card-default

Lina Møretrø

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Partner

Lina er en positiv og engasjert eiendomsmeglerfullmektig, og hun stortrives på kontoret til EIE Skøyen & Ullern. Hun har et brennende engasjement for salg og kundetilfredshet noe tilbakemeldingene fra kundene hennes gjenspeiler.

Kundene til Lina sier blant annet: «Lina gjorde en fantastisk jobb både før, under og etter salget. Hun er dyktig og profesjonell i arbeidet sitt og bryr seg virkelig om klientene sine. Vi hadde 100% tillit til henne som megler». Andre kunder har følgende å si om Lina: «I mine øyne er Lina en utmerket megler med en tydelig ambisjon og en fin ydmykhet i hennes forhold til meg som selger. Jeg kan anbefale henne på det varmeste». Alle kundene til Lina er samstemte i at hun alltid er tilgjengelig og kjempeflink til å følge opp. Her får du en eiendomsmeglerfullmektig som alltid er på jobb. Ta kontakt for en hyggelig boligprat.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: