card-default

Michelle Lehn Jensen

Eiendomsmegler

Michelle er født og oppvokst på Kalbakken og Manglerud i Oslo og er derfor godt kjent i Oslo Øst. Hun har erfaring fra studier innenfor både eiendomsmegling og markedsføring. Hun brenner for kvalitet, kreativitet og har et godt øye for detaljer.

Hvert boligsalg er unikt og hun har høy fokus på å gjøre det lille ekstra for at din bolig skal skille seg ut fra mengden.

Tillit er nøkkelen til et godt samarbeid, og med Michelle som megler kan du være sikker på at både du og interessentene til boligen din får god oppfølging og rådgivning gjennom hele salgsprosessen, til begge parter er fornøyde!

Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: