card-default

Bernt Helland

Eiendomsmeglerfullmektig

Bernt er opprinnelig fra Jæren, og etter endt militærtjeneste flyttet han til Bergen. Etter dette har han aldri sett seg tilbake og stortrives i byen.

Som ung har Bernt vært aktiv med både håndball, fotball og ishockey. Han er med andre ord svært interessert i idrett og har med dette fått et stort konkurranseinstinkt, uansett hva det gjelder.

Bernt har en veldig variert arbeidsbakgrunn, alt fra treningsinstruktør til servitør, bare for å nevne noe. Gjennom disse ulike arbeidsplassene har Bernt blitt veldig serviceinnstilt.

Bernt beskriver seg selv som nøyaktig, hardtarbeidende, strukturert og med godt pågangsmot. Dette er egenskaper som er essensielle for å bli best.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: