EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Viken

EIE Fredrikstad

Besøksadresse

Arne Stangebyes gate 11

Postadresse

Postboks 349
1601 Fredrikstad

Juridisk navn
JAL Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Jens August Larsen
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIE er en eiendomsmegler i Fredrikstad med høy lokal kunnskap. Våre erfarne og engasjerte eiendomsmeglere har førstehåndskunnskap om hva boligene blir solgt for og til hvilken pris som faktisk er realistisk å oppnå.

Eierne av EIE Fredrikstad har praktisert eiendomsmegling og advokatvirksomhet innen eiendomsrett siden 1980, under ledelse av advokat Jon August Larsen.

I 2010 tok Larsens sønn og eiendomsmegler, Jens August over virksomheten etter flere års megling i Oslo. Kontoret ble samtidig en del av EIE eiendomsmegling. Sammen har de formidlet et hundretalls boliger og hytter i Fredrikstad med gode salgsresultater. Meglerne er alle lokalkjente og serviceminded. De fokuserer kontinuerlig på bred lokalkunnskap og høyt kompetansenivå. Det gir høy kundescore og Jens August er derfor også blant EIEs dyktigste på kvalitet og oppfølging. Kontoret har en bred portefølje bestående av bruktboliger, fritidsboliger og tomter og har hatt gleden av å selge noen av Fredrikstads flotteste hjem de siste årene.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingFå kvalifisert boligverdi med verdivurdering:
Vi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering i Fredrikstad i forbindelse med boligsalg.

Bestill verdivurdering

Våre medarbeidere

card-default

Jens August Larsen

Daglig leder | Fagansvarlig | Eiendomsmegler MNEF
Les om Jens
card-default

Carl-Henrik Lyngås

Advokat
Les om Carl-Henrik
card-default

Samra Delic

Eiendomsmegler MNEF | Partner | Salgsleder
Les om Samra
card-default

Lars Ketil Liane

Eiendomsmegler MNEF
Les om Lars
card-default

Eirik Rotegård Rønning

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Eirik
card-default

Marius Martin Myren

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Les om Marius

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: