card-default

Lina Møretrø

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Partner

Lina er Partner / eiendomsmeglerfullmektig MNEF på kontoret til EIE Skøyen & Ullern. Hun har siden hun var liten hatt svært stor interesse for eiendom og utdannet seg med en bachelor i eiendomsmegling, juss og økonomi. Lina er positiv og engasjert og hun stortrives med travle hverdager. Hennes tilbakemeldinger fra kunder gjenspeiler hennes brennende engasjement for salg og kundetilfredshet.

Kundene til Lina sier blant annet: «Lina gjorde en fantastisk jobb både før, under og etter salget. Hun er dyktig og profesjonell i arbeidet sitt og bryr seg virkelig om klientene sine. Vi hadde 100% tillit til henne som megler».

Alle kundene til Lina er samstemte i at hun alltid er tilgjengelig og snur hver sten for at boligen skal bli solgt til den beste prisen. Her får du en megler som alltid er på jobb. Ta kontakt for en hyggelig boligprat!



Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: