Bilde 1 av Hosleveien 206Bilde 2 av Hosleveien 206
Digital salgsoppgave
Hosleveien 206

1362 Hosle • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

STOR OG VAKKER ENEBOLIG BELIGGENDE USJENERT, INNERST I BLINDVEI - HYBELDEL* - DOBBELGARASJE M/EL LADER - VANNBÅREN VARME
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
408 m²
Bruksareal (BRA)
408 m²
Kommunale avgifter
kr 1 133 / Mnd
Prisantydning
kr 21 500 000
Omkostninger
kr 516 250
Totalpris
kr 22 016 250
Byggeår
1998
Tomt
Eiet tomt 1101 m²
Oppdragsnummer
36230585
Prisantydningkr 21 500 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 497 500,-
  
Totalpris kr 22 016 250
Eiendom
Hosleveien 206, 1362 Hosle

Matrikkel
Gnr. 21 Bnr. 1394 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Arealer i garderoberom (ved hovedsoverom) i 2.etasje, på kryploft og på hemser er ikke målbare grunnet takhøyder lavere enn 1,90 meter (i minimum 60 centimeters bredde), men utgjør likevel en gulvflate på 7,9 m2 (på garderoberom), 20,4 m2 (på kryploft) og 12,3 m2 (til sammen på hemser). Boligen har også frittstående dobbelgarasjebygning på 34,9 m2 (5,82 x 6,01 m innvendig mål). Ladepunkt for El-bil er montert på vegg. I tillegg finnes frittstående lekestue, av trekonstruksjoner.

Areal
Primærrom: 379 kvm, Bruksareal: 408 kvm, BRA-i: 408 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1998

Tomt
Eiet tomt 1101 kvm

Prisantydning
21 500 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Pål Einar Sommeling Takstdato: 27.11.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 21 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 497 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 498 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 21 998 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 22 016 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 13 592,13 pr. år Beløpet over er fakturert beløp som selger har blitt fakturert. Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2023 levert av Bærum kommune vedlagt salgsoppgaven.

Eier
Annecke B Jenssen

Beskrivelse
Velkommen til Hosleveien 206, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved EIE eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Hosleveien 206 representerer en herskapelig, attraktiv og romslig bolig beliggende i et veletablert og rolig boligområdet ved Sauejordet på Hosle. Området er kjent for sitt barnevennlige miljø og umiddelbare nærhet til flott natur. Med kort avstand til skoler, barnehager, Bærumsmarka, Sauejordet og et rikt utvalg av fritidsaktiviteter, tilbyr dette hjemmet en ideell balanse for en aktiv familiehverdag.

Boligen, som strekker seg over tre plan, tilbyr en fleksibel og innholdsrik planløsning som imøtekommer en rekke behov og livsstiler. Når du kommer inn, møtes du av en innbydende entré. Stuen er lys og har god plass til flere sofagrupper og har innebygd bokhylle. Gjennomgående engelsk peis i stuen sørger for ekstra varme og kos på kalde dager. Den generøse takhøyden på 2,80m forsterker den luftige følelsen. Fra stuen har du tilgang til en flott terrasse som fungerer som en forlengelse av stuen i sommerhalvåret. På boligens uteområder kan du nyte solen fra tidlig morgen til rundt kl. 20 på den lyseste årstiden. Her har du det perfekte stedet til å samle venner og familie. Stuen åpner seg også opp mot en stor spisestue og kjøkken, hvor hele familien kan samles til festmåltider. Kjøkkenet er praktisk utstyrt med alt du trenger av moderne fasiliteter.

2.etasje byr på ekstra plass, med en stor loftstue med utgang til en balkong, hvor du kan nyte utsikten.

Boligen har flere soverom som gir god plass for alle i familien, tre er innredet med praktiske hemser. Soverommene er romslige og kan enkelt tilpasses etter behov, enten du trenger et barnerom, gjesterom eller kanskje et ekstra kontor. For ekstra komfort er det vannbåren varme i gulvene i første etasje, badene i andre etasje, og i hoveddelen av underetasjen, noe som sikrer en jevn og behagelig temperatur gjennom hele året. Gulvvarme og tappevann varmes opp av en luft til vann varmepumpe som ble installert i oktober 2023. Den gir god energiutnyttelse.

Boligen har også balansert ventilasjon med varmeveksler som gir et bra innemiljø.

Dette hjemmet er bygget med høy kvalitet av Mesterhus, noe som gjenspeiles i både utforming og bygningsmessige detaljer. En praktisk barneinngang leder rett inn i vaskerommet, noe som gjør hverdagen enklere for familier med aktive barn. De store og gode barnerommene, sammen med et eget bad for barna, sikrer at dette hjemmet møter behovene til hvert familiemedlem.

Hagen er flott, skjermet og usjenert, samtidig som den er lettstelt, noe som gir mer tid til avslapning og familieaktiviteter. Huset er også rett ved siden av en hyggelig bondegård med hestehage, med kort vei til "Sauejordet" og marka for enda flere utendørsaktiviteter.

KORT OM BOLIGEN:

- HYBELDEL*
- SVÆRT GODE SOLFORHOLD
- GENERØS TAKHØYDE PÅ 2,80M i 1. etg og enda høyere i 2. etg.
- SVÆRT LUFTIG OG INNHOLDSRIK PLANLØSNING
- STOR SPISESTUE MED PLASS TIL 20
- FLOTTE UTEOMRÅDER
- FLOTT SKJERMET, USJENERT OG LETTSTELT HAGE
- STORT OG LYST KJØKKEN
- STOR HALL MED ÅPEN TRAPP OPP TIL 2. ETASJE
- MEGET SOLID BYGGET AV MESTERHUS
- FLERE OPPGRADERINGER FRA 2016 OG FREM TIL I DAG
- VANNBÅREN VARME I GULV I 1. ETASJE, BAD I 2. ETASJE OG I U. ETASJE HOVEDDEL
- BARNEINNGANG RETT INN TIL VASKEROMMET
- DOBBEL GARASJE MED ELBILLADER
- INNERST I BLINDVEI
- TRAFIKKSTILLE
- SÆRDELES BARNEVENNLIG
- KORT AVSTAND TIL SKOLER,  BARNEHAVER , FRITIDSAKTIVITETER OG BUSS

Flott beliggende bolig over 3 plan som inneholder:
1.etg.: Entré, vindfang, hall/trapperom, vaskerom, gjestetoalett, kjøkken, spisestue, stue og kontor.
U.etg.: Trapperom/gang, baderom, badstue, kjellerstue og hobbyrom samt hybelleilighet med éntre, rom innredet som baderom, rom innredet som kjøkken/stue, gang, bod og rom innredet og brukt som soverom. Teknisk rom og 4 innvendige boder i hoveddel. Rommene i dagens hybeldel er ikke godkjent som rom for varig opphold, opplyser kommunen.
2. etg.: Trapperom/loftstue, 2 baderom og 4 soverom.

Gjennom de siste årene har boligen gjennomgått flere vesentlige oppgraderinger:
- Generell maling inne og ute jevnlig. Badene i Hovedhuset er fra byggeåret 1998.
- Ett soverom i 2. etasje "barnerommet" pusset opp høsten 2023.
- "Gjesterommet" i 2.etasje pusset opp høsten 2019.
- Slipt og lakket gulv i tre soverom i 2.etasje: 2019.
- Tv-stuen i 2.etasje ble malt og gulvet ble slipt og lakket i 2016.
- Gulvet i hallen i 1.etasje ble slipt og lakket i 2016.
- Kjøkkenet ble malt i 2014. Nye fliser i benk og over benk høsten 2019, samt ny kledning på kjøkkenvifte."

Parkering: Frittstående dobbel garasje med elbillader.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Attraktiv beliggenhet i et veletablert og rolig boligområde på Hosle. Kort avstand til skoler, barnehager, forretninger og buss. I nærområdet har du bl.a. dagligvarebutikker, apotek og frisør, samtidig som det er kort vei til Østerås senter og Bekkestua med flere typer butikker og varierte tilbud

Hosle barneskole og Hosletoppen ungdomsskole ligger i nærområdet, og innenfor en kort avstand ligger også Haslum barneskole. Du har også Den Internasjonale skolen på Bekkestua, Steinerskolen på Grav og NTG samt flere videregående skoler som Nadderud VGS og Eikeli VGS i nærheten.

Området er svært trygt og barnevennlig, og det finnes mange gode fritidstilbud for barn. Nærområdet byr på en rekkelekeplasser, friområder som Sauejordet med flott turterreng sommer som vinter, idrettslag med mange ulike idrettsmuligheter, fotballbaner med bl.a. kunstgress og ball-binge, kunstfrosset skøytebane, flere golfbaner (bl.a. Haga og Grini) samt Bærumsmarka med flott turterreng, preparerte skiløyper. Flere lekeplasser og store grønne fellesarealer for uteaktiviteter for små og store.

Bebyggelse
Område består hovedsakelig av småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1101 kvm
Boligen har tomt på 1 101 m2, opparbeidet med bl.a plenarealer, diverse beplantning og prydbusker. Gårdsplassen er steinbelagt og terrassen og gangvei ned i hagen er hellebelagt.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Byggemåte
Boligen ble oppført i 1997/98, ferdigstilt i april 1998 (GAB-register). Gulvflater i U.etasje av mur og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med trepanel. Takkonstruksjon av tre i saltaks form med ark på begge sider, utvendig tekket med betongtakstein. Oppvarming med elektrisitet og vannbåren varme, kombinert med peis på kjøkken og i stue. Parkering i dobbelgarasje og på gårdsplassen på egen eiendom. Etasjeskillere måles med bruk av laser for å finne eventuelle skjevheter. Stikkprøveprinsippet er benyttet, og det måles i 2 retninger i hver etasje og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: Kryssmåling av kjellerstue (etasjens lengderetning og bredderetning).

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad og fargekode henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Bruksareal
Bruksareal: 408 kvm

Standard
Entré:
Velkommen inn! Boligen har en innbydende entré med speilskap til oppbevaring av yttertøy. Hybeldelen* har separat inngang.

Stue/ spisestue/ kjellerstue:
Stuen i første etasje er lys og romslig. Stuen har rikelig med lysinnslipp takket være de store vindusflatene. Sentralt i stuen er en gjennomgående engelsk peis som gir varme på kjøligere dager. Fra stuen har du tilgang til den flotte terrassen som fungerer som en forlengelse av stuen på sommerhalvåret. Her er det god plass til flere sofagrupper, og er et perfekt sted å samle venner og familie. Fra stuen er det også tilgang til en stor spisestue hvor det er plass til langbord for hele slekten. Den sømløse overgangen gjør det enkelt å ha store middagsselskaper. Spisestuen har videre adkomst til kjøkkenet.

Det er en stor loftstue i 2. etasje som kan innredes etter behov. Fra loftstuen har du tilgang til flere soverom og baderommet i 2. etasje. Loftstuen har også tilgang til en balkong.

I u. etasje er det en praktisk kjellerstue som har god plass til ønsket innredning. Rommene her er lyse og har også en åpen stue/kjøkken løsning.

Kjøkken:

Kjøkken hoveddel:
Gulvflater med parkett. Malt trepanel på vegger. Malt eikekjøkkeninnredning fra Huseby, med profilerte fronter og integrerte hvitevarer. Overskap med belysning under og ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Kjøkkenøy mot spiseplass. Heltre eikebenkeplate, med kompositt oppvaskkum med ett-greps armatur samt keramisk koketopp. Fliser over benkeplate og 2 doble stikkontakter på vegg samt 3 doble stikkontakter i lysarmaturer. Innebygget microovn i høyskap. Innebygget stekeovn og oppvaskmaskin. Frittstående side by side kjøleskap med fryser samt dispenser, er plassert i nisje. Avtrekksventil i himling. Malt overflate i himling av trepanel med downlights. Delvis synlige vannrør av typen fleksi og typen rør i rør system med stoppekran, i benkeskap. Avløpsrør av typen pvc. Waterguard system samt automatisk stengeventil er montert.

Kjøkken u.etg.:
Gulvflater med laminat. Malte overflater på vegger. IKEA kjøkkeninnredning med glatte fronter og delvis integrerte hvitevarer. Overskap med belysning under og ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Kjøkkenøy mot stue. Laminert benkeplate med oppvaskkum med ett greps armatur samt induksjons koketopp. Komfyrvakt samt dobbel stikkontakt på vegg. Innebygget stekeovn. Integrert kjøleskap med fryser. Malt overflate i himling. Delvis synlige vannrør av typen fleksi og typen rør i rør system med stoppekran, i benkeskap. Avløpsrør av typen pvc.

Bad/ vaskerom/ badstue:

Våtrom- Baderom U. etasje:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og baderomstapet på vegger. Innredning med servant med ett-greps armatur. Speil samt belysning med stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Dusjhjørne med ett-greps armatur med hånddusj. Avtrekksventil i himling. Malt overflate i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber fra veggpunkter for rør i rør system med stoppekraner, i innredning. Avløpsrør av typen pvc. Fordelerskap for rør i rør system er plassert på vegg i teknisk rom. Baderom har også adkomst til badstue.

Våtrom- Baderom loftsetasje, ved hovedsoverom
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Høyskap og innredning med dobbel servant med 2 ett-greps armaturer. Speilskap med belysning samt stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Frittstående bidet med ett-greps armatur. Dusjhjørne med ett-greps armatur med hånddusj. Innmurt hjørne massasjebadekar med ett-greps armatur med hånddusj. Avtrekksventil i himling. Malt overflate i skråtak og i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber fra veggpunkter for rør i rør system med stoppekraner, i innredning. Avløpsrør av typen pvc. Fordelerskap for rør i rør system er plassert på baderom ved loftstue.

Våtrom- Baderom loftsetasje, ved loftstue
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med 2 servanter med ett-greps armaturer. Speil samt belysning med stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Dusjhjørne med ett-greps armatur med hånddusj. Avtrekksventil i himling. Malt overflate i skråtak og i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber fra veggpunkter for rør i rør system med stoppekraner, i innredning. Avløpsrør av typen pvc. Fordelerskap for rør i rør system er plassert på vegg, ved toalett.

Våtrom- baderom hybel
Baderom fra byggeår (sluk). Nyere flis på flis overflate på gulv med varme og malte overflater på vegger. Innredning med servant med ett-greps armatur. Speilskap med belysning og stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Dusjkabinett med ett-greps armatur med hånddusj. Opplegg for vaskemaskin og enkel stikkontakt på vegg. Avtrekksventil i himling. Malt overflate i himling. Delvis synlige vannrør av typen fleksi og typen kobber langs vegg og i innredning. Avløpsrør av typen pvc.

Våtrom- vaskerom
Vaskerom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og malte overflater på vegger. Innredning med utslagsvask med ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dobbel stikkontakt på vegg. Avtrekksventil i himling. Malt overflate i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber langs vegg og i innredning med stoppekran. Brannslange er montert i benkeskap. Avløpsrør av typen pvc. Tørkeskap er plassert i hjørne.

Toalettrom
Toalettrom fra byggeår. Flislagt gulv og flislagte vegger. Servant med ett-greps armatur. Innmurt speil på vegg. Frittstående toalett. Avtrekksventil i himling. Malt overflate i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber, under servant. Avløpsrør av typen pvc.

Badstue
Badstue med tilgang fra baderom. Gulvflater med fliser. Trepanel på vegger og i himling. Benker i 2 høyder langs vegg. Belysning på vegg. Avtrekksventil i himling. Badstueovn er montert på vegg.

Soverom:
Boligen har totalt 5 soverom i hoveddelen. Rommene er av god størrelse og kan innredes etter behov og ønsker. Soverommet i hybelen er ikke bruksendret til rom for varig opphold.

Overflater:
Gulv: Eikeparkett, tregulv, laminat og fliser.
Vegger: Trepanel, tapet og malte overflater.
Himling: Trepanel, platekledning og malte overflater i skråtak og himlinger.

Bemerkninger fra tilstandsrapport:

TG1: 72%
TG2: 26%
TG3: 0%
TGIU: 2%

Kommentarer fra tilstandsrapport gitt tilstandsgrad 2, TG2:
Våtrom - baderom u. etasje: se side nr. 7
Våtrom - baderom loftsetasje, ved hovedsoverom: se side nr. 7
Våtrom - baderom loftsetasje, ved loftstue: se side nr. 8
Våtrom - baderom hybel: se side nr. 9
Våtrom - vaskerom: se side nr. 10
Kjøkken - kjøkken hybel: se side nr. 11
Toalettrom (ikke våtrom) - wc: se side nr. 11
Øvrige rom: se side nr. 11
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje): se side nr. 12
Badstue: se side nr. 12
Etasjeskiller - u. etasje: se side nr. 13
Etasjeskiller - 1. etasje: se side nr. 14
Etasjeskiller - loftetasje: se side nr. 14
Elektrisk anlegg - el-anlegg: se side nr. 16
Balkonger, terrasser, veranda etc: se side nr. 17

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ferdigattest for enebolig datert 12.8.1998.
Ferdigattest for garasje datert 12.8.1998.

Avvik fra byggetegninger datert 27.5. 1997.

*Rommene i hybeldelen er på byggetegninger betegnet som bod, bod, bod, vindfang og trimrom. Disse rommene brukes i dag som soverom, gang, entrè, stue/ kjøkken. Bruksendring av denne karakter er forholdsvis enkelt å gjennomføre. Dette ordnes av selger før overtagelse*

*Det foreligger en tegning av kjelleretasjen datert 13.5.1998 med arkivsakID 97-1801, stemplet av Bærum kommune, som viser at opprinnelig bod er soverom, samt et av bodene er betegnet dusj/wc dvs ombygging/ bruksendring av kjeller. Bærum kommune kan ikke bekrefte at dette dokumentet kan sees i sammenheng med ferdigattest. Dokumentet er vedlagt salgsoppgaven.*

Teknisk rom er utvidet, og den nye delen er som en del av hobbyrom.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og varmekabler, kombinert med peis på kjøkken og i stue. Vannbåren varme i enkelte gulv.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 13 592,13 pr. år Beløpet over er fakturert beløp som selger har blitt fakturert. Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2023 levert av Bærum kommune vedlagt salgsoppgaven.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 100 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.
- Områdeanalyse viser forekomst av arter som har nasjonal forvaltningsinteresse. Link til faktaark her (klipp ut og lim linken i nettleseren):
https://faktaark.naturbase.no/artnasjonal/?id=10.543967_59.936244_185920
- Områdeanalyse viser forekomst av svært stor mulighet for marin leire.
- Områdeanalyse viser moderat til lav aksomhet av radon.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Det er foretatt en radonmåling. Dokumentet er vedlagt salgsoppgaven.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Tinglyste servitutter

1997/1182-1/100  Erklæring/avtale 14.01.1997 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Det gjøres oppmerksom på at selger søkte om omregulering til hybeldel i u.etg. i 1998 og at den ble bekreftet mottatt av kommunene.

Kommunen opplyser at rommene i hybelen pr.d.d ikke er godkjent som rom for varig opphold, og må bruksendres. Selger er i kontakt med kommunen ifm dette. Konf. megler for mer informasjon.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
- Det går felles vann-/spill-/ og overvannsledning gjennom tomten. Se VA kart vedlagt salgsoppgaven.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23424/6403470.docx
Delarealer Delareal 1 100 m
Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1995022 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1995022)
Navn ØSTRE HOSLEJORDENE
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 30.10.1996
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/9089/1995022.pdf
Delarealer Delareal 1 100 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse
Feltnavn B8
Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN får man tilgang til det.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 21 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 497 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 498 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 21 998 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 22 016 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 900)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Foto (Kr.10 500)
Look (Kr.3 500)
LØFT FINN.NO 29.03 (Kr.2 425)
Grunnpakke enebolig (Kr.4 895)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 990)
Markedspakke 1 - Look 3500) - foto (10500) (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 000)
Provisjon (Kr.134 200)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Totalt kr. (Kr.220 710)




Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0585

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Lene Rasmussen
Eiendomsmegler/Partner
Mob: 99 16 46 36
[/ E-post: rl@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hosleveien 206
For mer om objektet
Hosleveien 206

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: