Jobb hos Eie

Vi er alltid på utkikk etter skarpe hoder som tør å utfordre, og som tør å tenke annerledes. Er du en dyktig eiendomsmegler med en drøm om å ta skrittet til toppen? Hos oss finnes det muligheter for deg som ønsker det. Partnerskap er noe vi tilbyr våre beste folk, og i Norges største privateide eiendomsmeglerkjede finnes det mange muligheter.

Fyll ut skjema og legg inn CV her!

SALGSKOORDINATOR– EIE HAMAR

Eie Hamar er i vekst, og vi søker nye kollegaer til vårt kontor i Seminargata 1. Vi er et meglerkontor som holder til i oppussede lokaler på gateplan i Hamar sentrum og server Hamar, Stange, Ringsaker og Løten. Vi søker en eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig/eiendomsmeglerstudent som vil bli en del av vårt lag. Vi har på 4 år etablert oss blant de største kontorene i Hamar og omegn, og vi ønsker å bygge ytterligere markedsandeler, samt kunne bli et større og sterkere lag med en dyktig spiller til. Er du selvstendig, driftig og har lyst til å jobbe i et trivelig kontormiljø med høyt tempo? Da håper vi du søker hos oss.

Ønskede kvalifikasjoner
• Meglerutdanning, meglerstudent eller jurist/advokat
• Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
• Gode datakunnskaper
• I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
• Strukturert og nøyaktig

Personlige egenskaper
Vi ser etter en person som har god arbeidskapasitet, med høy grad av initiativ og gjennomføringsevne, og som trives i en rolle hvor du har mange baller i luften samtidig. Du må være en systematisk person, med gode evner til å planlegge, strukturere og organisere.

Send CV og søknad til ihs@eie.no, og merk emnefelt med Salgskoordinator.

For andre spørsmål ta kontakt med:

Inger Helene Simensen
Daglig leder / Eiendomsmegler
T: 92 86 43 00
E: ihs@eie.no

EIENDOMSMEGLER/FULLMEKTIG – EIE DRAMMEN

Kontoret holder til sentralt på Bragernes med kort avstand til alle deler av byen. Som eiendomsmeglerfullmektig på vårt kontor vil alt ligge til rette for deg som ønsker å ta skrittet mot toppen! Eie Drammen er et kontor som skal opp og frem, og som stadighet skal slå sine egne rekorder i et spennende Drammensmarked.

Du må være villig til å jobbe i et høyt tempo, nøyaktig, strukturert, kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige problemstillinger. Eies visjon er å drive skikkelig eiendomsmegling, og det er noe alle våre meglere lever for å oppnå. Eies verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente meglere som skal skape verdier både for boligselger og kjøper. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål. Ønsket oppstart vil være etter avtale.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:
• Meglerutdanning
• Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
• Fleksibel med kvelds- og helgejobbing
• Tilfredsstillende datakunnskaper
• I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
• Strukturert og nøyaktig
• Førerkort med tilgang til bil.

Send CV og søknad til tas@eie.no merk emnefelt med Eiendomsmegler – Eie Drammen. For spørsmål om stillingen ta kontakt med Daglig leder, Tajinder Sharma på mail tas@eie.no eller på tlf: 91586120.

EIENDOMSMEGLER / PARTNER – EIE ENSJØ

Klikk her for å se på den utlyste stillingen.

EIENDOMSMEGLER / FAGANSVARLIG – EIE SKI

Eie Ski er i vekst og vi søker nye kollegaer til vårt kontor i Nordbyveien 27 A. Vi er etmeglerkontor som holder til i nyoppussede lokaler på gateplan i Ski. Vi søker en eiendomsmegler / fagansvarlig som vil bli en del av vårt lag. Vi har på 2 ,5 år etablert oss blandt de største kontorene i Ski og vi ønsker å bygge ytterligere markedsandeler, samt kunne bli et større og sterkere lag med en dyktig spiller til. Er du selvstendig, driftig og har lyst på suksess? Ønsker du å jobbe i et område som vil oppleve stor vekst de kommende årene? Da håper vi at du søker hos oss.

Ønskede kvalifikasjoner
• Meglerutdanning eller jurist/advokat
• Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
• Fleksibel med kvelds- og helgejobbing
• Gode datakunnskaper
• I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
• Strukturert og nøyaktig

Personlige egenskaper
Vi ser etter en person som har høy arbeidskapasitet, med høy grad av initiativ og gjennomføringsevne og som trives i en rolle hvor du har mange baller i luften samtidig. Du må være en systematisk person, med gode evner til å planlegge, strukturere og organisere.

Send CV og søknad til ski@eie.no, og merk emnefelt med Eiendomsmegler.

For andre spørsmål ta kontakt med:

Joachim Hoff
Daglig leder / Eiendomsmegler
T: 90 96 73 37
E: jho@eie.no

Brynjar Netskar
Styreleder / Eiendomsmegler
T: 91 82 99 32
E: bne@eie.no

EIE SØKER NYBYGGSJEF

Eies nybyggportefølje er i sterk vekst og vi øker satsningen på nybygg. Vi søker en dyktig og engasjert nybyggsjef, med særlig interesse for prosjektmegling og nybyggsalg til å lede satsningen.

Vi ønsker deg som har lang erfaring med utvikling og salg av nybyggprosjekter, enten som megler, utbygger og/eller entreprenør. Du må ha god kommersiell forståelse, faglige kvalifikasjoner og et bredt nettverk innenfor nybyggbransjen. Du må like salg og kundepleie samt jobbe proaktivt og selvstendig for å øke meglerforetakenes oppdragsinngang på nybygg. Den rette kandidaten har høy arbeidskapasitet og har også evnen til å jobbe strategisk med utvikling av Eies nybyggkonsept.

Arbeidet forutsetter kompetanse og erfaring med prosjektsalg, herunder forståelse for markedsføring- og salg av prosjekter. Inngående kjennskap til nybyggmarkedet, dennes leverandører og samarbeidspartnere. Søker må ha høyere utdanning.

Vi kan tilby utfordrende, varierte og spennende arbeidsoppgaver, et godt arbeidsmiljø samt konkurransedyktige betingelser. Den rette kandidaten vil få gode utviklingsmuligheter og mulighet til å påvirke utviklingen i konsernet. Nybyggsjefen vil ha sin arbeidsplass sentralt i Oslo samlokalisert med resten av Eie konsernet.

Lønn og tiltredelse etter avtale. Arbeidssted er Eie Franchise AS sitt kontor lokalisert sentralt på Vinderen

Spørsmål om stillingen kan rettes til i salgsdirektør i Eie Franchise AS, Sveinung Solberg på tlf 920 46 430/svs@eie.no eller administrerende direktør Hedda K. Ulvness på tlf 900 44 739/hku@eie.no.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Søknadsfrist: Snarest, senest 15. oktober 2019.

Vil du bli vår nye kollega – Eie Majorstuen

Vi er ute etter flere eiendomsmeglere, eiendomsfullmektiger og/eller traineer som brenner for skikkelig eiendomsmegling! Kvalitet, kompetanse og service er svært viktig for oss. Derfor er det viktig for oss at en ny kollega sørger for at både kjøper og selger er strålende fornøyde når bolighandelen er avsluttet og at megler forstår hvilke markedsmessige grep en skal gjøre for å oppnå best mulig salgspris for boligen. Vi er ute etter dyktige, kompetente medarbeidere som har lyst til å løftet vårt kontor til nye høyder.

Vi søker deg som er utdannet jurist/eiendomsmegler eller som er i prosessen med å fullfører relevante studier og som har ambisjon om å lykkes!

Dersom du går med tanker om å bytte jobb eller du ønsker ytterligere informasjon vedr. Eie Majorstuen og mulighetene som Eie Majorstuen kan tilby deg, så ta kontakt med daglig leder Vegard Eidså Andersen på tlf: 98202975.

Vennligst send søknad og cv på mail til: va@eie.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Eiendomsmegler/Jurist – Eie Asker

Eie i Asker er i stadig vekst og vi søker nye kollegaer til vårt kontor. Vi er et partnerdrevet meglerkontor som sitter i oppussede lokaler på gateplan i asker sentrum. Vi søker en eiendomsmegler som vil bli en del av vårt lag. Vi har mye kundestrøm og det vil være mulig for oss å bygge ytterligere markedsandeler, samt kunne bli et større og sterkere lag med en dyktig spiller til. Er du selvstendig, driftig og har lyst på suksess? Da håper vi at du søker hos oss.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:
•Meglerutdanning eller jurist/advokat
•Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
•Fleksibel med kvelds- og helgejobbing
•Gode datakunnskaper
•I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
•Strukturert og nøyaktig
•Fordel med kjennskap til Webmegler

Send CV og søknad til pml@eie.no, merk emnefelt med «Eiendomsmegler».
For spørsmål om stillingen ta kontakt med eiendomsmegler, Petter Mamen-Lund på mail pml@eie.no eller på tlf: 91 61 47 22.
Tiltredelse: Snarest.