card-default

Mari-Anne Halvorsen

Eiendomsmegler MNEF

Mari-Anne har jobbet i Vestfold eiendomsmegling siden 2007 og er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI. Hun er medeier i selskapet som er det eldste eiendomsmeglingsforetaket i Tønsberg (etablert i 1989).

Halvorsen har et velutviklet konkurranseinstinkt, og er flink til å lede og gi råd til potensielle kjøpere. Drivkraften hennes er gleden med fornøyde kunder og et vel gjennomført salg. Hun mener at lokalkunnskap og faglig tyngde er et viktig utgangspunkt for et godt boligsalg

Tett oppfølging av interessenter er spesielt viktig, da mange av hennes kjøpere kommer langveisfra. Med Mari-Anne som megler kan du være sikker på at både du og interessentene til boligen din får god oppfølging og rådgivning gjennom hele salgsprosessen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: