card-default

Henrik Rosenberg Winsnes

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner

Henrik har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest i 18 år, og har opparbeidet en bred erfaring. I dag er han fagansvarlig og partner hos Eie Majorstuen.

Som nyutdannet ønsket han seg en jobb med en variert arbeidsdag, der tillit, kvalitet og innsats blir belønnet med lojale kunder og gode referanser. Han fikk raskt bekreftelse på at eiendomsmegling var det rette valget. Godfølelsen får han der både selger og kjøper er fornøyde, og vil anbefale han videre. Henrik beskrives av kunder og kollegaer som tillitsfull, engasjert, positiv og faglig sterk.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: