card-default

Bjørn Armand Vagle

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Armand fasineres av eiendom. Han liker å jobbe med mennesker, og setter pris på høyt tempo i arbeidet sitt. Bjørn sier at hver dag er en fest på Bodø-kontoret.

Bjørn er en positiv fyr som er utadvendt, stabil og faglig dyktig. Han er en ekte Bodøgutt som både jobber og bor i hjembyen sin. Han jobbet som eiendomsmegler siden 2000, og startet i Eie i 2012.

På fritiden er han hobbyfotograf, og er svært glad i å nyte et godt glass vin. Han setter også pris på både musikk og trening på fritiden sin.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: