card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Odd André startet sin karriere i meglerbransjen i 1999, og var med å etablere Aktiv eiendomsmegling i Asker. I 2006 så Eie kontoret i Asker dagens lys, og han var i en årrekke daglig leder av dette kontoret. I 2008 ble Eie eiendomsmegling Vollen etablert, og Odd André var lenge styreformann og daglig leder her, i tillegg til å megle.

Som eiendomsmegler er det kontakten med mennesker og evnen til å bistå andre med sin erfaring og kunnskap i en krevende og kanskje ukjent situasjon det som skaper motivasjon og engasjement.

Med sin lange erfaring knyttet til kjøp og salg av fast eiendom, samt godt over 5000 befaringer og administrering og salg av i underkant av 2000 boliger og tilhørende budprosesser, er sannsynligheten stor for at han kan bistå deg på en god og trygg måte!

Odd André har vært megler i 23 år. Han har vært med i Eie-familien siden oppstarten i 2006. I dag er han partner i Asker kontoret, og sitter i butikkens styre.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: