Ole Herman Grongstad har 10 års erfaring som eiendomsmegler, og er i dag en svært erfaren, kompetent og profesjonell eiendomsmegler. Han sitter som både megler og partner for det desidert største kontoret i hele EIE-kjeden med ca. 500 boligsalg i snitt i året. I tillegg sitter han på Nybygg avdelingen til EIE og har derfor erfaring med prosjektsalg også.

Han er oppvokst i Bærum, og har gått hele sin skolegang her, og dette gjør han til en svært lokalkjent megler som virkelig kjenner Bærum og de fasilitetene og mulighetene som denne kommunen har å by på!

Ole Herman kan vise til mange gode referanser fra tidligere salg han har hatt, og han oppfattes som profesjonell og dedikert.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: