Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner at Eie Asker

oae@eie.no   90 04 49 17   Meglerbooking

Odd André startet sin karriere i meglerbransjen i 1999, og var med å etablere Aktiv eiendomsmegling i Asker. I 2006 var han en av tre partnere som etablerte Eie kontoret i Asker og var i en årrekke daglig leder av dette kontoret.  I 2008 var han medvirkende til etableringen av Eie Vollen, og var i en periode styreformann og daglig leder her.  Som megler er det kontakten med mennesker og evnen til å hjelpe andre i en spennende og krevende situasjon som skaper motivasjon og engasjement. Det gir ham en ekstra gnist at det hele står og faller på den jobben han gjør, noe som i sin tur gir ytterligere motivasjon.

Det er langt på vei livets skole som har ført Odd André dit han er i dag, og han har nå vært megler i 17 år. Han har vært med i Eie-gjengen siden oppstarten i 2006. I dag er han partner i Asker kontoret og har overlatt den daglige driften av kontoret til yngre krefter.

På fritiden er det familien som får det største fokuset. Han er glad i gamle båter og ufornuftige biler. Det som er igjen av fritid blir brukt på småbruket i Gjerstad, der han "gjør ting han ikke kan". Mye motoriserte redskaper, 100 mål skog, noen jorder og alt for mye gressplen krever sitt.

Mine nyeste boliger til salgs

Mine siste solgte boliger

Mine siste nyhetssaker

Kontakt meg