Bilde 1 av Tomterstien 19CBilde 2 av Tomterstien 19C
Digital salgsoppgave
Tomterstien 19C

2009 Nordby • Rælingen kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 7 890 000

Omkostninger: kr 213 500Totalpris: kr 8 103 500
Herskapelig enebolig fra 2022 med 3 soverom og 2 bad. Høy og gjennomført standard. Gode solforhold. Nært skole og bhg.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
152 m²
Bruksareal (BRA)
152 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
27 m²
Kommunale avgifter
kr 688 / Mnd
Prisantydning
kr 7 890 000
Omkostninger
kr 213 500
Totalpris
kr 8 103 500
Byggeår
2022
Tomt
Eiet tomt 705 m²
Oppdragsnummer
127240002
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 7 890 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 890 000,-)kr 197 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 8 103 500
Eiendom
Tomterstien 19C, 2009 Nordby

Matrikkel
Gnr. 82 Bnr. 142 i Rælingen kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 152 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 152 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 27 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Areal
1. etg: 76 kvm -  Entrè/hall, vaskerom, bad og stue/kjøkken.
2. etg: 76 kvm - Tv-stue, omkledningsrom, 3 soverom og bad

1. etg 27 kvm - Terrasse

Antall soverom
3

Byggeår
2022

Tomt
Eiet tomt 705 kvm

Prisantydning
7 890 000

Tilstandsrapport
Rapporten er utarbeidet av Takst øst AS v/ Trond-Robert Wilhelmsen
Rapportdato: 23.5.2024.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 197 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 890 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 198 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 088 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 103 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Prognose for 2024 er kr. 8 255 pr. år.
Inkl. Avløp, feiing, renovasjon og vann

Eier
Sairah Hanbaly

Beskrivelse
Denne praktfulle og herskapelige boligen, oppført i 2022, ligger i et barnevennlig og landlig område på Nordby i Rælingen kommune, med kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og vakre rekreasjonsområder. Området byr på flotte badeplasser, fiskemuligheter og spennende turstier, perfekt for friluftsliv og familieaktiviteter.

Boligen har et elegant inngangsparti med takoverbygg og en romslig hall med flislagt gulv og moderne belysning. Et praktisk vaskerom i første etasje gir enkel tilgang til nødvendige vaskefasiliteter. De to badene er stilfullt innredet med flislagte overflater, dusjdører i herdet glass, integrert belysning og gulvvarme, som gir en følelse av luksus og komfort. Badet i andre etasje inkluderer også et badekar, som gir mulighet for avslappende stunder.

Oppholdsrommet er romslig og lyst, med store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. Stue og kjøkken er i åpen planløsning, perfekt for sosialt samvær. Rommet er delt inn i naturlige soner, med god plass til en stor spisestue og komfortabelt sofamøblement, noe som gjør det enkelt å organisere og innrede etter egne ønsker og behov. Det er også ytterligere ett oppholdsrom i andre etasje, som per i dag er innredet som TV-stue. Kjøkkenet er utstyrt med stilfull innredning, funksjonell kjøkkenøy og integrerte hvitevarer av høy kvalitet. En peisovn bidrar til varme og hygge, og en elegant dobbelfløyet dør fører ut til et flott uteområde med treplatting.

Boligen har tre romslige soverom, alle plassert i andre etasje, noe som gir en tydelig avgrensning mellom oppholds- og soveområder. Soverommene tilbyr stor allsidighet, noe som gjør dem ideelle for bruk som barnerom, gjesterom, kontor, hobbyrom, eller en kombinasjon av disse funksjonene, avhengig av behov. Hovedsoverommet leveres med walk-in-closet, som gir god oppbevaringsplass.

Tomten er pent planert med en frodig plen og singeldekket gårdsplass, som gir et innbydende uterom for lek og avslapning.

Dette er en sjelden mulighet til å skaffe seg en herskapelig bolig med moderne løsninger i et attraktivt område.

Parkering
Boligen har utvendige biloppstillingsplasser.

Det er montert elbil-lader på husveggen.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et barnevennlig og landlig boligområde på Nordby i Rælingen kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og flotte rekreasjonsområder. Eiendommen har umiddelbar nærhet og brygge til Øyeren med badeplasser og fiskemuligheter. Ved Nordby barneskole ligger det fotballbane og lekeplass, og området har kort vei til lysløype, skiløyper, badeplass og ridesenter med mer.

Fra Nordby er det opparbeidet en flott tursti (ca. 20 min gange) opp til Myrdammen, Rælingens mest populære badeplass. Her finner du toaletter, badebrygge, stupebrett og store grøntområder med benker og bålplasser. Man kan også gå veien videre opp til vakre Nordbysjøen, eller følge en av mange turstier innover i Rælingsåsen. Rælingen kommune arrangerer stolpejakt, som er en fin måte å bli kjent med området.

I Rælingen, like ved Marikollen ungdomsskole, finner du Marikollen idrettspark. Her er det hopp- og alpinbakke, lysløyper og skøytebane, samt en koselig varmestue. De senere årene er det foretatt store utbedringer av anlegget med blant annet et nytt skilek- og akeområde for de aller minste. Her ligger også Marikollhallen, hvor blant annet Rælingen klatreklubb holder til.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet: Joker Hektnersletta, Rema Marikollen og Kiwi Rælingen. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan du ta turen inn til Lillestrøm, en koselig by med et bredt utvalg av butikker, restauranter og andre servicetilbud. Strømmen storsenter, Triaden og Metro på Lørenskog ligger også i nærheten, og Oslo sentrum ligger kun ca. en halvtimes kjøretur unna.

Området har mulighet for offentlig kommunikasjon med buss, og det går busser til Lillestrøm og Enebakk hele dagen. Skjønberg er nærmeste holdeplass og ligger 150 meter fra boligen. Med bil tar det ca. 8 min til Flateby, 15 min til Lillestrøm, 32 min til Oslo S og 41 min til Oslo lufthavn.

Skole/barnehage
Eiendommen ligger i et meget barnevennlig boligområde på Nordby i Rælingen kommune. Det er gangavstand til barneskole (100 meter), barnehage og offentlig kommunikasjon. Ved Nordby barneskole ligger det fotballbane og lekeplass, og i området finnes det lysløype, skiløyper, badeplass og ridesenter med mer. Fra Nordby er det opparbeidet en fin tursti opp til Myrdammen, Rælingens mest populære badeplass. Her finner du toaletter, badebrygge, stupebrett, frisbeegolf og store grøntområder med benker og bålplasser. Du kan også gå veien videre opp til Nordbysjøen, eller følge en av mange turstier innover i Rælingsåsen. Rælingen kommune arrangerer stolpejakt, som er en fin måte å bli kjent med området. Det er ca. 10 min med bil/ buss til Marikollen ungdomsskole og her finner du Marikollen idrettspark. Her er det alpinbakke, lysløyper og skøytebane. De senere årene er det foretatt store utbedringer av anlegget med blant annet nytt aktivitetsområde. Her ligger også Marikollhallen, hvor blant annet Rælingen klatreklubb holder til.

Entré
Denne herskapelige boligen har et elegant tilpasset inngangsparti med takoverbygg som gir beskyttelse mot vær og vind. Inne i boligen møtes man av en romslig hall, nøye utformet for praktisk oppbevaring av sko og yttertøy. Hallen har et flisbelagt gulv med elektriske varmekabler som er både slitesterkt og lett å vedlikeholde. Lysfelt og spotter i taket sikrer en jevn og god belysning, som skaper en lys og innbydende atmosfære. Viderer er det innredet en bod under trappen som er ypperlig som lagringsplass.

Vaskerom
I første etasje finner man et praktisk vaskerom, strategisk plassert i umiddelbar nærhet til inngangspartiet for enkel tilgang. Vaskerommet er utstyrt med et flisbelagt gulv, som gir et robust og lettstelt underlag, samt malte vegger og tak som bidrar til et rent og innbydende miljø. Gulvet har varmekabler. Rommet er godt organisert, med plass til oppbevaring av vaskemidler og annet nødvendig utstyr. Det er installert en utslagskum som forenkler håndteringen av mindre vask og rengjøringsoppgaver, og det er opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg er varmtvannsberederen plassert her.

To bad
Begge badene er innredet med flisbelagte overflater, som gir et moderne og elegant uttrykk. Badene er utstyrt med veggmonterte toalettet og dusjområdene er avgrenset med dusjdører i herdet glass. Badene har også veggspeil med integrert belysning, som gir godt lys til daglige rutiner. Baderomsinnredningen er fra kvalitetsleverandøren Vikingbad og er utstyrt med malte, glatte fronter som gir et rent og moderne utseende samt. heldekkende servanter som gir god plass og er enkle å rengjøre. Badet i andre etasje inkluderer også et badekar, som gir mulighet for avslappende stunder. Begge badene er utstyrt med spotter i taket, som gir jevn og behagelig belysning. I tillegg har begge badene varmekabler i gulv, som sikrer en behagelig temperatur året rundt, og gir en ekstra følelse av luksus og komfort.

Oppholdsrom
Oppholdsrommet i første etasje er av svært romslig størrelse og består av en stue og et kjøkken i en åpen planløsning. Denne utformingen skaper en sosial og sammenhengende atmosfære som er perfekt for både dagligliv og underholdning. Rommet er delt inn i naturlige soner, med god plass til en stor spisestue og komfortabelt sofamøblement, noe som gjør det enkelt å organisere og innrede etter egne ønsker og behov. Store vinduer slipper inn rikelig med naturlig lys, og sammen med en lys og behagelig fargepalett bidrar de til en innbydende og luftig følelse i rommet. En peisovn med glassplate i front gir både varme og hygge, og fungerer som et stilfullt fokuspunkt i oppholdsrommet. Via en elegant dobbelfløyet dør kan oppholdsrommet enkelt utvides til det flotte uteområdet som er etablert med treplatting.

Kjøkkenet er utstyrt med en stilfull kjøkkeninnredning fra Epoq som inkluderer en funksjonell kjøkkenøy, perfekt for både matlaging og sosiale samlinger. Innredningen har malte profilerte fronter som gir et klassisk og elegant utseende. Benkeplatene er laget av slitesterkt laminat, som er både praktisk og estetisk tiltalende, og inkluderer en underlimt oppvaskkum som gir en sømløs og moderne finish. Kjøkkenet har også en rekke integrerte hvitevarer fra anerkjente merker som Hisense, Elica, Samsung og Senz, som alle er kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet.

I andre etasje finner man et ekstra oppholdsrom som i dag er innredet som en koselig TV-stue. Dette rommet tilbyr en avslappet atmosfære, perfekt for rolige kvelder med familie og venner. Her er det god plass til en komfortabel sofakrok, hvor man kan nyte filmkvelder eller slappe av med en god bok.

Soverom
Boligen har tre romslige soverom, alle plassert i andre etasje, noe som gir en tydelig avgrensning mellom oppholds- og soveområder. Soverommene tilbyr stor allsidighet, noe som gjør dem ideelle for bruk som barnerom, gjesterom, kontor, hobbyrom, eller en kombinasjon av disse funksjonene, avhengig av behov. Hovedsoverommet har plass til en dobbeltseng, nattbord og garderobeløsninger. Hovedsoverommet inkluderer også et walk-in-closet, som gir oppbevaringsplass for klær, sko og tilbehør, og bidrar til å holde rommet ryddig og organisert.  Alle soverommene har vinduer som slipper inn naturlig lys, noe som skaper lyse og innbydende rom.

Byggemåte
Bygningen er utført med et støpt dekke for solid og holdbar fundamentering. Ytterveggene er oppført i trebindingsverk, kledd med liggende kledning på fasadene, som gir et klassisk og tidløst utseende. Taket er valmet og konstruert i treverk, dekket med takstein for ekstra beskyttelse og lang levetid. Renner, nedløp og beslag er laget av stål, som sikrer bl.a. god drenering. Vinduer og terrassedør har 3-lags glass og trekarmer, som gir god isolasjon og estetisk verdi. Den malte ytterdøren med glasspanel gir et innbydende og stilfullt inngangsparti.

Tomt
Tomten er pent planert med en frodig plen som gir et friskt og grønt inntrykk, og skaper et innbydende uterom for lek, avslapning og sosiale aktiviteter. Gårdsplassen er dekket med singel, som gir et pent og ryddig utseende samt god drenering.

Naboeiendommer har adkomst over eiendommen.

Tilstandsrapport
Interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagt tilstandsrapport.

Opplistede punkter som fikk TG 2 takstrapporten. Det er ikke avdekket TG 3.

Etasjeskille og gulv på grunn:
Dekke og etasjeskiller er kontrollert på bakgrunn av visuelle observasjoner og bruk av niveleringsutstyr. Skjevheter og ujevnheter ble registrert.
1. etg.: lokalt avvik er målt opp til 7 mm. Totalt avvik er målt opp til 10 mm.
2. etg.: lokalt avvik er målt opp til 13 mm. Totalt avvik er målt opp til 16 mm.
Dekke gis TG-1. Etasjeskiller gis TG-2.

Kjøkken:
Avtrekk med kullfiltervifte gis TG-2 (ref. NS3600).

Våtrom: 1. etg.: Bad
Oppsummering av overflater: Overflater med normal elde og slitasje. TG-1. Rørføringer til dusjbatteri er ikke synlig for inspeksjon (skjult bak deksel). Deler av fall på gulv til sluk i dusjsonen er dårlig. Noe vannansamling ved sluk. Oppgitte avvik gis TG-2.

Våtrom: 2. etg.: Bad
Oppsummering av overflater: Overflater med normal elde og slitasje. TG-0. Dårlig og manglende fall på deler av gulv til sluk gis TG-2. Rørføringer til dusjbatteri er ikke synlig for inspeksjon (skjult bak deksel). Det bemerkes at vannrør tilknyttet badekar er ført i yttervegg. Valgt løsning er ukjent.
Anbefalte tiltak overflater: Etablere opphøyd kant ved dørterskel. Inkl. påskjøting av membran.
Oppsummering av sanitærutstyr: Innredning og sanitærutstyr med normal elde og slitasje. TG-0. TG-2 er satt pga manglende drensåpning fra innebygget sisterne for synliggjøring av eventuelle lekkasjer. Oppbygning av sisternekasse er ukjent da dette ligger skjult i konstruksjonen. Detaljert sjekklisterapport fra utbygger opplyser at lekkasjesikkerhet er ivaretatt.

Øvrig: Gulv
Oppsummering: Noe "knirk" ved flere laminatskjøter. Oppgitte avvik gis TG-2. Gulv gis TG-1 og TG-2.

Øvrig: Vegger
Oppsummering: Vegger med normal elde og slitasje. Flere riss/sprekker i 2. etg. gis TG-2. Vegger gis TG-1 og TG-2.
Anbefalte tiltak: Overflatebehandlinger.

Øvrig: Innvendige dører Oppsummering
Innerdører med normal elde og slitasje. TG-0. Dørblad tilknyttet tofløyet innerdør "subber" i terskel. Oppgitt avvik gis TG-2.
Anbefalte tiltak: Justering av tofløyet innerdør.

Merk at det er en del punkter i rapporten som har fått "Tilstandsgrad ikke undersøkt (TGIU)".

Selgers egenerklæring
Interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagt egenerklæringsskjema. Følgende er bemerket:

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja,  Elvia har vært på kontroll.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Ja, montert i 2023.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 26.01.2023.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Varmekabler i gulv i entré, vaskerom og begge bad.

Panelovner med termostat.

Peisovn plassert i oppholdsrom i første etg.

Energimerking
Alle eiendommer som selges eller leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått.

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Prognosen for kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år er kr. 8 255,-.

- Fastledd vann privat : kr. 1 631,25,-
- Fastledd avløp privat: kr. 1 792,50,-
- Renovasjon: kr. 4 236,25,-
- Feiegebyr: kr.595,00,-

Fakturert beløp på eiendommen i 2023 var kr. 12 207,67,-.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er per i dag ikke eiendomsskatt på boliger/fritidsboliger/eiendommer i kommunen.

Faste løpende kostnader
Foruten eventuelle lån og kommunale avgifter, vil strøm, villa- og innboforsikring, medieabonnementer etc. være faste løpende kostnader.

Forsikring med polisenummer
Fremtind
Polisenummer: 29272123

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 733 462,- Som sekundærbolig Kr. 6 933 847,-

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

HEFTELSER

1959/100058-1/8 Skjønn
Tinglyst 08.01.1959
Rettighetshaver: Lillestrøm kommunale vannverk
Overført fra gnr 96 bnr 10
B 21/1957
Overført fra: 3224-82/3
Gjelder denne registerenheten med flere

1966/102596-1/8 Erklæring/avtale
Tinglyst 04.07.1966
:knr:3224 gnr:82 bnr:31
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: 3224-82/3
Gjelder denne registerenheten med flere

1972/101303-1/8 Erklæring/avtale
Tinglyst 14.03.1972
:knr:3224 gnr:81 bnr:39
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: 3224-82/3
Gjelder denne registerenheten med flere

1975/103071-3/8 Erklæring/avtale
Tinglyst 10.06.1975
Bestemmelser om vegrett
Overført fra: 3224-82/3
Gjelder denne registerenheten med flere

1977/105935-1/8 Erklæring/avtale
Tinglyst 14.10.1977
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: 3224-82/3
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/137281-2/200 Bestemmelse om veg
Tinglyst 01.02.2019 21:00
:knr:3224 gnr:82 bnr:141
Bestemmelse om solidaransvar
Gjelder også fremtidig utskilte parseller

2019/137281-3/200 Bestemmelse om veg
Tinglyst 01.02.2019 21:00
:knr:3224 gnr:82 bnr:3
Bestemmelse om solidaransvar
Gjelder også fremtidig utskilte parseller
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/137281-4/200 Bestemmelse om vannledning
Tinglyst 01.02.2019 21:00
:knr:3224 gnr:82 bnr:141
Bestemmelse om solidaransvar

2019/137281-6/200 Bestemmelse om vannledning
Tinglyst 01.02.2019 21:00
:knr:3224 gnr:82 bnr:3
Bestemmelse om solidaransvar
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/164351-1/200 Pantedokument
Tinglyst 14.02.2023 13:16


GRUNNDATA

2019/125146-1/200  Registrering av grunn  
Tinglyst 30.01.2019 10:14 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3224 Gnr:82 Bnr:3
Elektronisk innsendt
 
2020/695519-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst 01.01.2020 00:00 
 
2024/127183-1/200  Omnummerering ved kommuneendring
Tinglyst 01.01.2024 00:00

RETTIGHETER PÅ ANDRE EIENDOMMER
Rettigheter på 3224-82/141

Rettigheter i eiendomsrett

2019/137281-1/200  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 01.02.2019 21:00 
Rettighetshaver:Knr:3224 Gnr:82 Bnr:142  
Bestemmelse om solidaransvar
Gjelder også fremtidig utskilte parseller
 
Rettigheter på 3224-82/141

Rettigheter i eiendomsrett

2019/137281-5/200  Bestemmelse om vannledning  
Tinglyst 01.02.2019 21:00 
Rettighetshaver:Knr:3224 Gnr:82 Bnr:142  
Bestemmelse om solidaransvar


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Det er tingslyst bestemmelse om solidaransvar for privatvei til Tomterstien 19 B og C.

Regulering
Eiendommen er regulert av kommuneplanens arealdel 2022-2033, arealbruk: Boligbebyggelse.

Det er ingen reguleringer registrert på tomten utover kommunens arealplan.

Reguleringsplanforslag (kart) - planer om bebyggelse på nabotomt.
Selger opplyser om at det har kommet nabovarsel om fradeling, makeskifte og bygging av bolig på Nordsiden av Tomterstien 19 A.
Saken er fortsatt under behandling og på nåværende punkt ikke vedtatt noe.

Odel og konsesjon
Verken odel eller konsesjon er relevant for denne eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 197 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 890 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 198 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 088 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 103 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Provisjon fastpris (Kr.50 000)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.250)
Refoto - dagfoto kun ute/fasade (Kr.2 500)
Refoto inkl. drone (Kr.8 700)
Tilrettelegging (Kr.18 900)
Visning (betaler kun for 3 visninger) (Kr.2 490)
Overtagelse (Kr.2 490)
Markedspakke (Finn.no, EIE.no, EIE LOOK, digital salgsoppgave, foto) (Kr.24 900)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.5 181)
Oppgjør (Kr.6 200)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Totalt kr. (Kr.125 880)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
127-24-0002

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
EIE Nybygg Romerike AS
EIE nybygg Romerike
Org. nr: 929508610
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf:

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner Torkild Vinje

Saksbehandlere
Torkild Vinje
EIE nybygg Romerike
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner
Mob: 40 84 00 56 / E-post: tov@eie.no

Usanthan Lucas
Salgsleder | Eiendomsmegler
Mob: 97 98 44 18
[/ E-post: ul@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tomterstien 19C
For mer om objektet
Tomterstien 19C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: