hero
Artikler / Arkiv

Inspirasjon til et delikat frokostbord på 17.mai

Ved 17. mai følger bunad, is, tog og flagg med. Men hvordan vi starter feiringen har også blitt en stor del av dagen. Mange inviterer venner eller familie over til frokost før man skal videre å se på tog eller andre begivenheter. Vi har samlet noen tips til hvordan du kan lage et perfekt 17.mai-frokostbord for gjestene dine.

[caption id="attachment_31036" align="alignnone" width="768"] Bilde og produktene er fra Kremmerhuset.no[/caption]

Dekk bordet med en fin hvit duk eller bordbrikker som står i stil med resten av pynten. Sett noen vaser rundt om på bordet, som du kan fylle med enten blomster eller flagg. Hvis man ikke ønsker at bordet skal bli for overpyntet kan man velge mat som står i stil med feiringen. Som for eksempel jordbær og blåbær passer både i fargen og er perfekt til et frokostbord.

[caption id="attachment_31042" align="alignnone" width="768"] Bilde og produktene er fra Lagerhaus.no[/caption]

Gjør det lille ekstra ved å pynte kaken eller desserten med små norske flagg eller bær. Kanskje du kan velge sugerør i rødt, hvitt eller blått? Det er mange ting du kan gjøre for å lage 17. mai-frokosten litt annerledes enn andre dager. Vi ønsker dere alle en riktig fin 17. mai-feiring!

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: