Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner at Eie Asker

oae@eie.no   90 04 49 17   Meglerbooking

Odd André startet sin karriere i meglerbransjen i 1999, og var med å etablere Aktiv eiendomsmegling i Asker. I 2006 var han en av tre partnere som etablerte Eie kontoret i Asker og var i en årrekke daglig leder av dette kontoret.  I 2008 var han en av drivkreftene bak etableringen av Eie Vollen, og var lenge styreformann og daglig leder her, i tillegg til å megle.

Som eiendomsmegler er det kontakten med mennesker og evnen til å hjelpe andre i en ukjent og krevende situasjon som skaper motivasjon og engasjement. Med sin lange erfaring knyttet til kjøp & salg av fast eiendom, og med sine godt over 5000 befaringer er sannsynligheten stor for at han kjenner ditt nabolag. 

Det er langt på vei livets skole som har ført Odd André dit han er i dag, og han har nå vært megler i 20 år. Han har vært med i Eie-gjengen siden oppstarten i 2006. I dag er han partner i Asker kontoret, og sitter i butikkens styre. 

På fritiden er det familien som får det største fokuset. Odd André er glad i gamle båter og ufornuftige biler. Det som er igjen av fritid blir brukt på småbruket i Gjerstad, der han leker tømmerhugger, kjører traktor, plenklipper, snøscooter og rusler rundt å ser etter i underkant av 100 mål skog, noen jorder og alt for mye gressplen. 

Mine nyeste boliger til salgs

Mine siste solgte boliger

Mine siste nyhetssaker

Kontakt meg