card-default

Oda Emilie Roa

Eiendomsmegler MNEF | Partner

Oda Emilie Roa valgte å jobbe med eiendomsmegling fordi kombinasjonen av jus, økonomi, salg og markedsføring virket spennende.

- Det er veldig viktig for meg at dette skal gjøres skikkelig, i og med at et hjem er noe av det kjæreste man eier, og at det for de fleste er den største investeringen i livet. Jeg vil at kundene mine skal oppleve at jeg bryr meg om hva som er best for de.

Oda har bachelor i både Eiendomsmegling og i Økonomi og administrasjon. Ved å velge henne får du en megler som drives av å se resultater av arbeidet hun gjør. Det viktigste for henne er at kunden skal være mer enn fornøyd med jobben som er gjort. Målet er å alltid overgå kundens forventninger.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: