card-default

Chris A. Skoug

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

Chris A. Skoug er en meget engasjert og tillitsfull person. Hans mellommenneskelige kvaliteter og evnen til å formidle budskap gjør han til en meget dyktig megler. Hans ønske om at deres boligsalg skal lykkes er minst like høyt som ditt, derfor er ingenting tilfeldig, det skal være skikkelig eiendomsmegling.
Boligsalget er stort sett den største økonomiske transaksjonen vi gjør, Chris er svært bevisst på hva som står på spill når du skal selge boligen din. Eierskap, forpliktelse og gjennomføring står høyt i fokus fra første stund. Du skal ha høye forventninger, du skal føle deg trygg og du vil oppleve at han gjør sitt beste for deg hele veien.
Med 14 års erfaring som megler ligger alt godt til rette for at ditt boligsalg lykkes 100%. Familiefaren bor i Bærum og jobber hovedsakelig i Bærum med sine spesialområder som Jar, Stabekk og Fornebu samt Oslo Vest. Hans mål er å være det klare førstevalget i disse områdene. Helt siden han var med familiens eiendomsmegler på visning som 16 åring har hans store drøm vært å hjelpe folk igjennom boligsalget sitt, den drømmen fortsetter for hvert salg, hver dag.

"Jeg drives av å oppnå gode resultater og gir meg ikke før du som kunde er 100% fornøyd – Kort sagt; Jeg selger din bolig som om det var min egen"

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.