card-default

Daniela Andersen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Daniela er født og oppvokst i hjertet av Bergen Vest og har alltid hatt et brennende ønske for å bli eiendomsmegler. Hun har stor interesse for interiør og design så EIE ble det naturlige valget for henne. Daniela er en engasjert jente som har høyt fokus på kvalitet i sitt arbeid og sørger alltid for at hun yter sitt beste.

"Jeg er opptatt av å alltid møte kunder med et smil og å sørge for at alle parter blir fornøyd med prosessen. Med EIE sitt team i ryggen er jeg sikker på at jeg kan oppnå de beste resultatene"Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: