hero
Artikler / Tips og råd

Derfor bør du style boligen før salg

– Folk handler mye med følelser. De trenger å ha god følelse før de går inn i noe. For å skape denne trenger man mange visuelle effekter, forteller Synnøve Nyhagen, daglig leder ved EIE Røa.


Det har blitt mer og mer vanlig å style boligen før fotografering og visning. Nyhagen mener dette hjelper for å gi kjøperne et positivt førsteinntrykk av boligen.


– Det handler jo ikke om at man skal lure noen, men det viser potensialet til en bolig. Vi ønsker å gi interessentene et innblikk i hvordan boligen kan se ut, forteller Nyhagen.


(saken fortsetter under bildet)Vise det fulle potensialet


Hun forteller at styling av bolig har blitt en større business enn før. Tidligere var det mer vanlig å style tomme boliger, men nå er det også styling av ferdige og fine boliger. Dette mener Nyhagen er for å vise det fulle potensialet.


– Det var en periode alle boliger ble stylet likt, og da mister man litt effekten for å vise hvordan boligen er spesiell, sier Nyhagen.


Hun forteller at man kan velge graden av styling man ønsker. Hvis man for eksempel har egne møbler er det rimeligere å benytte seg av dette og kun "freshe" opp med detaljer.


– Vi bruker mye det vi kaller for "delstyling", som går ut på å pynte med puter, lykter, lys, sidebord og diverse. Dette vekker følelser som kan gjøre at folk blir mer interesserte, sier Nyhagen.


Bruk profesjonelle


Nyhagen mener det absolutt lønner seg å bruke profesjonelle for å style boligen sin.


– Da kan du få veiledning og tips fra noen som kan dette og vet hva som fungerer best. Stylistene ser hva som må vekk, og ser mulighetene for å få det beste ut av boligen.


Hun mener det ikke er noe tvil om at styling har noe å si på prisen boligen blir solgt for.


– Hvis man styler boligen før fotografering, og det blir et godt resultat til annonsen er det flere som ser eiendommen. Det blir en stoppeffekt med fine bilder og man går mest sannsynlig på visning, og da kan det også bli flere i budrunden, forteller Nyhagen.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: