Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner at Eie Asker

oae@eie.no   90 04 49 17   Meglerbooking

Odd André startet sin karriere i meglerbransjen i 1999, og var med å etablere Aktiv eiendomsmegling i Asker. I 2006 så Eie kontoret i Asker dagens lys, og han var i en årrekke daglig leder av dette kontoret.  I 2008 ble Eie eiendomsmegling Vollen etablert, og Odd André var lenge styreformann og daglig leder her, i tillegg til å megle.

Som eiendomsmegler er det kontakten med mennesker og evnen til å bistå andre i en krevende og kanskje ukjent situasjon det som skaper motivasjon og engasjement. Med sin lange erfaring knyttet til kjøp & salg av fast eiendom, samt godt over 5000 befaringer og administrering av i overkant av 1000 budprosesser, er sannsynligheten stor for at han kan svare på dine spørsmål!  

Det er langt på vei livets skole som har ført Odd André dit han er i dag, og han har nå vært megler i over 20 år. Han har vært med i Eie-familien siden oppstarten i 2006. I dag er han partner i Asker kontoret, og sitter i butikkens styre. 

På fritiden er det familien som får det største fokuset. Odd André er glad i gamle båter og ufornuftige biler. Det som er igjen av fritid blir brukt på småbruket i Gjerstad, der han leker tømmerhugger, kjører traktor, plenklipper, snøscooter og rusler rundt å ser etter noen mål skog, jorder og alt for mye gressplen. 

Mine nyeste boliger til salgs

Mine siste solgte boliger

Mine siste nyhetssaker

Kontakt meg