card-default

Lasse Saltkjel

Eiendomsmegler | Fagansvarlig

Lasse har en bachelor i Eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Han har bred erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, kundeservice samt salg og markedsføring fra ulike bransjer.
Lasse er oppvokst på Nedre Romerike og har god kjennskap til området. Han har en genuin interesse for eiendom og sans for detaljer, noe som er en medvirkende årsak til at han leverer så gode resultater.
Han overlater aldri noe til tilfeldighetene, er tilgjengelig og nøye hele veien med en gjennomtenkt plan og metode for å finne den rette boligkjøperen. Som kunde av Lasse får du en skreddersydd salgsplan for din bolig.
Valg av megler skal være en investering, ikke en kostnad!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: