Jobb hos Eie

Vi er alltid på utkikk etter skarpe hoder som tør å utfordre, og som tør å tenke annerledes. Er du en dyktig eiendomsmegler med en drøm om å ta skrittet til toppen? Hos oss finnes det muligheter for deg som ønsker det. Partnerskap er noe vi tilbyr våre beste folk, og i største privateide eiendomsmeglerkjede finnes det mange muligheter.

Fyll ut skjema og legg inn CV her!

EIE SØKER NYBYGGSJEF

Eies nybyggportefølje er i sterk vekst og vi øker satsningen på nybygg. Vi søker en dyktig og engasjert nybyggsjef, med særlig interesse for prosjektmegling og nybyggsalg til å lede satsningen.

Vi ønsker deg som har lang erfaring med utvikling og salg av nybyggprosjekter, enten som megler, utbygger og/eller entreprenør. Du må ha god kommersiell forståelse, faglige kvalifikasjoner og et bredt nettverk innenfor nybyggbransjen. Du må like salg og kundepleie samt jobbe proaktivt og selvstendig for å øke meglerforetakenes oppdragsinngang på nybygg. Den rette kandidaten har høy arbeidskapasitet og har også evnen til å jobbe strategisk med utvikling av Eies nybyggkonsept.

Arbeidet forutsetter kompetanse og erfaring med prosjektsalg, herunder forståelse for markedsføring- og salg av prosjekter. Inngående kjennskap til nybyggmarkedet, dennes leverandører og samarbeidspartnere. Søker må ha høyere utdanning.

Vi kan tilby utfordrende, varierte og spennende arbeidsoppgaver, et godt arbeidsmiljø samt konkurransedyktige betingelser. Den rette kandidaten vil få gode utviklingsmuligheter og mulighet til å påvirke utviklingen i konsernet. Nybyggsjefen vil ha sin arbeidsplass sentralt i Oslo samlokalisert med resten av Eie konsernet.

Lønn og tiltredelse etter avtale. Arbeidssted er Eie Franchise AS sitt kontor lokalisert sentralt på Vinderen

Spørsmål om stillingen kan rettes til i salgsdirektør i Eie Franchise AS, Sveinung Solberg på tlf 920 46 430/svs@eie.no eller administrerende direktør Hedda K. Ulvness på tlf 900 44 739/hku@eie.no.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Søknadsfrist: Snarest, senest 15. oktober 2019.

EIENDOMSMEGLER / EIENDOMSMEGLERFULLMEKTIG – EIE ENSJØ

Klikk her for å se på den utlyste stillingen.

 

EIENDOMSMEGLERFULLMEKTIG / EIENDOMSMEGLER – EIE TRONDHEIM

Vi søker 2 sultne eiendomsmeglerfullmektiger / eiendomsmeglere til å bli en del av vårt team i Eie eiendomsmegling Trondheim. Vi sitter i vårt hyggelige kontor i Nardovegen 16 B – et steinkast fra E6 Omkjøringsveien med kort avstand til alle deler av byen. Her vil du få jobbe i et engasjert og dyktig team i et ungt og inkluderende arbeidsmiljø. Er du eiendomsmeglerfullmektig / megler på vårt kontor vil alt ligge til rette for deg som ønsker å ta skrittet mot toppen! Eie Trondheim er et kontor på vei opp og som til stadighet slår sine egne rekorder i et spennende Trondheimsmarked.

Du må være villig til å jobbe i et høyt tempo, nøyaktig, strukturert, kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige problemstillinger. Eies visjon er å drive skikkelig eiendomsmegling, og det er noe alle våre meglere lever for å oppnå. Eies verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente meglere som skal skape verdier både for boligselger og kjøper. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:

• Meglerutdanning
• Gjennomført noe praksis / erfaring fra bransjen.
• Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
• Fleksibel med kvelds- og helgejobbing
• Gode datakunnskaper
• I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
• Strukturert og nøyaktig
• Fordel med kjennskap til Webmegler
• Førerkort med tilgang til bil.

Send CV og søknad til btrs@eie.no merk emnefelt med <Eiendomsmegler/fullmektig>.For spørsmål om stillingen ta kontakt med eiendomsmegler, Bjørn Tore R. Strømmen på mail btrs@eie.no eller på tlf: 977 53 638. Søknadsfrist 15.05.2019.

Eie Eiendomsmegling Kongsvinger søker Eiendomsmegler med futt i!

KAN DU VÆRE DEN RETTE FOR OSS?
Vi ønsker en ambisiøs, salgsorientert og faglig sterk person som drives av å skape gode resultater og godt miljø. Er du ryddig, tillitsvekkende og initiativrik kan du være den rette. Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig er en forutsetning. Miljøskaper? Vi er svært opptatt av godt arbeidsmiljø! Den vi ansetter må også være det. Vi ønsker i første rekke deg med eiendomsmeglerbrev og dokumenterte resultater, men vil også vurdere fullmektiger som kan vise til gode resultater.

ARBEIDSOPPGAVER:
Salg av eiendom i Kongsvinger og Omegn / mot Romerike.
Følge selskapets rutiner til punkt og prikke.
Bidra i hverdagen til kontorets beste.

VI TILBYR DEN RETTE:
Gode lønnsbetingelser
Partnerskap
Back-office og godt arbeidsmiljø
God merkevare
God oppdragstilgang

Om arbeidsgiveren:
Eie Eiendomsmegling er Norges største privateide meglerkjede. Rendyrket eiendomsmegling uten banktilknytning og fullt fokus på salg av eiendom. Kongsvingerkontoret ble etablert i 2015 og har hatt meget god utvikling siden.

Tiltredelse: Våren 2019
Sted: Storgata 9,2212 Kongsvinger

Spørsmål om stillingen:
Kontaktperson:
Jo Heiki Støve
Daglig leder
Telefon: 918 62 684
E-post: jhs@eie.no

Vil du bli vår nye kollega – Eie Majorstuen

Vi er ute etter flere eiendomsmeglere, eiendomsfullmektiger og/eller traineer som brenner for skikkelig eiendomsmegling! Kvalitet, kompetanse og service er svært viktig for oss. Derfor er det viktig for oss at en ny kollega sørger for at både kjøper og selger er strålende fornøyde når bolighandelen er avsluttet og at megler forstår hvilke markedsmessige grep en skal gjøre for å oppnå best mulig salgspris for boligen. Vi er ute etter dyktige, kompetente medarbeidere som har lyst til å løftet vårt kontor til nye høyder.

Vi søker deg som er utdannet jurist/eiendomsmegler eller som er i prosessen med å fullfører relevante studier og som har ambisjon om å lykkes!

Dersom du går med tanker om å bytte jobb eller du ønsker ytterligere informasjon vedr. Eie Majorstuen og mulighetene som Eie Majorstuen kan tilby deg, så ta kontakt med daglig leder Vegard Eidså Andersen på tlf: 98202975.

Vennligst send søknad og cv på mail til: va@eie.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Eiendomsmegler/Jurist – Eie Asker

Eie i Asker er i stadig vekst og vi søker nye kollegaer til vårt kontor. Vi er et partnerdrevet meglerkontor som sitter i oppussede lokaler på gateplan i asker sentrum. Vi søker en eiendomsmegler som vil bli en del av vårt lag. Vi har mye kundestrøm og det vil være mulig for oss å bygge ytterligere markedsandeler, samt kunne bli et større og sterkere lag med en dyktig spiller til. Er du selvstendig, driftig og har lyst på suksess? Da håper vi at du søker hos oss.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:
•Meglerutdanning eller jurist/advokat
•Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
•Fleksibel med kvelds- og helgejobbing
•Gode datakunnskaper
•I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
•Strukturert og nøyaktig
•Fordel med kjennskap til Webmegler

Send CV og søknad til pml@eie.no, merk emnefelt med «Eiendomsmegler».
For spørsmål om stillingen ta kontakt med eiendomsmegler, Petter Mamen-Lund på mail pml@eie.no eller på tlf: 91 61 47 22.
Tiltredelse: Snarest.