card-default

Brynjar Skår Bergesen

Eiendomsmegler / Partner

Brynjar Skår Bergesen er 25 år gammel, og kommer fra Fitjar i Sunnhordland. Han har jobbet i meglerbransjen i Møre og Romsdal siden 2016. Han har solgt boliger på omtrent hele Sunnmøre, men hovedsakelig i Ålesund, Hareid og Ulsteinvik. Før han flyttet til Ålesund, har han også solgt boliger på Nordmøre.

Fokuset til Brynjar er høyt på kundetilfredshet, gjennom tett oppfølging. På tilbakemeldinger fra tidligere kunder, er det ofte god oppfølging og engasjement for jobben som går igjen. Han er sikker på at en god dialog mellom megler og selger vil føre til den beste og tryggeste salgsprosessen, og til slutt den beste prisen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: