skole (8-10 kl.)
Persbråten videregående skole.
Ullern videregående skole.
Røa meninghetsbarnehage.
Hamborg barnehage.
Vestjordet barnehage.
Montessori barnehage Solrikken Solkroken.
Montessori barnehage Solsikken Knerten


Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Umiddelbar nærhet til Ekraveien t-banestopp med linje 2 som tar deg enkelt til sentrum (ca. 16 min).
Forøvrig bussforbindelser fra Røa med buss 42 (Voksen Skog - Tjuvholmen).

Fritidstilbud
Beliggenheten er optimal for en aktiv hverdag med turområder rett utenfor døren samt enkel tilgang til lokale idrettsklubber. Røa idrettslag tilbyr bandy, fotball, friidrett, langrenn, sykling, triathlon og allidrett.

Inneholder
Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:

Eneboligen:

Første etasje:
BRA:  109 m²
- BRA-i 109 m²: Hall m/trapp, toalettrom, stue, spisestue, kjøkken, soverom.

Andre etasje:
BRA 78 m²
- BRA-i 78 m²: Loftstue, soverom 1, soverom 2, soverom 3, Bad , bad/wc, trapperom

Underetasje:
BRA 125 m²
- BRA-i 125 m²: Soverom, vaskerom til hoveddel, kjellerstue hybelleilighet 1, kjellerstue hybelleilighet 2, soverom hybelleilighet 1, soverom hybelleilighet 2, gang hybelleilighet 1 , gang 2 hybelleilighet 2, bad hybelleilighet 1 , bad 2 hybelleilighet 2, Kjøkken hybelleilighet 1 , Kjøkken hybelleilighet 2.

Garasje og bod: 
BRA 33  m²:
- BRA-e :Garasjeplass 25  m² Bod 8 m².

Kommentarer:
Balkong i 1 et g er målt il 9*3,9 m = 35 kvm
Balkong på loft er målt til 4,6 *2,3 = 9,2 kvm
Terasse på bakkenivå er oppbygget og dermed måleverdig, denne er målt til 59 kvm.
Terasse og balkong er oppført som TBA.
Arealoppmåling er utført på stedet med lasermåler dersom annet ikke er opplyst.
Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Følgende informasjon er hentet fra tilstandsrapport utført av takstingeniør Thomas Espolin-Kahrs, datert 29.05.2024.

Beskrivelse av eiendommen:

Denne flotte eneboligen er fra 1940 og ble renovert i 2020. Den fremstår med høy standard og går over tre plan. Boligen har i dag to hybelleiligheter, hvorav hybelleilighet nr. 1 har egen varmtvannstank og elektrisk anlegg (sikringsskap). Hybelleilighet nr. 2 kan enkelt inkluderes i hoveddelen ved å fjerne en dør dersom man ønsker å bruke arealet selv. Det er også tilgang gjennom til hybelleilighet nr. 1. Begge hybelleilighetene har egne innganger, bad, kjøkken, stue og soverom. Hybelleilighet 1 har også utgang til terrassen på bakkeplan. Alle rom i hyblene er godkjent til varig opphold, med unntak av gangen hvor kjøkkenet er plassert. Gangen er ikke godkjent for varig opphold. Hovedenheten har 5 soverom, hvor ett er i kjelleren, ett i 1. etasje og tre på toppetasjen. Den har kjøkken, spisestue og stue, stor entré og trapperom, toalettrom og to bad. Hovedbadet har både badekar og stor dusjnisje. Boligen har terrasse på bakkeplan og store, lyse balkonger i hver etasje med utsikt mot Lysakerelven og Grini Mølle. Det foreligger dokumentasjon på alt arbeid som er utført på boligen, og det er også utført egne kvalitetskontroller av arbeidet. Inventar og utstyr er kjøpt fra produsenter kjent for god kvalitet. Boligen har garasje med plass til én bil, og det er også plass til å parkere en bil foran garasjeporten. Garasjen har automatisk portåpner, el-billader og egen inngang. To vinduer gir garasjen mye lys i tillegg til taklamper. Boligen er godt vedlikeholdt og fremstår med høy standard.

Utvendig:
Taket er saltak som ble totalrenovert ( bygget nytt) i 2020. Taket er tekket med sort betongstein fra samme år. Det er sorte takrenner og nedløp i metall. Takvannet ledes bort fra huset gjennom dreneringsrør. Boligen har liggende bordkledning på fasaden over grunnmuren, som er pusset og malt hvit. Takkonstruksjonen er lukket, og det er derfor ikke mulig å inspisere den. Ytterdøren er en Swedoor som er brann- og lydisolert, og døren har glassfelt med trelags glass. Døren har Yale dørlåssystem. I underetasjen er det to dører som leder til hver sin utleieenhet. Begge dørene er malte ytterdører med glassfelt i form av en halvsirkel med sprosser øverst. I loftsetasjen har hovedsoverommet to dører med fransk balkong fra 2020. Fra andre etasje kommer man ut på en solrik balkong med utsikt. I boligens hovedetasje (1. etasje) er det dører fra både stue og spisestue ut til enda en solrik balkong. På bakkenivå har boligen en stor terrasse som dekker hele fronten av huset og strekker seg bak til inngangen til utleieenhet nr. 2. I dag har terrassen også plass til en trampoline. Boligen har med andre ord tre store, solrike uteområder.

Innvendig:
Boligen ble modernisert i 2020. I første etasje er det parkett på alle gulv med vannbåren varme. Veggene er malte og slette, og takene er også malte og slette. Det er lite slitasje på overflatene i første etasje. I andre etasje er det også parkett på alle gulv, unntatt badene som har fliser og varmekabler. Veggene er slette, og takene har malte takplater. På badene er det fliser på veggene. Det er lite slitasje på overflatene i andre etasje. I kjelleren er det parkett og slette, malte vegger i gangen og på soverommene. Det er varmekabler på gulvene. Overflatene i utleieenhetene har, 20 cm en-stavs parkett i en enhet ( nr 2) og laminat (nr 1) i den andre. Enkelte rom som har fliser. Vegger og tak er malte og slette. Det er varmekabler på alle gulv i utleieenhet nr 1. Etasjeskillerne er av trebjelkelag. Ifølge eier er det lagt radonsperreduk under bygget med dokumentert utførelse fra 2020. Pipen ble renovert i 2020 og er beslått med blikk over taket. I husets første etasje er det en flott peis med innsats fra Romotop som gir både kos og varme til etasjen. Boligen har en flott tretrapp fra 2020 med glasselementer som forbinder de ulike etasjene. Det er malte fyllingsdører i alle etasjer av huset. Samtlige dører åpner og lukker seg fint, og har ingen slitasjeskader.

Våtrom:

Bad hybelleilighet nr:1:
-Badet ble modernisert i 2019, og det finnes dokumentasjon på arbeidet.
-Veggene har fliser, og taket er slette og malt, det er dimbare spotter av led i taket.
-Det er et fordelerskap på veggen.
- På gulvet er det store 60 cm x 60 cm fliser, og i dusjen er det mosaikkfliser.
-Det er varmekabler på gulvet.
-Badet har innfellbare dusjvegger og er 70 cm x 90 cm stort.
-Det er vegghengt toalett med Villeroy & Boch servant og Geberit innmat.
-På vasken er det et Grohe ettgreps blandebatteri.
-Det er overskap med speil og tre skap med 15 cm dybde.
-Badet har mekanisk ventilasjon med tilluft fra luftespalte i døren.

Bad hybelleilighet nr: 2:
-Badet ble modernisert i 2019, og det finnes dokumentasjon på arbeidet.
-Badet i utleieenhet nr. 2 har malt, slett tak med downlights med dimmefunksjon.
-Det er lagt frem ledninger for å koble opp eventuelle lys over speilet.
-På veggene er det 60 cm x 60 cm fliser.
-På gulvet har badet 60 cm x 60 cm fliser med varmekabler, og det er mosaikkfliser i dusjsonen.
-Badet er riktig innredet for en utleieenhet, med en toppmontert servant og ettgreps blandebatteri.
-Det er veggmontert toalett, og dusjen har innfellbare dusjvegger.
-Det er opplegg for vaskemaskin av "slank" modell.
-Badet har mekanisk ventilasjon med tilluft fra luftespalte i døren.

Vaskerom til hoveddel:
-Vaskerommet, som befinner seg i underetasjen, ble modernisert i 2019, samtidig som badene.
-Vaskerommet har malte, slette vegger på alle veggene, unntatt i dusjsonen som har fliser.
-Taket er også malt og slett, med dimbare spotter.
-Gulvet har 60 cm x 60 cm fliser med varmekabler.
-Vaskerommet har rikelig med skapplass, med fem overskap og flere skuffeseksjoner.
-Det er også et hjørneskap under benken.

Hovedbad 2 etg.:
-Badet ble modernisert i 2020.
-Badet har 60 cm x 60 cm fliser på veggene, og i dusjsonen er det 7 cm x 30 cm fliser som er skråstilt.
-Taket er malt innvendig med dimbare spotter.
-På gulvet er det 60 cm x 60 cm fliser som har riktig fall til sluk, med varmekabler.
-Det er et designsluk som går langs veggen i dusjsonen.
-Hovedbadet er stort og innholdsrikt. Se tilstandsrapporten for detaljer rundt innventar.
-Lyskilden kommer fra vinduene samt dimbare downlights.
-Badet har mekanisk ventilasjon med tilluft fra luftespalte i døren.

Bad/wc:
-Det siste badet i 2. etasje er også modernisert og renovert i 2020.
-Badet har 60 cm x 60 cm fliser på vegger og gulv, med mosaikkfliser i dusjen.
-Det er varmekabler på gulvet og et malt, slett tak med dimbare spotter.
-Badet er flott innredet med dusjhjørne som har innfelte dusjvegger,
-Det er veggmontert toalett.
-Det har mekanisk ventilasjon med tilluft fra luftespalte i døren.

Kjøkken:

Kjøkken hoveddel:
-Kjøkkenet, som er fra 2021, har kjøkkeninnredning fra Sigdal.
-Det er parkett på gulvet, og veggene er dekket med malte plater.
-Taket består av malte plater med downlights som lyskilde.
-Se tilstandsrapporten for detaljer.
-Kjøkkenet er moderne og har god skap- og benkeplass.
-De store kjøkkenvinduene slipper inn rikelig med lys.
-Det er lite slitasje på kjøkkenet, og innredningen har ingen avvik.

Kjøkken hybelleilighet nr: 1:
-I utleieenhet nr. 1 er det en moderne kjøkkenbenk som er praktisk plassert i gangen mot badet.
-Kjøkkenet er utstyrt med laminat benkeplate med stålkum.
-Se tilstandsrapport for detaljer rundt hvitevarer.
-Det er fliser på gulvet og malte slette plater på veggene.
-Kjøkkenet viser lite tegn til slitasje.
-Det er en uttrekkbar kjøkkenventilator med avtrekk direkte ut.

Kjøkken hybelleilighet nr: 2:
-I utleieenhet nr. 2 er det et flott hybelkjøkken.
-Kjøkkenet er utstyrt med ovn, oppvaskmaskin, induksjonstopp, vannstoppesystem og komfyrvakt.
-Benkeplaten er av laminat med nedfelt stålvask.
-Det er parkett på gulvet og malte slette plater på veggene.
-Kjøkkenet viser ingen tegn til slitasje.
-Det er en kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Tekniske installasjoner:
-Boligen har et rør-i-rør-system til alle vannkilder.
-Det er to fordelerskap i boligen: ett i utleieenhet nr. 1 og ett i teknisk rom i kjelleren på hoveddelen.
-Huset har balansert ventilasjon. Styreenheten er observert og befinner seg i teknisk rom i kjelleren.
-I tillegg er det lufteventiler i vinduene og enkelte lufteventiler på veggene.
-Hoveddelen av huset deler varmtvannstank med utleieenhet nr. 2
-Enheten er en Oso varmtvannstank på 300 liter fra 2020.
-Utleieenhet nr. 1 har egen varmtvannstank, en Oso varmtvannstank på 200 liter fra 2020.
-Boligen har flere ulike varmekilder.
-Det er vannbåren varme i første etasje og deler av kjelleren, varmekabler på alle badene og i utleieenhet nr. 1 (underetasje).
-I husets første etasje er det en varmende peis med innsats.
-Det er vannbåren varme i kjelleren, utleieenhet nr. 2 og 1. etasje i hoveddelen av huset.
-Fordelerskap er plassert i teknisk rom i kjelleren.
-Det elektriske anlegget ble fullstendig modernisert i 2021, og det foreligger samsvarserklæring.
-Huset har tre sikringsskap med automatsikringer, ett i den ene utleieenheten, ett i garasjen og ett for hoveddelen (inkludert en utleieenhet).
-Hovedsikringen er på 80 ampere.
-Eneboligen har røykvarslere og brannslukkingsapparat i samsvar med kravene.
-Røykvarslerne er funksjonstestet og avgir lydsignal som de skal.

Tomteforhold:
-Boligen er bygget på antatte komprimerte faste masser og fjell.
-Dreneringssystemet ble installert i 2020.
-Grunnmuren er i betong og antas å være forankret på fast fjell.
-Det er en forstøtningsmur langs husets kortsiden mot garasjen, og ingen avvik er observert ved denne.
-Tomten er planert over flere nivåer, og boligen er bygget på en liten høyde.
-Ifølge NVE er det moderat til lav fare for radon og liten fare for ras og flom.

Sammendrag av tilstandgrader:
Samlige punkter har fått TG1, men unntak av én TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) som omhandler tekniske installsjoner > vannledninger: Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning.

Primærrom
Primærrom: 309 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 312 kvm

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport og øvrige beskrivelser.

Opplyst av selger (gjennomført i 2020-21):
- Huset er i all hovedsak nytt i 2020-2021.
- Stort sett alt unntatt grunnmur og en del av bæringen er nytt
- Det som ble beholdt av bæring ble beholdt fordi det var topp kvalitet og ikke trengte å byttes
- Alt av vann og avløp er nytt, også rør utenfor huset og til det offentliges rør er fornyet
- Alt elektrisk er nytt
- Kjeller er pigget, isolert og det er lagt vannbåren varme i kjeller og 1. etg.
- Gulv i alle etasjer støpt på nytt
- Alle flater er nye
- Alle bad er nye
- Alle kjøkken er nye
- Alle vinduer og dører er nye
- Tak, kledning og isolasjon er nytt
- Huset ble drenert før selger startet renovasjonen
- Terrasser er nye, samme med membraner og vindsperre
- Piper er fornyet
- Peisen er ny
- Ventilasjon er nytt
- Varmtvannsbereder er ny
- Huset er radonsikret
- Opparbeidingen ute er ny inkl. dekket under belegningssteinen
- Takrenner er lagt til rør under bakken
- Gjerder er nye, hekk og plen fra 2021

Prosjektet var søknadspliktig og utført av godkjente firma med relevante ansvarsretter på alt som er gjort. Alt ble dokumentert via ansvarlig søker og sendt til Plan- og bygningsetaten før ferdigattest. Alt er gjort av fagfolk unntatt det som er fikset på garasjen (egeninnsats). Ca. halve kledningen på garasjen er ny. Garasjeport og dører er nye, samme med lader til Elbil og tilhørende strøm. Det er dokumentasjon på alt.

Arbeidene er utført av:
-Entreprenør: Proffbygg PL AS
-Rørlegger: Rørleggerhuset AS
-Elektriker: Elektrikergruppen AS
-Ansvarlig søker: Proper Consult AS

Materialer:
- Kjøkken fra Sigdal
- Hvitevarer fra Miele
- I hybler er kjøkken og hvitevarer fra Ikea
- Vaskeromsinnredning fra Ikea
- Parkett fra Kärsh (hovedel + én hybel)
- Kebony tregulv på terrasser (ikke den i hagen)
- Fliser fra Skogr på Skøyen (hoveddel)
- Plassbygget garderobe og baderommsinnredning (hoveddel) fra Elen Møbelstudio

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Følgende saker finnes hos Plan- og bygg saksinnsyn (kronologisk):
Sak 194000457 - Byggesak: Det foreligger ferdigattest for våningshus datert april 1943.
Sak 194200457 - Byggesak: Det foreligger ekspedisjonsdokument for forandringsarbeider datert 12.04.1942.
Sak 194200458 - Byggesak: Det foreligger ekspedisjonsdokument for dukkestue datert 02.09.1942.
Sak 198802127 - Byggesak: Det foreligger søknad om byggetillatelse for terrasse med beboelsesrom datert mottatt hos Oslo bygningskontroll 29.07.1988. Tillatelse gitt 16.08.1988. Det foreligger svarslipp om at arbeidet er ferdig datert 30.10.1991. Det foreligger ikke ferdigattest for tiltaket.
Sak 199200303 - Byggesak: Det foreligger byggetillatelse for garasje datert 30.04.1992. Det foreligger sjekkliste for avslutning av byggesaker etter gammel lov og meldinger §§ 84, 85, 86. Saken er henlagt uten ferdigattest.
Sak 199401923 - Byggesak: Det foreligger søknad om byggetillatelse for tilbygg datert mottat av Plan- og bygningsetaten 16.06.1994 og byggetillatelse datert 21.09.1994. Det foreligger brukstillatelse datert 18.04.1995. Det foreligger sjekkliste for avslutning av byggesaker etter gammel lov og meldinger §§ 84, 85, 86. Saken er henlagt uten ferdigattest.
Sak 201305901 - Byggesak: Tillatelse utløpt.
Sak 201817209 - Byggesak:  Det foreligger ferdigattest for enebolig, tilbygg, datert 30.06.2021.
Sak 2020311 - Byggesak: Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av pipe datert 08.02.2021.

Saker for eiendommen kan sees i sin helhet her: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/main.asp?text=Harald+L%F8venskiolds+vei+44

Plan- og bygningsloven § 21-10 fastslår at søknadspliktige tiltak skal avsluttes med ferdigattest. Ferdigattesten bekrefter at byggearbeidene er ferdige og at de er utført i tråd med tillatelse gitt av bygningsmyndighetene. I de aller fleste tilfeller markerer også ferdigattesten slutten på bygningsmyndighetenes befatning med byggesaken. Ferdigattesten utstedes på bakgrunn av sluttdokumentasjon og erklæring om ferdigstillelse enten fra tiltakshaver eller fra ansvarlig søker. Sluttdokumentasjonen skal vise at tiltaket er utført i samsvar med tillatelsen og bestemmelsene gitt i eller i medhold av plan- og bygningsloven. Det har vært krav om ferdigattest i byggesaker siden bygningsloven fra 1924 trådte i kraft. I perioden mellom 1987 og 1997 var det imidlertid ikke obligatorisk med bygningskontroll i kommunene. Dette førte til at kommunene ikke var sterke pådrivere for at ferdigattest skulle utstedes, og det er derfor mange byggetiltak i denne perioden som ikke har ferdigattest. Ved endringen av plan- og bygningsloven 1. juli 2015 ble det innført en bestemmelse som gjør at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak omsøkt før 1998. Dersom det ikke foreligger ferdigattest for slike tiltak vil det dermed heller ikke være mulig å få ordnet med ferdigattest, og en eventuell søknad om ferdigattest skal avvises av kommunen. At det ikke kan utstedes ferdigattest innebærer imidlertid ikke at det er gitt ferdigattest for tiltaket.

Det gjøres oppmerksom på følgende:
Hybelleilighetene i underetasjen anses som utleie av del av egen bolig og er ikke separate godkjente leiligheter og/eller selvstendige enheter. Alle rom er godkjent for varig opphold, med unntak av de to gangene (hvor kjøkken er plassert). Gang er ikke rom for varig opphold.

Hybel 1 (med inngang fra nord) er godkjent/byggemeldt som kjellerstue, soverom, gang og bad.
Hybel 2 (med inngang fra syd) er godkjent/byggemeldt som gang, bad, soverom og stue.

Selger opplyser at boden i bakkant av garasjen ikke er byggemeldt/søkt om. Kjøper påtar seg risikoen for både fremtidig, fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Det kan være krav i lov, forskrift og planverk som ikke er eller kan oppfylles, i såfall kan kommunen kunne kreve at boden fjernes/rives.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Det elektrisk anlegget ble fornyet av Elektrikergruppen AS under renoveringen i 2020-21.

Oppvarming
Boligen har flere ulike varmekilder. Det er vannbåren varme i første etasje og deler av kjeller, varmekabler på alle badene og i utleieenhet nr. 1 (underetasje). I husets første etasje er det en varmende peis med innsats.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 36 566
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt for 2024 er beregnet til: Kr 25 544,-

Forfall og terminer for kommunale avgifter og eiendomsskatt
1. termin forfaller 25. mars
2. termin forfaller 25. mai
3. termin forfaller 25. august
4. termin forfaller 25. oktober
Hvis terminen forfaller på en lørdag eller søndag, blir forfallsdato neste virkedag.

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2024 på inntil 4,7 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 2,8 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Faste løpende kostnader
Strøm, forsikring, kommunale avgifter, TV/internett, evt. alarm.

Forsikring med polisenummer
Eika Forsikring Polisenummer: 7099823

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 7 373 608,- Som sekundærbolig Kr. 18 759 855,-

Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen skal tjene som "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (boliger man eier, men ikke bor i). Ligningsverdien for primærboliger vil utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre ca. 60 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/ / www.skatteetaten.no for nærmere informasjon

Strømutgifter
Selger oppgir 37 700 kWh for 2023 og 35 700 kWh for 2022. Dette inkluderer elbil (SUV som går 20 000 km+ pr år) og begge hyblene. Selger hadde en energirådgiver inne før vi bygget og fulgte alle råd. Det meste av huset følger TEK-17, og har fått energiklasse B.

Hvitevarer
Fastmonterte hvitevarer medfølger.
Løse hvitevarer medfølger ikke: Vaskemaskin, tørkemaskin, fryseskap, mikro.
Frittstående kjøl/frys i hybler medfølger.

Diverse
Selger tar med seg skotørker, grill og terrassevarmere.

Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk eller brann/feiervesen på eiendommen

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Selger opplyser at huset er radonsikret.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


1941/2071-3/105 27.02.1941 
Bestemmelse om deleforbud  
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om benyttelse
Forklaring fra megler: Skjøtet fra når tomten ble kjøpt i 1940. Diverse bestemmelser for tomten, herunder bl.a. at parsellen ikke må deles, det skal bygges villamessig, ikke drives generende virksomhet, krav om opparbidelse av vei, gjerde, plikt til å påkoble kloakknett m.m. Servitutten følger salgsoppgaven.
 
1941/4964-1/105 15.05.1941 
Best. om vann/kloakkledn.
Forklaring fra megler:  Tillatelse til å koble seg til vann- og kloakknett og at man har gjort seg kjent med bestemmelser og ansvar vedr. dette. Servitutten følger salgsoppgaven.

1941/12064-1/105 04.12.1941 
Bestemmelse om veg  
Bestemmelse om gjerde
Forklaring fra megler: Erklæring/dispensasjon/midlertidig fritakelse for opparbeidelse av vei i 8m bredde. Harald Løvenskiolds vei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde a 4,5 meter. VEigrunn til den langs nordvestsiden av tomta regulerte vei å utlegges. Servitutten følger salgsoppgaven.
 
1942/2703-1/105 13.03.1942 
Erklæring/avtale  
VEDR. KJELLERROM
Forklaring fra megler: Intet rom i kjeller er godkjent til eller tilltatt benyttet til varig oppholdsrom eller nattopphold. Gjaldt ved oppføring av hus i 1942. Servitutten følger salgsoppgaven.
 
1942/4558-1/105 30.04.1942   
Bestemmelse om bebyggelse  
Forklaring fra megler: Plikt til å fjerne dukkestue på eiendommen når Akers regulerings- eller bygningsråd forlanger det. Servitutten følger salgsoppgaven.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.
Vedrørende de to hyblene se også pkt. ferdigattest.
Leietakere i begge hybler ønsker videreføring, men de kan sies opp med 3 måneder. Ingen av dem har tilgang til terrasse, hage, boder eller garasje. Leie er kr 14 500,- pr. enhet før justering for 2024.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen ligger under reguleringsplan S-4220: Reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by. Området reguleres til byggeområde for boliger. Reguleringsplanen er under revisjon, og i påvente av ny regulering er det også vedtatt et midlertidig tiltaksforbud på eiendommen.

Oslo kommune skriver om revisjonen: "Den reviderte planen skal bidra til å skjerme småhusområdene for ytterligere fortetting, og sørge for et sterkere vern av de grønne verdiene når det bygges innenfor småhusplanen. Videre skal småhusområdenes karakter og kvaliteter bevares, det skal legges til rette for mer klimavennlige utbygginger, og vi skal forsøke å forenkle planen for å kunne gjøre kommende byggesaker enklere og billigere å gjennomføre. Småhusplanen styrer hvordan det kan bygges og fortettes på eiendommer som er omfattet av planen. Den legger også begrensninger for hvor mye det er lov å bygge på eiendommene."

Hva er status nå?
Bystyret har vedtatt en ny småhusplan, men den er ikke rettskraftig enda. Det er fordi Norges Vassdrags- og energidirektorat (NVE) har reist en innsigelse til den nye planen knyttet til risiko- og sårbarhetsanalyse. Eiendommer omfattet av den nye småhusplanen har derfor fortsatt et gjeldende midlertidig forbud mot tiltak (MFT).

Oslo kommune og Norges Vassdrags- og energidirektorat (NVE) gjennomførte 2. november et meklingsmøte hos Statsforvalteren. Meklingen førte ikke til enighet og småhusplanen skal nå endelig avgjøres av Kommunal- og distriktsdepartementet.

Søknader som er omfattet av unntakene i MFT, tar vi som tidligere fortsatt til behandling. Søknader som ikke er omfattet av unntakene i MFT, tar vi fortsatt ikke til behandling. Slike saker setter vi på vent frem til departementet har tatt endelig stilling til planen.

Tiltaksforbudet skal sikre at verdiene som revisjon av planen skal søke å bevare ikke går tapt i løpet av tiden frem til en revidert plan blir gjeldende.

Du kan lese mer om revisjon av planen og hvilken betydning det kan ha for eiendommen her: https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/revisjon-av-smahusplanen/

Eiendommen grenser til friareal/badeplassen Grinidammen som eies av Oslo kommune.

Oslo kommune vedtok 23.09.2015 kommuneplanen "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn". Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Planen legger opp til fortetting av indre by og utvikling rundt Oslos sentrale knutepunkter. Fortetting av dagens bebyggelse kan bli aktuelt i disse områdene. Mer informasjon finnes pa kommunens hjemmeside: https:/ / www.oslo.kommune.no/ politikk.og.administrasjon/ politikk/ kommuneplan/ Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg inn i kommuneplan og hvilken betydning denne har for eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger. Oppgi gjerne ønsket overtakelse i ditt bud.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 24 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 13 650,- (Boligkjøperforsikring)
kr 653 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 668 600,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 25 618 600,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar 2 stk a kr 3500,- (Kr.7 000)
Foto utlegg (Kr.8 400)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.60 000)
Tilstandsrapport utlegg for selger (Kr.35 450)
Grunnpakke enebolig (Kr.13 326)
Markedspakke fratrukket fotopakke kr 8400,- (Kr.21 550)
Oppgjør (Kr.7 500)
Provisjon (Kr.183 050)
Tilrettelegging (justert for mellomlegg tilstandsrapport) (Kr.3 450)
Totalt kr. (Kr.339 726)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-24-0111

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Røa, Skøyen & Ullern
Org. nr: 945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler/Partner Truls A. Tansø

Saksbehandlere
Truls A. Tansø
EIE Røa, Skøyen & Ullern
Eiendomsmegler/Partner
Mob: 48 95 44 44 / E-post: tat@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Harald Løvenskiolds vei 44
For mer om objektet
Harald Løvenskiolds vei 44

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: