card-default

Fabian Haukedal

Eiendomsmeglerfullmektig

Fabian Haukedal er oppvokst i Åsane og har tilbragt mesteparten av livet i området. Han har nå valgt å bosette seg i Sandviken, som gir han meget gode lokalkunnskaper både i sentrumsområdet og i Åsane. Fabian har hatt en variasjon av jobber som blant annet prosessoperatør og taktekker. Han er med andre ord en ekstremt hardtarbeidende og dedikert mann med kompetanse innen flere felt.

I 2017 bestemte Fabian seg for at det var eiendomsmegler han ville bli, og startet i Eie mens han fremdeles går på BI. God kompetanse er avgjørende for Fabian, og han mener kombinasjonen av både skole og praktisk arbeid vil sikre han best mulig kunnskap. I tillegg til trygghet for selgerne sine, er han meget opptatt av presentasjon av bolig og følte dermed at Eie var det eneste valget.

Dersom du er ute etter en dedikert megler som setter kundene sine først hver eneste gang, kan vi anbefale Fabian på det sterkeste.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.