card-default

Tobias Nordahl-Pedersen

Eiendomsmeglerfullmektig

Tobias er oppvokst i Hallingdal. Han har slekt fra Bergen og fant det da naturlig å vende tilbake Bergen. Han bor i dag på Laksevåg, og har opparbeidet seg de siste årene et stort nettverk i Bergen Vest og Fyllingsdalen. Tobias har siden han var 14-år vært i arbeid. Han har en stor arbeidskapasitet og strekker seg langt for sine kunder. Tobias er en dyktig megler som er kjent for gode visninger og forhandlingsevner!

Han har stor respekt for tilliten han får ved å selge det dyreste du eier. Er du på jakt etter en megler som er like opptatt av veien til resultatet - som resultatet? Da er Tobias en god kandidat for å bistå deg med boligsalget!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: