card-default

Fabian Haukedal

Eiendomsmeglerfullmektig | Partner | Salgsleder

Fabian Haukedal er oppvokst i Åsane og har tilbragt mesteparten av livet i området. Han har nå valgt å bosette seg i Sandviken, som gir han meget gode lokalkunnskaper både i sentrumsområdet og i Åsane. Fabian har hatt en variasjon av jobber som blant annet prosessoperatør og taktekker. Han er med andre ord en ekstremt hardtarbeidende og dedikert mann med kompetanse innen flere felt.

Fabian betegnes som en av de meglerne som yter best kundeservice. Han er svært strukturert og enormt dedikert på hvert eneste salg. I tillegg til trygghet for selgerne sine, er han meget opptatt av presentasjon av bolig, og føler derfor at EIE er det eneste riktige stedet for han å jobbe.

Dersom du er ute etter en dedikert megler som setter kundene sine først hver eneste gang, kan vi anbefale Fabian på det sterkeste.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: