Jobb hos Eie

Vi er alltid på utkikk etter skarpe hoder som tør å utfordre, og som tør å tenke annerledes. Er du en dyktig eiendomsmegler med en drøm om å ta skrittet til toppen? Hos oss finnes det muligheter for deg som ønsker det. Partnerskap er noe vi tilbyr våre beste folk, og i Norges største privateide eiendomsmeglerkjede finnes det mange muligheter.

Fyll ut skjema og legg inn CV her!

BACKOFFICE / KONTORANSVARLIG MED MULIGHET FOR FAGANSVAR

Eie Eiendomsmegling på Løren er markedsleder i vårt område som omfatter Løren, Frydenberg, Økern, Risløkka, Refstad og Bjerke. Vi har en klar ambisjon om å opprettholde vår posisjon sammen med at vi skal levere best på kvalitet.

Vi er på jakt etter en person med stort engasjement, yrkesstolthet og arbeidslyst som ønsker å være med på å ta kontoret til nye høyder. Du må ha stort initiativ, være effektiv og strukturert. Du bør motiveres av å være et servicemenneske og arbeide i høyt tempo. Team er viktig for oss, så gode samarbeidsevner er et viktig.

Arbeidsoppgaver vil være å bistå meglerne, følge opp løpende avtaler med leverandører, bestillinger, mm. Med riktig kvalifikasjon vil vi også kunne tilby et engasjement som fagansvarlig.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø, moderne kontor, stort engasjement, høy kvalitet og mye ansvar.

Ønskede kvalifikasjoner
• Meglerutdanning eller jurist/advokat
• Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
• Stor arbeidskapasitet
• Gode datakunnskaper
• I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
• Strukturert og nøyaktig

Send CV og søknad til jon@eie.no. Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt.

For spørsmål ta kontakt med:

Jon Solberg
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler
T: 928 23 230
E: jon@eie.no

SALGSKOORDINATOR– EIE HAMAR

Eie Hamar er i vekst, og vi søker nye kollegaer til vårt kontor i Seminargata 1. Vi er et meglerkontor som holder til i oppussede lokaler på gateplan i Hamar sentrum og server Hamar, Stange, Ringsaker og Løten. Vi søker en eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig/eiendomsmeglerstudent som vil bli en del av vårt lag. Vi har på 4 år etablert oss blant de største kontorene i Hamar og omegn, og vi ønsker å bygge ytterligere markedsandeler, samt kunne bli et større og sterkere lag med en dyktig spiller til. Er du selvstendig, driftig og har lyst til å jobbe i et trivelig kontormiljø med høyt tempo? Da håper vi du søker hos oss.

Ønskede kvalifikasjoner
• Meglerutdanning, meglerstudent eller jurist/advokat
• Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
• Gode datakunnskaper
• I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
• Strukturert og nøyaktig

Personlige egenskaper
Vi ser etter en person som har god arbeidskapasitet, med høy grad av initiativ og gjennomføringsevne, og som trives i en rolle hvor du har mange baller i luften samtidig. Du må være en systematisk person, med gode evner til å planlegge, strukturere og organisere.

Send CV og søknad til ihs@eie.no, og merk emnefelt med Salgskoordinator.

For andre spørsmål ta kontakt med:

Inger Helene Simensen
Daglig leder / Eiendomsmegler
T: 92 86 43 00
E: ihs@eie.no