card-default

Asmir Islamovic

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder
Jeg er en blid og imøtekommende mann med mål om å skape et godt samarbeid med kundene mine.
Å selge bolig er for mange en stor prosess med mye følelser. Mitt mål er at kunden blir godt ivaretat i form av en trygg kjøps/salgs prosess. Dette gjøres med god oppfølging, godt samarbeid og rådgivning underveis. Ønsket mitt er derfor at din salgs-/kjøpsprosess skal være verdens enkleste ting.
Velger du meg som din megler vil du få en tilgjengelig, blid og engasjert megler som følger deg i hele prosessen fra A til Å. Fritiden min brukes til venner, fotball, familie og trening. For en hyggelig boligprat er det bare å ta kontakt.

Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: