card-default

René Nordvik

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

René er oppvokst på Os, men har senere opparbeidet seg god lokalkunnskap også i sentrumsområdet og Fana. I 2020 startet han på eiendomsmegling grunnet hans store interesse for eiendom. Samtidig begynte han også som trainee hos oss i EIE, for å kunne utvikle seg mest mulig. René er svært opptatt av kompetanse, og er veldig dedikert til yrket. Ved å være tilgjengelig for både kollegaer og kunder er han en sterk bidragsyter for utviklingen av Bergen sør-kontoret.

Han har alltid vært svært målrettet og hardtarbeidende, og hadde sin første jobb allerede i ung alder. Gjennom hele livet har han vært opptatt av fotball, og har i mange år drevet med fotballdømming på høyt nivå:

"På mange måter finnes det paralleller mellom fortballdømming og eiendomsmegling. Begge krever enormt mye fokus, viljestyrke, kompetanse og ikke minst tydelige mål. Jeg tror at dette er en stor fordel å ha med seg inn i meglerbransjen, og at dette er fordeler mine kunder kan dra stor nytte av".Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: